kaTus 36 Opublikowano 21 Marca Opublikowano 21 Marca 4 minuty temu, STALKER napisał(a): Ta kup se kaszankę i nie udaj faceta. Niech Ci będzie że lepiej kebsa zamówiłem, ale dzięki za polecajkę co robisz
j4z 1 433 Opublikowano 21 Marca Opublikowano 21 Marca Ja często nie remapuje przycisków, nawet jak są niewygodne. Zakładam, że twórcy mieli jakiś "plan", że z jakiegoś powodu jest tak, a nie inaczej, że zmieniając, zmienię odczucia z gry. 1
Sheenek 413 Opublikowano 21 Marca Opublikowano 21 Marca 2 minuty temu, STALKER napisał(a): Taki z ciebie facet Ja pierdziele, nie dosc ze masz obsesje zagladania ludziom w portfel to i kryzys meskosci?
DITMD 1 140 Opublikowano 21 Marca Opublikowano 21 Marca Teraz, skypan napisał(a): Widzę, że po necie wieść się niesie o dość mocnym użyci SI przy generowaniu grafik np. obrazy itp. Odnośnik do IGN - KLIK Nie rozumiem, jak ktoś może mieć ból dupy o jakiś głupi obrazek w grze, na który mało kto nawet zwróci uwagę. DEI im się znudziło, to teraz prowadzą krucjatę i bulwersują się przeciwko AI 2
STALKER 110 Opublikowano 21 Marca Opublikowano 21 Marca Nikogo nie obrażam i nie chce ciekaw jestem osobiście tej giery obecnie jest za drogo . 1 minutę temu, Sheenek napisał(a): Ja pierdziele, nie dosc ze masz obsesje zagladania ludziom w portfel to i kryzys meskosci? Grzecznie mam ci naleśnika czy kulturalnie podarować? Jak byś czytał wszystkie posty to byś że nie zaglądam.
ODIN85 4 255 Opublikowano 21 Marca Opublikowano 21 Marca 4 minuty temu, j4z napisał(a): Ja często nie remapuje przycisków, nawet jak są niewygodne. Zakładam, że twórcy mieli jakiś "plan", że z jakiegoś powodu jest tak, a nie inaczej, że zmieniając, zmienię odczucia z gry. Ja tylko leczenie zawsze ustawiam pod jeden konkretny.
kaTus 36 Opublikowano 21 Marca Opublikowano 21 Marca (edytowane) 4 minuty temu, DITMD napisał(a): Nie rozumiem, jak ktoś może mieć ból dupy o jakiś głupi obrazek w grze, na który mało kto nawet zwróci uwagę. DEI im się znudziło, to teraz prowadzą krucjatę i bulwersują się przeciwko AI Jakby to stworzył grafik to by był zachwyt, ale na AI jest krucjata Edytowane 21 Marca przez kaTus 1
skypan 1 983 Opublikowano 21 Marca Opublikowano 21 Marca 1 minutę temu, DITMD napisał(a): Nie rozumiem, jak ktoś może mieć ból dupy o jakiś głupi obrazek w grze, na który mało kto nawet zwróci uwagę. No można przy takiej produkcji za pokaźną kwotę. A tłumaczenie przez SI to też ból dupy ? Jak był by to indyk za 70 zł to nie miał bym z tym problemu. Ciekawe ile jeszcze jest takich kwiatków.
Sheenek 413 Opublikowano 21 Marca Opublikowano 21 Marca (edytowane) 8 minut temu, STALKER napisał(a): Grzecznie mam ci naleśnika czy kulturalnie podarować? Jak byś czytał wszystkie posty to byś że nie zaglądam. To moze przeczytaj sobie jeszcze raz co piszesz, bo chyba sam nie bardzo rozumiesz. Bo i zagladasz i to ty innym o meskosci pierwszy wypisujesz, a teraz mi piszesz zebym ja "grzeczniej"? Czysta hipokryzja🤣 Edytowane 21 Marca przez Sheenek
DITMD 1 140 Opublikowano 21 Marca Opublikowano 21 Marca @azganOni ci płacą za promowanie ich kanałów czy jak? 1
bleidd 1 016 Opublikowano 21 Marca Opublikowano 21 Marca Arkadikuss to taki Dziki Trener gamingu Oglądanie go dobrowolnie to jakaś dziwna forma masochizmu 6 1
ODIN85 4 255 Opublikowano 21 Marca Opublikowano 21 Marca Za niego i wąsatego ban z miejsca powinien być. 3 4
