Tomek_ITH 334 Opublikowano 9 Stycznia Opublikowano 9 Stycznia (edytowane) W tej grze nawet zwykłe poruszanie się postaci powoduje napieprzanie iskrami z każdego zakątka ekranu, plus obowiązkowo padaczka kamery. Na ten system walki nie da się patrzeć. Edytowane 9 Stycznia przez Tomek_ITH 1 1
Zas 363 Opublikowano 10 Stycznia Opublikowano 10 Stycznia Z jednej strony imponuje rozmachem, z drugiej wydaje się, że wszystkiego jest tam za dużo, i do tego pomieszano elementy o tak różnej stylistyce, że nic do siebie nie pasuje. No tak, Azja i korzenie jako kolejne MMO, o ile dobrze pamiętam...
oldfashioned 660 Opublikowano 23 Stycznia Opublikowano 23 Stycznia Ostatnia prosta. Troche mi entuzjazm spadl ostatnio, ale mimo wszystko zapowiada sie dobry czaso-umilacz na te kilkadziesiat godzin.
Tomek_ITH 334 Opublikowano 23 Stycznia Opublikowano 23 Stycznia (edytowane) Jakby zetrzeć wiedzmina z assasins creedem i wrzucić do kotła z napisem azjatyckie gry, to wychodzi Crimson Desert. Po pierwszych zapowiedziach lata temu byłem podjarany, ale to jak prezentuje się obecnie ten tytuł, a już na tym trailerze powyżej, zero hajpu. Grafika przeszła obromny downgrade, dialogi żywcem wyjęte z poziomu obecnego ubisoftu i okropnine wygladająca walka. 6 lat temu tak się to prezentowało. Edytowane 23 Stycznia przez Tomek_ITH
Zdzisiu 410 Opublikowano Niedziela o 12:08 Opublikowano Niedziela o 12:08 Black Desert miał tragiczny system walki, tu widzę to samo. Do tego te światełka na ekranie...
TmK 113 Opublikowano 8 godzin temu Opublikowano 8 godzin temu Chciałbym się tym jarać, ale jakoś nie potrafię. Coś tu ewidentnie mi nie zagrało, tylko nie wiem w sumie co. 1
DITMD 843 Opublikowano 7 godzin temu Opublikowano 7 godzin temu Dla mnie wygląda spoko, wcześniejsze trailery jakoś mnie od tej gry odbiły, ten tutaj na nowo zachęcił do zakupu. 1
Ryszawy 450 Opublikowano 7 godzin temu Opublikowano 7 godzin temu Ja się jaram. Jedyne zastrzeżenie jakie mam, to walki z bossami, które było widać na wcześniejszych filmikach.
Phoenix. 5 206 Opublikowano 7 godzin temu Opublikowano 7 godzin temu Gra wyglada jak zlepiek niewidomo czego ,sama ta paleta barw to wyglada jak kilka gier polaczonych w jedno bez wlasnej tozsamosci i klimatu, takie to nijakie cos 48 minut temu, TmK napisał(a): Chciałbym się tym jarać, ale jakoś nie potrafię. Coś tu ewidentnie mi nie zagrało, tylko nie wiem w sumie co. Bo tu nie ma zadnej nowosci, wszystko jest odtworcze i nijakie. Ta gra nie ma wlasnego klimatu tylko stara sie byc wszystkim i niczym 2
skypan 1 868 Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu Mnie te szalejące na wietrze drzewa i krzaki już irytują. I nie chodzi akurat o ten tytuł. Co to za moda na tą trzęsiawkę.
Little Sun 63 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu Ja jestem na tak, bo w sumie kiedy ostatnio dostaliśmy typowe fantasy, AAA w prawdziym open wordzie ? Elden, Kingdom Come 2. Avowed i Dragon's Dogmy nie licze bo to ścieki. Jak nie wyjdzie to nikt nie będzie płakał, nowe IP o którym się szybko zapomni. A jak nie będzie zbugowane, questy będą 1 poziom wyżej od typowego MMO i optymalizacja będzie ok to można będzie się pobawić.
ODIN85 3 770 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 5 godzin temu, skypan napisał(a): Mnie te szalejące na wietrze drzewa i krzaki już irytują. I nie chodzi akurat o ten tytuł. Co to za moda na tą trzęsiawkę. I dlatego olałeś Wiedzmina 3?
Rekomendowane odpowiedzi