Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Wyskoczyłem do takiej jebitnie wysokiej wieży na północny zachód od Hernand, gdzie po dłuuugiej wspinaczce wewnątrz niej zrzuciłem wielki dzwoń do samego dołu, przebiłem nim podłogę. Czeka tam jakiś uber boss. Tak wkurzającej kreatury jeszcze nie spotkałem :E żeby go łyknąć to trzeba chyba ze 30 godzin teraz koksić postać :E eksploracja jest tu bardzo przyjemna. Jedna z nielicznych gier gdzie zamiast lecieć na pałe często po prostu sobie spaceruję.

• Like 1
Opublikowano
29 minut temu, TmK napisał(a):

Wyskoczyłem do takiej jebitnie wysokiej wieży na północny zachód od Hernand, gdzie po dłuuugiej wspinaczce wewnątrz niej zrzuciłem wielki dzwoń do samego dołu, przebiłem nim podłogę. Czeka tam jakiś uber boss. Tak wkurzającej kreatury jeszcze nie spotkałem :E żeby go łyknąć to trzeba chyba ze 30 godzin teraz koksić postać :E eksploracja jest tu bardzo przyjemna. Jedna z nielicznych gier gdzie zamiast lecieć na pałe często po prostu sobie spaceruję.

bo ta gra jest piękna, jest to Mesjasz, ale jeszcze nie do wszystkich dotarło, ja również wczoraj chwilę pograłem i po prostu sobie chodziłem, bez celu, gdzieś pod most zaglądałem a to pod kamień i tak mi zleciało pół godziny i trzeba było iść spać ;( 

• Haha 1
Opublikowano
21 godzin temu, Reddzik napisał(a):

Spokojnie, nie panikuje. Nigdy nie używałem Reno i chciałem to sprawdzić. Może potem ponownie sprawdzę, póki co jest jak jest, na prawdę nie narzekam na jakość. No nie licząc tego skopanego RR i problemu z tym związanych:E

Jest aktualizacja RenoDX i preset 2 nie robi juz mgly ale za to fajnie przygasza ta bajkową trawe, ze wyglada jak prawdziwa a nie saturacyjny pastel. 

• Like 1
Opublikowano
51 minut temu, STALKER napisał(a):

Jak by ktoś nie wiedział to w hernand jest dzwon jak zadzwonimy to odkrywa chyba cały region w gierce jest kilka dzwonów w większych miastach.

To akurat ma swoje wady i zalety. Wada, że wtedy nie widzisz gdzie cię jeszcze nie było. 

• Upvote 1
Opublikowano
22 minuty temu, Fatality napisał(a):

To akurat ma swoje wady i zalety. Wada, że wtedy nie widzisz gdzie cię jeszcze nie było. 

Ja tej mapy w ogolenie ogarniam. 

Jak to pokazuje gdzie byłem a gdzie nie?jak to się różni? 

Swoją drugą pytanie do specjalistów, 

Czy warto dokupić update do wersji deluxe?czy te graty są warte uwagi i mają jakąś moc w późniejszych etapach gry? 

Opublikowano
8 godzin temu, userKAMIL napisał(a):

50h za mną! Na palcach jednej ręki zliczę chyba single gdzie tyle godzin spędzam.

Cudowna przygoda!

image.thumb.png.c600d1fe591ab06fb203d5ecd6e37e72.png

A te zbroje to sam znalazłeś czy obejrzałeś tutoriala na YT gdzie ja znaleźć? :Eja na razie śmigam w tej od sprzedawcy z zamku w tym pierwszym mieście co można kupić za te punkty zasług czy tam honoru tylko. 66 h za mną, póki co 5 rozdział delegacja  demmenis, teraz czyszcze jakieś świątynie dla wiedźmy 

Opublikowano
1 godzinę temu, aureumchaos napisał(a):

Jest aktualizacja RenoDX i preset 2 nie robi juz mgly ale za to fajnie przygasza ta bajkową trawe, ze wyglada jak prawdziwa a nie saturacyjny pastel. 

W święta zobaczę co to reno, jakie kolega wcześniej nie chciał rozmawiać bo nie wiedziałem czy jest renox

Teraz, JeanPepin napisał(a):

A te zbroje to sam znalazłeś czy obejrzałeś tutoriala na YT gdzie ja znaleźć? :Eja na razie śmigam w tej od sprzedawcy z zamku w tym pierwszym mieście co można kupić za te punkty zasług czy tam honoru tylko. 66 h za mną, póki co 5 rozdział delegacja  demmenis, teraz czyszcze jakieś świątynie dla wiedźmy 

A czy to taka wielka ujma jeśli kolega użył tutorials? 

🙅 

Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, samsung70 napisał(a):

W święta zobaczę co to reno, jakie kolega wcześniej nie chciał rozmawiać bo nie wiedziałem czy jest renox

A czy to taka wielka ujma jeśli kolega użył tutorials? 

🙅

A skąd taki wniosek ? Sam użyłem tutoriala żeby znaleźć włócznie dusz :E

Edytowane przez JeanPepin