DITMD 1 140 Opublikowano 21 Marca Opublikowano 21 Marca (edytowane) Tak czytam sobie różne posty i dochodzę do wniosku, że kiedyś granie było o wiele lepsze. Wkładałeś kartridż do SNESa, pograłeś, szedłeś na podwórko albo do szkoły, dzieliłeś się wrażeniami i nikt nie narzekał, nikt nie jęczał, nikt nie miał bólu dupy o wszystko w grze. Milion znawców i ekspertów z YT nie mówiło ci, jak masz grać albo co źle robisz w grze. Nie było peaków, statystyk, był tylko czysty gameplay, a jak się zaciąłeś, to się zaciąłeś. I jeśli sam tego nie rozpracowałeś, to dalej nie grałeś. Teraz dostajesz 150 godzin epickiej przygody źle, bo za długa, 15 godzin źle, bo za krótka. Sterowanie zbyt ciężkie do opanowania. Kiedyś do gry dostawałeś instrukcję grubości książki telefonicznej, z ilością skrótów klawiszowych, że ci pięciu rąk by brakło, i ludzie się adaptowali do tego, uczyli się, a potem ogarniali systemy. Ciekaw jestem, ilu z tych graczy wymiękłoby przy remake'u Morrowinda, gdyby nie było strzałki prowadzącej do celu, tylko NPC z tekstem: To, co masz znaleźć, znajduje się na południowy wschód od jakiegoś krzaka, idź wzdłuż rzeczki, aż znajdziesz wejście do jaskini, które jest ukryte za drzewem o kształcie fallusa Edytowane 21 Marca przez DITMD 1 4
STALKER 110 Opublikowano 21 Marca Opublikowano 21 Marca 42 minuty temu, Sheenek napisał(a): To moze przeczytaj sobie jeszcze raz co piszesz, bo chyba sam nie bardzo rozumiesz. Bo i zagladasz i to ty innym o meskosci pierwszy wypisujesz, a teraz mi piszesz zebym ja "grzeczniej"? Czysta hipokryzja🤣 Się ochłoń. 1
ODIN85 4 255 Opublikowano 21 Marca Opublikowano 21 Marca Wtedy każdy grał na piracie i miał to w d... a teraz płacę to wymagam chociaż minimum 1 minutę temu, DITMD napisał(a): Tak czytam sobie różne posty i dochodzę do wniosku, że kiedyś granie było o wiele lepsze. Wkładałeś kartridż do SNESa, pograłeś, szedłeś na podwórko albo do szkoły, dzieliłeś się wrażeniami i nikt nie narzekał, nikt nie jęczał, nikt nie miał bólu dupy o wszystko w grze. Milion znawców i ekspertów z YT nie mówiło ci, jak masz grać albo co źle robisz w grze. Nie było peaków, statystyk, był tylko czysty gameplay, a jak się zaciąłeś, to się zaciąłeś. I jeśli sam tego nie rozpracowałeś, to dalej nie grałeś. Teraz dostajesz 150 godzin epickiej przygody źle, bo za długa, 15 godzin źle, bo za krótka. Sterowanie zbyt ciężkie do opanowania. Kiedyś do gry dostawałeś instrukcję grubości książki telefonicznej, z ilością skrótów klawiszowych, że ci pięciu raki by brakło, i ludzie się adaptowali do tego, uczyli się, a potem ogarniali systemy. Ciekaw jestem, ilu z tych graczy wymiękłoby przy remake'u Morrowinda, gdyby nie było strzałki prowadzącej do celu, tylko NPC z tekstem: To, co masz znaleźć, znajduje się na południowy wschód od jakiegoś krzaka, idź wzdłuż rzeczki, aż znajdziesz wejście do jaskini, które jest ukryte za drzewem o kształcie fallusa 1
DITMD 1 140 Opublikowano 21 Marca Opublikowano 21 Marca 4 minuty temu, ODIN85 napisał(a): Wtedy każdy grał na piracie i miał to w d... a teraz płacę to wymagam chociaż minimum Taa, kartridże do konsoli przez dial up ściągałeś 1
Frog67 432 Opublikowano 21 Marca Opublikowano 21 Marca 4 minuty temu, DITMD napisał(a): Taa, kartridże do konsoli przez dial up ściągałeś Kartriże ręcznej roboty poradnik by Adam Słodowy
ODIN85 4 255 Opublikowano 21 Marca Opublikowano 21 Marca (edytowane) 9 minut temu, DITMD napisał(a): Taa, kartridże do konsoli przez dial up ściągałeś W byle dziurze był bazar z grami za grosze. Edytowane 21 Marca przez ODIN85
Frog67 432 Opublikowano 21 Marca Opublikowano 21 Marca 1 minutę temu, j4z napisał(a): Na rynku same oryginały Formalnie to były oryginały bo nie bylo żadnej ustawy o prawach autorskich więc piractwo formalnie nie istniało 2 2
Sheenek 413 Opublikowano 21 Marca Opublikowano 21 Marca Przeciez sam pegasus i kartridze do niego to piracki sprzet🤣 SNESa nie bylo w PL praktycznie. 1 minutę temu, Frog67 napisał(a): Formalnie to były oryginały bo nie bylo żadnej ustawy o prawach autorskich więc piractwo formalnie nie istniało *Prawnie Bo formalnie to byla dalej kradziez tylko z reszty swiata.
ODIN85 4 255 Opublikowano 21 Marca Opublikowano 21 Marca Ujmę to tak nie same mechaniki są problemem a czas ich poznania. Zagadki mogli dać potem a nie na samym początku przez co wielu się zniechęci.
Rekomendowane odpowiedzi