Ryszawy 655 Opublikowano 29 Marca Opublikowano 29 Marca He, he, nowy patch daje nam trochę nagród, miło z ich strony.
AlienT 35 Opublikowano 29 Marca Opublikowano 29 Marca Co jest z tym patchem aż boję się grę odpalić jak czytam na, steamie
burn 9 Opublikowano 29 Marca Opublikowano 29 Marca Teraz, AlienT napisał(a): Co jest z tym patchem aż boję się grę odpalić jak czytam na, steamie Imo lepiej. Kontrolsy poprawione, lepiej mi sie na klawie gra
ODIN85 4 255 Opublikowano 29 Marca Opublikowano 29 Marca 2 minuty temu, Ryszawy napisał(a): He, he, nowy patch daje nam trochę nagród, miło z ich strony. Jakich?
AlienT 35 Opublikowano 29 Marca Opublikowano 29 Marca Teraz, burn napisał(a): Imo lepiej. Kontrolsy poprawione, lepiej mi sie na klawie gra Ale coś z dlss i rr nie halo podobno
Ryszawy 655 Opublikowano 29 Marca Opublikowano 29 Marca Kasa, monety do ulepszeń, artefakty otchłani 1 minutę temu, ODIN85 napisał(a): Jakich?
DITMD 1 140 Opublikowano 29 Marca Opublikowano 29 Marca 3 minuty temu, AlienT napisał(a): Ale coś z dlss i rr nie halo podobno Podobno, zweryfikuj pliki gry, zrób nową kompilację sharderów. Podobno pomaga
Fatality 791 Opublikowano 29 Marca Opublikowano 29 Marca 15 minut temu, burn napisał(a): Macie jakis odpowiedni preset pod 5070ti ? Używam dlss 4.5, quality, RR ON, MFGx3, HDR on grafika wszystko kinowa. Wkurza mnie to masło na dalszych obiektach, dramat. RR masz wyłączone w praktyce bo działa tylko na dlss 4.0. Więc dla lepszej grafiki wybierasz dlss 4.0 Q i RR, do tego fg x2. Dla płynności 4.5 i RR off. U siebie mam 100-110 fps na 3440x1440 wiec u ciebie np. w zwyklym 1440p bedzie podobnie. Po patchu czuje poprawę płynności i input laga, wiec tez cos naprawili w tej kwestii 4 minuty temu, Ryszawy napisał(a): Kasa, Mi wyskoczyło ze dostałem jeszcze 1000 srebra ale nie dostalem
Reddzik 3 351 Opublikowano 29 Marca Opublikowano 29 Marca (edytowane) Masz na screenie, to miedziaki a nie srebro, ja miałem artefakt i 10 srebra w skrzyni w obozie do odebrania. Czyli się zgadza 1000 miedziaków= 10 srebra. Edytowane 29 Marca przez Reddzik
userKAMIL 1 059 Opublikowano 29 Marca Opublikowano 29 Marca 4 godziny temu, Tomek_ITH napisał(a): Gra ma 12 rozdziałów plus epilog. Naprawdę ciężko dawać takie rzeczy w spoiler? 2 godziny temu, AlienT napisał(a): Jest tysiące gier z fabułą w które nikt nie gra. Piękne podsumowanie tego płaczu nad fabułą! 35 minut temu, ODIN85 napisał(a): Trochę to głupie jak kupujesz grę i nawet jej nie kończysz Głupie to jest Odin grać w to 30-40h i narzekać. A następnie dalej w to grać kolejne godziny. XD 2
ODIN85 4 255 Opublikowano 29 Marca Opublikowano 29 Marca (edytowane) Jak nie odróżniasz wspominania o wadach od narzekania to nie moja wina. Edytowane 29 Marca przez ODIN85
caleb59 2 064 Opublikowano 29 Marca Opublikowano 29 Marca 50 minut temu, j4z napisał(a): PS to dzisiaj mi się pobierze ten patch, który psuję dlss? Jakieś szczegóły? U siebie niczego dziwnego nie zauważyłem, jest jak było.
j4z 1 433 Opublikowano 29 Marca Opublikowano 29 Marca @caleb59 Pisał ktoś tutaj, chyba nawet niedużo wyżej.
Reddzik 3 351 Opublikowano 29 Marca Opublikowano 29 Marca (edytowane) W jednym miejscu nie widziałem ale np wróciłem do lokacji z pierwszym miastem i nagle szumu co nie miara na cieniach w mieście jak i na zewn, dobrze to widać. Aktualnie zrobiłem spr spójności plików i pobrało mi 3 pliki. Zobaczymy czy pomoże. Pewnie wleci jakiś fix Mniej więcej coś takiego, tylko słaba jakość filmiku edit Co do nagród to niektórzy dostali jeszcze więcej Edytowane 29 Marca przez Reddzik 1
tgolik 655 Opublikowano 29 Marca Opublikowano 29 Marca Wróciłem do Dragons Dogmy 2 - zacytowaliście DD2 kilka razy w tym wątku i przypomniało mi się, że jej nie skończyłem. Pogubiłem się w niej, dopiero teraz, z pomocą Gemini ogarnąłem chaos. Ależ ta gra jest dobra. 1
j4z 1 433 Opublikowano 29 Marca Opublikowano 29 Marca Teraz nie trzeba klikać dwa razy żeby zaczął szybko biedz. Wystarczy przytrzymać.
