Clair Obscur: Expedition 33
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Send1N · Opublikowano
Gniazdo argb w specyfikacji ma zazwyczaj obciążalność do 3A, jeden arctic pobiera 0.4A z ledów i zaledwie 0.11a jeśli chodzi o zasilanie samego wentylatora przy 12v, czyli w teorii do gniazda argb możesz podłączyć siedem takich arcticów a do zwykłego gniazda 3pin/4pin które ma obciążalność zazwyczaj 1A dziewięć. Z kostkami TLC. Dzielenie ssd na partycję nie ma wpływu na wydajność jak w przypadku starych HDD gdzie warto było zrobić osobną na system, w przypadku ssd ani nie ma wzrostu wydajności ani spadku -
Przez Kris194 · Opublikowano
Wysłałem zapytanie do lokalnego PINB, niech się oni wypowiedzą jaką praktykę stosują. Finalnie chodzi o to, żeby przy jakiejś kontroli ktoś nie uparł się, że w przepisie stoi "pobyt dzienny" więc wszelki inny jest wykluczony. Przepisy, zwłaszcza budowlane powinny być jednoznaczne i nie pozostawiać pola do interpretacji bo często dostosowanie się do nich może oznaczać spore koszty. -
Przez tomcug · Opublikowano
Jaki memtweak, to się w BIOS-ie robi -
Przez marko · Opublikowano
Nie. Taki z migającym czerwonym światełkiem. Jak szlaban. Masz go przed sobą, to nie masz pojęcia czy stoi czy się opuścił -
Przez Pentium D · Opublikowano
Coś się jeszcze podłubie. Ja jeszcze z ramem nic nie próbowałem bo memtweak nie aplikuje zmian i niektórych ustawień w ogóle zmienić się nie da.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi