Pavel87 703 Opublikowano 27 Kwietnia Opublikowano 27 Kwietnia Jakby ktoś miał problem z parowaniem/unikami to jest już mod na ułatwienie tego elementu gry: https://www.nexusmods.com/clairobscurexpedition33/mods/28?tab=description Można też ściągnąć wersję utrudniającą jak coś 1 1
JeRRyF3D 1 725 Opublikowano 27 Kwietnia Opublikowano 27 Kwietnia No w dupę... https://youtu.be/NIseO30RIZc?si=4-bWoq8BBzYEnEaI
elfuegoxxx 7 Opublikowano 27 Kwietnia Opublikowano 27 Kwietnia (edytowane) holy crap, ni e sadziłem że bede ciupał w turówki . muzyka grafika dobrze zrobione potyczki , oby sie nie znudziło po jakims czasie . Da się da się, zrobic dobrą grę. nie tam jakies nigasyny . No w dup... Edytowane 27 Kwietnia przez elfuegoxxx
ODIN85 3 501 Opublikowano 28 Kwietnia Opublikowano 28 Kwietnia Zmieniajcie często członków drużyny i ich levelujcie. Przyda się
Jaycob 1 934 Opublikowano 28 Kwietnia Opublikowano 28 Kwietnia Niestety gra zmusza do grania innymi członkami zespołu, co trochę mnie irytuje. Po pierwsze - są na dużo niższym poziomie, a po drugie - kompletnie nie ogarniam ich stylu gry. Mam już ponad 40 godzin na liczniku, cały czas ogrywałem tę samą drużynę i miałem dobrze wypracowane synergie, a tu nagle taka niemiła zmiana. Trochę psuje to frajdę z rozgrywki. 1
michaelius33 354 Opublikowano 28 Kwietnia Opublikowano 28 Kwietnia Włączyłem na najtrudniejszym i kurna to ma ciaśniejsze timingi do parowania niż Stellar Blade Ale teraz po paru godzinach to mega gra już od dawna mnie nic tak nie wciągneło Wersja PS5 z jednej strony wygląda i chodzi dobrze , ale chyba cienie mają strasznie niską rozdzielczość bo jakieś artefakt na cieniu od włosów na twarzach widzę
ODIN85 3 501 Opublikowano 28 Kwietnia Opublikowano 28 Kwietnia (edytowane) No i są bossowie na cały ekran To jedna z tych gier co umie zaskoczyć do końca To 9999 czy 26000 Spoiler Edytowane 28 Kwietnia przez ODIN85
Zhao 578 Opublikowano 28 Kwietnia Opublikowano 28 Kwietnia Kupiłem i trochę pograłem... O motyla noga! Jakie to jest dobre! Jestem ciekawy co będzie dalej,mimo że nie jestem wielkim fanem turówek Muzyka robi tu niesamowitą robotę! 2
Jaycob 1 934 Opublikowano 28 Kwietnia Opublikowano 28 Kwietnia 50 minut temu, ODIN85 napisał(a): To 9999 czy 26000 O co pytasz? 9999 to jest limit dmg, ale jak masz Pikto odblokowujące to możesz zadać więcej.
ODIN85 3 501 Opublikowano 28 Kwietnia Opublikowano 28 Kwietnia (edytowane) @Jaycob Nie mam a ostatnim ciosem 26k zjechałem Edytowane 28 Kwietnia przez ODIN85
Jaycob 1 934 Opublikowano 28 Kwietnia Opublikowano 28 Kwietnia Gdzie na tym ss masz 26k? Maksymalnie w tej grze z limitem możesz zadać 9999, także nie mogłeś zjechać do 26k. Pewnie pomyliłeś naliczany dmg (przy szybkiej sekwencji kombosów np. podczas "strzelania" dodawane są obrażenie i wtedy mogłeś mieć powyżej 9999) z maksymalnym.
ODIN85 3 501 Opublikowano 28 Kwietnia Opublikowano 28 Kwietnia No masz wyżej 9999 takie małe cyferki.
tomcug 2 440 Opublikowano 28 Kwietnia Opublikowano 28 Kwietnia Game Pass kończy się za dwa miesiące, chyba spróbuję tę gierkę zanim przepadnie
michaelius33 354 Opublikowano 28 Kwietnia Opublikowano 28 Kwietnia @tomcug dajesz dajesz - to jeden z murowanych kandydatów do GOTY 2025
Grolshek 516 Opublikowano 28 Kwietnia Opublikowano 28 Kwietnia (edytowane) KCD2 to ten tytuł może buty wyczyścić Gra jest naprawdę spoko ale do GOTY 2025 to trzeba jednakowoż nieco więcej. Edytowane 28 Kwietnia przez Grolshek 2 1
michaelius33 354 Opublikowano 28 Kwietnia Opublikowano 28 Kwietnia KCD2 zostawiłem fanon Yasuke Creeda 1
CavieZ 89 Opublikowano 28 Kwietnia Opublikowano 28 Kwietnia Walka bardzo nijaka. Reszta ok. Poczekam z rok czy dwa może walkę przebudują.
Jaycob 1 934 Opublikowano 28 Kwietnia Opublikowano 28 Kwietnia Przepadł mi ten mieczyk: Najgorsze jest to, że można to zdobyć tylko w dwóch miejscach: Trzeba wygrać walkę na arenie (a ja ją przegrałem na Expercie...). Co gorsza, całej areny nie da się powtórzyć - jedna szansa i koniec. Albo pokonać szefową wioski Gestralów... co dla mnie jest po prostu niewykonalne. 1
ODIN85 3 501 Opublikowano 28 Kwietnia Opublikowano 28 Kwietnia Wogóle to są wybory i aż żal że nie ma slotów na savy 2 godziny temu, Jaycob napisał(a): Przepadł mi ten mieczyk: Najgorsze jest to, że można to zdobyć tylko w dwóch miejscach: Trzeba wygrać walkę na arenie (a ja ją przegrałem na Expercie...). Co gorsza, całej areny nie da się powtórzyć - jedna szansa i koniec. Albo pokonać szefową wioski Gestralów... co dla mnie jest po prostu niewykonalne. Ej to dla rudej. Najmniej ją lubię.
Rekomendowane odpowiedzi