Sheenek 413 Opublikowano 29 Marca Opublikowano 29 Marca 6 minut temu, Reddzik napisał(a): W jednym miejscu nie widziałem ale np wróciłem do lokacji z pierwszym miastem i nagle szumu co nie miara na cieniach w mieście jak i na zewn, dobrze to widać. Aktualnie zrobiłem spr spójności plików i pobrało mi 3 pliki. Zobaczymy czy pomoże. Pewnie wleci jakiś fix Mniej więcej coś takiego, tylko słaba jakość filmiku edit Co do nagród to niektórzy dostali jeszcze więcej Te nagrody to wyrownanie zaleglego za questy ktore juz zrobiles. Bo pozmieniali troche w systemie nagrod. Z tad te roznice co kto dostal.
caleb59 2 064 Opublikowano 29 Marca Opublikowano 29 Marca (edytowane) Rzeczywiście jest szum. Teleportowałem się do pierwszego miasta i już naokoło teleportera na trawie straszny szum,. masakra. Nie widziałem tego poza miastem. No to mamy pierwszą grubszą wtopę. ---------------------------- Wygląda na to, że twórcy wiedzą o problemie... Cytat When using upscaling and Ray Reconstruction, some background elements may flicker or appear blurred. https://crimsondesert.pearlabyss.com/en-US/News/Notice/Detail?_boardNo=68 Edytowane 29 Marca przez caleb59 1
burn 9 Opublikowano 29 Marca Opublikowano 29 Marca 36 minut temu, Fatality napisał(a): RR masz wyłączone w praktyce bo działa tylko na dlss 4.0. Więc dla lepszej grafiki wybierasz dlss 4.0 Q i RR, do tego fg x2. Dla płynności 4.5 i RR off. U siebie mam 100-110 fps na 3440x1440 wiec u ciebie np. w zwyklym 1440p bedzie podobnie. Po patchu czuje poprawę płynności i input laga, wiec tez cos naprawili w tej kwestii Mi wyskoczyło ze dostałem jeszcze 1000 srebra ale nie dostalem Też pykam na 3440x1440p Ale gdy wylacze RR przy dlss 4.5 to widzę mega różnice (na gorzej) To moze jednak dziala ? Na 4.0 wydaje mi sie gorsza jakość ale to tez jest trudne do ocenienia bo w tej grze co chwile sie jakosc grafiki zmienia raz jest git a raz nie
ODIN85 4 255 Opublikowano 29 Marca Opublikowano 29 Marca W pełnym słońcu i w nocy jest git. O innych porach dnia tak sobie.
kaTus 36 Opublikowano 29 Marca Opublikowano 29 Marca Właśnie zauważyłem, że Crimson przeszedł od recek mieszanych do bardzo pozytywnych. Ktoś dał już drugą szansę, po tym jak się odbił? U mnie na liczniku aktualnie 21h. 1
zozolek 356 Opublikowano 29 Marca Opublikowano 29 Marca 31 minut temu, burn napisał(a): Też pykam na 3440x1440p Ale gdy wylacze RR przy dlss 4.5 to widzę mega różnice (na gorzej) To moze jednak dziala ? Na 4.0 wydaje mi sie gorsza jakość ale to tez jest trudne do ocenienia bo w tej grze co chwile sie jakosc grafiki zmienia raz jest git a raz nie DLAA na 4.5L ale problem taki ze obraz flickeruje . . . czasami pomaga wbicie jakosc dlss i powrót do DLAA, czasem nie. Ogólnie też gram w 3440:1440 i nie ma super ostrości. Teraz, kaTus napisał(a): Właśnie zauważyłem, że Crimson przeszedł od recek mieszanych do bardzo pozytywnych. Ktoś dał już drugą szansę, po tym jak się odbił? U mnie na liczniku aktualnie 21h. ja zmieniłem zdanie po zakupie i ogrywaniu
ODIN85 4 255 Opublikowano 29 Marca Opublikowano 29 Marca 13 minut temu, kaTus napisał(a): Właśnie zauważyłem, że Crimson przeszedł od recek mieszanych do bardzo pozytywnych. Ktoś dał już drugą szansę, po tym jak się odbił? U mnie na liczniku aktualnie 21h. Większość gra w to jak symulator rycerza a olewa fabułę. Ot cała tajemnica.
Fatality 791 Opublikowano 29 Marca Opublikowano 29 Marca 54 minuty temu, burn napisał(a): Ale gdy wylacze RR przy dlss 4.5 to widzę mega różnice (na gorzej) To moze jednak dziala ? Nie widziałem nigdzie w patch notesach o tym i od zawsze był temat że 4.0 + RR tylko istnieje.
Rekomendowane odpowiedzi