Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
42 minuty temu, Sheenek napisał(a):

Ja bym powiedzial ze ta produkcja jest mega ambitna, wybija sie poza standardy. W swiecie gdzie dostajemy kopie tego samego w kolko "zeby tylko bylo bezpieczniej i zarobilo" ja osobiscie doceniam i bede wspieral.

Oj, ambitna jest na pewno. Ambicje wręcz wyraźnie twórców przerosły. ;) A czy wybija się poza standardy? Ze swoją powtarzalnością i schematycznością, o której tak często się wspomina, nie do końca się z tym zgodzę. Ale zgadzam się jak najbardziej z tym, że różni się od typowych Ubisoftowych kotletów ogólną stylistką i feelingiem, stąd nie dziwi mnie to, że wielu osobom podejdzie. Po prostu nie ma sensu pchać się w argumenty, że coś jest nie tak z graczami, którzy tego nie widzą.

• Upvote 1
  • Odpowiedzi 3,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
3 minuty temu, Vulc napisał(a):

Oj, ambitna jest na pewno. Ambicje wręcz wyraźnie twórców przerosły. ;) A czy wybija się poza standardy? Ze swoją powtarzalnością i schematycznością, o której tak często się wspomina, nie do końca się z tym zgodzę. Ale zgadzam się jak najbardziej z tym, że różni się od typowych Ubisoftowych kotletów ogólną stylistką i feelingiem, stąd nie dziwi mnie to, że wielu osobom podejdzie. Po prostu nie ma sensu pchać się w argumenty, że coś jest nie tak z graczami, którzy tego nie widzą.

Oczywiscie ze nie, kazdy lubi co innego i trzeba to zrozumiec i skonczyc z podejsciem ze "inni sa gupi" . Napewno nie jest to smieciowa gra i znajdzie swoja nisze.

Opublikowano
4 minuty temu, Vulc napisał(a):

Mówiąc, że coś jest nie tak z graczami, miałem na myśli tych, którzy jęczą o jakieś błahe, totalnie rzeczy. Wiesz, ile postów czytałem o tym, że ktoś nie może przejść pierwszej walki, zatrzymał się na pierwszych puzzlach itp. To nie problem gry, że ktoś nie ogarnia tematu. Masa ludzi ma problemy nawet z ogarnięciem głupiego sterowania, które swoją drogą jest naprawdę banalne.

• Like 1
  • Upvote 1
Opublikowano

Dlatego nie warto uogólniać w ten sposób, bo prowadzi to do niepotrzebnego zamieszania. Wielu osobom gra się zwyczajnie nie podoba, z przyczyn, które tutaj wymieniane były wielokrotnie. A że jest też sporo śmieciowych opinii, to mi nie musisz przypominać. ;)

• Like 1
Opublikowano
1 minutę temu, Stjepan napisał(a):

Jest nowy gracz, nowa grupa która umie w łamanie Denuvo, z tego co czytałem na tym portalu. :E 

Dokładnie. Jeśli wpisy z telegrama nie są fejkami, to niedługo będzie wysyp gier z lat 2024-26 na "znanych portalach". 

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
7 minut temu, Element Wojny napisał(a):

4 minuty temu, Stjepan napisał(a):

Jest nowy gracz, nowa grupa która umie w łamanie Denuvo, z tego co czytałem na tym portalu. :E 

Tutaj była podobna akcja jak z tym nowym Residentem, niby było playable ale aktualnie  widnieje jako not cracked. Czemu, dlaczego nie wiem, nie zagłębiałem tematu 

Edytowane przez AndrzejTrg
Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, AndrzejTrg napisał(a):

Tutaj była podobna akcja jak z tym nowym Residentem, niby było playable ale aktualnie  widnieje jako not cracked. 

Widnieje jako not cracked bo to metoda obejścia, a nie całkowitej eliminacji Denuvo. Widzisz, nawet piraci ustanowili sobie swoje własne standardy i kategorie.

4 minuty temu, sideband napisał(a):

Nie myl pojęć to raz, a dwa żaden bypass nie usuwa denuvo dlatego nie ma żadnej poprawy z crackiem.

Nic nie mylę, gdybym chciał się bawić w udowadnianie to bym to ściągnął i walnął Ci screena startowego na cały ekran, ale nie bawię się w ściąganie syfu ze stron abc. 

image.png.87336e3aa4141414b0cc3b0b02459389.png

Edytowane przez Element Wojny
Opublikowano
1 minutę temu, Element Wojny napisał(a):

Widnieje jako not cracked bo to metoda obejścia, a nie całkowitej eliminacji Denuvo. Widzisz, nawet piraci ustanowili sobie swoje własne standardy i kategorie.

Nic nie mylę, gdybym chciał się bawić w udowadnianie to bym to ściągnął i walnął Ci screena startowego na cały ekran, ale nie bawię się w ściąganie syfu ze stron abc. 

Powtarzam nie wiesz o czym piszesz. Hypervisor to nawet nie jest nawet żaden crack i nie ma nic wspólnego z kolesiem o ksywce Voice.

Nawet nie wiesz jakie kombinacje alpejskie trzeba robić przy tej metodzie i gra nie do końca działa poprawnie.

• Like 1
  • Upvote 1
Opublikowano
1 minutę temu, Element Wojny napisał(a):

Tak tylko na pewnie znanym forum z ru na końcu, było napisane playable ale później zmienili na not cracked, a o HV to jak kolega ują wyżej to kombinacja alpejska się chowa :P

Opublikowano (edytowane)

Już wolałbym pożyczyć od kogoś znajomego niż "siorbać" Torrenta z nie wiadomo jakim syfem, to było dobre za czasów kafejek a później Neostrady 😅

Edytowane przez azgan
Opublikowano
Teraz, AndrzejTrg napisał(a):

Tak tylko na pewnie znanym forum z ru na końcu, było napisane playable ale później zmienili na not cracked, a o HV to jak kolega ują wyżej to kombinacja alpejska się chowa :P

Screen który wrzuciłem jest sprzed 2 godzin, i już pierwsze osoby informują że gra działa. Oczywiście będą zaliczać BSOD, szczególnie na prockach Intela, ale taka jest cena zabawy w Adama Małysza.

Opublikowano (edytowane)
6 minut temu, Element Wojny napisał(a):

Screen który wrzuciłem jest sprzed 2 godzin, i już pierwsze osoby informują że gra działa. Oczywiście będą zaliczać BSOD, szczególnie na prockach Intela, ale taka jest cena zabawy w Adama Małysza.

Z RE było tak samo, może z ciekawości poczytam co i jak ma się z tym HV. Choć jak ostatnio chciałem sobie odpalić Trials Rising(gra z 2019) to lipa na win11... dopiero później poczytałem i się kombinowało z "sudo" i powershellem aby działało... trochę kombinacji jak  z FH3 kiedyś z zatoki, a tu gra oryginalna :E 

Edytowane przez AndrzejTrg
Opublikowano
22 minuty temu, Element Wojny napisał(a):

Dokładnie. Jeśli wpisy z telegrama nie są fejkami, to niedługo będzie wysyp gier z lat 2024-26 na "znanych portalach". 

Zamawiam dziwki i koks 😉😂

• Haha 2