Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

hej,  ja  jestem  dopiero na samym  początku gdzie  poznałem Sebastiana. Ziomek  gracz wyjadacz  dzisiaj  mi pomstował  na grę,  że około  rozdziału  3  czy  coś  takiego  gra nie zalicza  jakichś misji,  czy to info  może ktoś potwierdzić?

Opublikowano (edytowane)

Ciekawe informacje od 13:56  i rzucają nieco światla dlaczego pewne mechaniki bądz elementy które nie do końća funkcjonują (jak choćby sterowanie na Pc) nie zostały poprawione, organizacja w studiu i jak wygląda decyzyjność widać miały w tym swój udział.

W pewnym sensie można uznać za sukces że gra wyszła.

Edytowane przez Frog67
  • Upvote 1
Opublikowano
5 godzin temu, samsung70 napisał(a):

hej,  ja  jestem  dopiero na samym  początku gdzie  poznałem Sebastiana. Ziomek  gracz wyjadacz  dzisiaj  mi pomstował  na grę,  że około  rozdziału  3  czy  coś  takiego  gra nie zalicza  jakichś misji,  czy to info  może ktoś potwierdzić?

Ja jestem w 3 rozdziale i odblokowałem drugą postać. Zero problemów z misjami do tej pory. 

Opublikowano

Czy ktoś może tak zawędrował na południe że trafił w to miejsce? Nie mam pojęcia co zrobić z tą kulą w środku, gdzie ją przenieść i w sumie zastanawiam się czy dopiero później przy jakimś queście coś tam można zrobic?
Btw jakie ustawienia żeby to najlepiej wyglądało , co włączyć a co wyłączyc? Dzisiaj odpalilem i jakieś mydło widze i dziwne tekstury na hełmie, wczoraj w nocy tego nie widzialem :E

obraz.png

Opublikowano

Pytanie odnośnie kradzieży małych skrzynek w szafkach - tam są dwie skrzynki to jak ukraść te dwie naraz? Bo prompt pokazuje się przy jednej, kradnę ją a druga co jest obok ni cholery nie pokazuje się. Dopiero jak wyjdę z pomieszczenia i wrócę to ta skrzynka znajduje się na podłodze i mogę podnieść. 

Opublikowano
4 minuty temu, JeanPepin napisał(a):

Czy ktoś może tak zawędrował na południe że trafił w to miejsce? Nie mam pojęcia co zrobić z tą kulą w środku, gdzie ją przenieść i w sumie zastanawiam się czy dopiero później przy jakimś queście coś tam można zrobic?
Btw jakie ustawienia żeby to najlepiej wyglądało , co włączyć a co wyłączyc? Dzisiaj odpalilem i jakieś mydło widze i dziwne tekstury na hełmie, wczoraj w nocy tego nie widzialem :E

obraz.png

Co tam robili kula dyskotekowa w tym kościele (?)? :E