Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano (edytowane)
Godzinę temu, caleb59 napisał(a):

To już nie ma racji bytu - jak pisałem zostało poprawione w patchu.

Akurat wczoraj nie mogłem podpalić strzały, nie zawsze to zaskakuje, raz za 1 razem raz za ntym razem.

edit:

Tutaj dwa paleniska, trzeba było pozbyć się chwastów zanim można było przystąpić do zagadki i lipa, musiałem 2 razy użyć strzały i za 1 razem było ok szybko zaskoczyło, przy kolejnym razie już tak łatwo nie było... nie zawsze działa
obraz.thumb.png.a021cc016f9d178fb0f5363fbd2d98db.png

Edytowane przez Reddzik
  • Upvote 2
Opublikowano (edytowane)

Po 50 godzinach dopiero tutaj:pajac: Na tym poziomie co jestem było łatwo, rzucałem nim jak w Wrestlingu(na padzie X+A) lub dwuręcznym go ciachałem co raz to mocniej, na deser oślepienie przeciwnika, ogranicza się tym jego ataki(ba każdego przeciwnika)

20260328160846_1.thumb.jpg.0aa9605c287ce85567709cfa2e1c9823.jpg

Edytowane przez Reddzik
  • Like 1
Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, ODIN85 napisał(a):

Nic nie zostało poprawione. Czasem ciężko dalej zapalić od źródła ognia.

Nie miałem problemu. Strzałę nad ogień dać, nie w ogień. Z NPC też nie miałem nigdy problemu, żeby zagadać.

Edytowane przez j4z
Opublikowano
11 minut temu, j4z napisał(a):

Nie miałem problemu. Strzałę nad ogień dać, nie w ogień. Z NPC też nie miałem nigdy problemu, żeby zagadać.

Tak i tak się powinno zapalać.

11 minut temu, userKAMIL napisał(a):

Takie przejażdżki kanionem są naprawdę zjawiskowe!

Wolę z buta wszędzie:red:

• Upvote 1
Opublikowano
2 godziny temu, zozolek napisał(a):

Ta gra jest tak zbugowana ze co rusz nie moge wejsc w interakcje z npc ? Czu cos zle robie ?.

1 misja to jakies silowanie, nie moge wywolac straznika na pojedynek no poprostu sie nie da ...

Musisz pomodlić się do koreańskich bogów, odtańczyć taniec aby się uspokoić, stanąć pod odpowiednim kątem i wtedy, może, może używając światełka będziesz mógł wejść w interakcje z npc.

Miałem to samo stań frontem do niego trochę oddalony od stolika powinno ci pozwolić wcisnąć x na padzie czy co tam u ciebie się wciska. To mnie właśnie odrzuciło od tej gierki choć oprócz tego wszystko mi tam gra i buczy ale takie coś to jest poniżej krytyki.

• Thanks 1
  • Upvote 1
Opublikowano

dotarłem do Rozdziału 3 po 24h, z czego 4h to pewnie ustawienia :D

nie ma bata, niektóre ujęcia z tej gry mogłyby śmiało robić z materiały marketingowe

oglądam Tivolta, u niego w grze dość czesto padał deszcz, ja miałem tylko raz, 

uwielbiam deszcz w grach, potrzeba moda na manipulację pogodą :)

image.thumb.png.e814a9edfe132f745cf069ee5ee334de.png

Spoiler

image.thumb.png.0d6bba62b1a30a1b30ae8db63ff49d7f.png

• Like 1
  • Upvote 2
Opublikowano
Godzinę temu, Reddzik napisał(a):

Po 50 godzinach dopiero tutaj:pajac: Na tym poziomie co jestem było łatwo, rzucałem nim jak w Wrestlingu(na padzie X+A) lub dwuręcznym go ciachałem co raz to mocniej, na deser oślepienie przeciwnika, ogranicza się tym jego ataki(ba każdego przeciwnika)

Pierwsze skojarzenie jakie miałem kiedy zobaczyłem tego screena

• Upvote 1
Opublikowano
1 godzinę temu, Reddzik napisał(a):

Ten boss został niestety nieźle znerfiony :placz2:

Opublikowano

Generalnie to poboczni bossowie są trudniejsi od głównych.

11 minut temu, DITMD napisał(a):

Ten boss został niestety nieźle znerfiony :placz2:

Po 50h jest tak dokokszony że i tak to by nie robiło różnicy.

Opublikowano

Ten cały Ray Reconstruction też zmienia tu wiele. Najbardziej chyba jest to zauważanie na drzewach, trawach etc. Wszelakie „migotanie” jest praktycznie zniwelowane do zera. Jak wyłączymy to odrazu wali po oczach. Cienie w domach to już cyrk bo praktycznie ich nie ma przy wyl. XD

Opublikowano

Reddzik co ty robisz w tej grze? Odin po 35 godzinach jest już w dziewiątym rozdziale i zaraz będzie kończył :D

Ja też wczoraj odwiedziłem pola trzcin, ale ja po 35 godzinach jestem w trzecim akcie, jak jakiś leszcz...

11 godzin temu, samsung70 napisał(a):

hej, bawi się już ktoś w Reshade'y ?

Się bawi ale w HDR.

Opublikowano
4 godziny temu, ODIN85 napisał(a):

Musisz nacelować dobrze tym światełkiem:E

Jakkolwiek rozumiem że upchanie tylu mechanik wymagało pewnych poświęceń ale to nacelowywanie to jest jakaś aberracja. Raz działa, 3x nie :/