oldfashioned 675 Opublikowano Czwartek o 11:04 Opublikowano Czwartek o 11:04 Nie sadzilem ze to bedzie takie rozbudowane, ciekawe czy to tylko gimmick czy serio wszystkie te systemy sa rozbudowane. 1
JeanPepin 355 Opublikowano Czwartek o 11:12 Opublikowano Czwartek o 11:12 Ta gra wygląda tak że żeby zrobić platynę to chyba 500 h trzeba poświęcić 3
Pavel87 760 Opublikowano Czwartek o 11:59 Opublikowano Czwartek o 11:59 Przy mojej ilości grania to gra na lata żeby to wszystko ogarnąć, także zdecydowanie podziękuję
ODIN85 3 849 Opublikowano Czwartek o 12:08 Opublikowano Czwartek o 12:08 55 minut temu, JeanPepin napisał(a): Ta gra wygląda tak że żeby zrobić platynę to chyba 500 h trzeba poświęcić Pewnie w 15 przejdę 1
oldfashioned 675 Opublikowano Czwartek o 13:20 Opublikowano Czwartek o 13:20 Godzinę temu, ODIN85 napisał(a): Pewnie w 15 przejdę Jedni jezdza zeby sie nazrec, inni delektuja. To idealnie pasuje do Twojego podejscia. 1
Kabor 500 Opublikowano Czwartek o 13:23 Opublikowano Czwartek o 13:23 2 minuty temu, oldfashioned napisał(a): Jedni jezdza zeby sie nazrec, inni delektuja. To idealnie pasuje do Twojego podejscia. U Odina liczy się tylko "zaliczenie"
skypan 1 904 Opublikowano Czwartek o 13:26 Opublikowano Czwartek o 13:26 O szykuje się fajny zamulacz. Jak do tego fabuła będzie całkiem spoko to czemu by nie spróbować. Czekam na opinie ale jakiś czas po premierze.
ODIN85 3 849 Opublikowano Czwartek o 14:07 Opublikowano Czwartek o 14:07 46 minut temu, oldfashioned napisał(a): Jedni jezdza zeby sie nazrec, inni delektuja. To idealnie pasuje do Twojego podejscia. To nie moja wina że robią krótkie fabuły.
Zas 373 Opublikowano Piątek o 10:32 Opublikowano Piątek o 10:32 Za dobrze to wszystko wygląda (choć jednocześnie walka jest azjatycko specyficzna).
userKAMIL 880 Opublikowano Piątek o 18:36 Opublikowano Piątek o 18:36 (edytowane) 8 godzin temu, Zas napisał(a): Za dobrze to wszystko wygląda Mam dokładnie takie same odczucia. Ciężko uwierzyć, że to wszystko będzie miało ręce i nogi podczas grania. Mimo wszystko trzymam kciuki bo na papierze rozmach jest potężny. Edytowane Piątek o 18:36 przez userKAMIL
azgan 1 226 Opublikowano Piątek o 19:00 Autor Opublikowano Piątek o 19:00 19 minut temu, userKAMIL napisał(a): Mam dokładnie takie same odczucia. Ciężko uwierzyć, że to wszystko będzie miało ręce i nogi podczas grania. Mimo wszystko trzymam kciuki bo na papierze rozmach jest potężny. Kamil uda się to się uda, nie to płakać nikt też nie będzię natomiast na rynku w zasadzie nie ma dużo tego typu gier (nowe Fable i Wiedźmin 4) więc warto śledzić temat bo szansa na to że coś z tego sensownego wyjdzie jest 😉 1
Sobtainer 81 Opublikowano Sobota o 19:55 Opublikowano Sobota o 19:55 Poczekam na kilka dni po premierze, ale ostatnią godzinę spędziłem na oglądaniu materiałów oficjalnych i jestem zachwycony. Chętnie bym spróbował. 1
skypan 1 904 Opublikowano 22 godziny temu Opublikowano 22 godziny temu To, że w grze będzie pierdyliard różnych rzeczy do robienia to w sumie nie dziwi. Przecież to miało być MMORPG. No i zostawili w grze bo po co ma się zmarnować. Czy to będzie miało jakiś sens zobaczy się po premierze.
Rekomendowane odpowiedzi