Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

W grze występują obrotowe kraty, aby je ruszyć też trzeba użyć mocy pięści, np. obrotowa krata w podłodze wymaga kucnięcia i użycia mocy pięści, w innym wypadku jeśli skoczysz i użyjesz pięści w powietrzu wtedy co prawda krata się obróci ale nasza postać nie zdąży spaść na czas.

• Like 1
Opublikowano (edytowane)

Do latania? Na padzie tym co skaczemy. Czyli X lub kwadrat zależnie od posiadanego pada. Na klawiaturze może podobnie skokiem, nie mam pojęcia. 

Zresztą w grze jest samouczek, wszystko pisze o konfiguracji i to co już znamy jest spisane i czasem zdarzało mi się zaglądać jak info mi uciekło. 

Edytowane przez Reddzik
Opublikowano
3 godziny temu, j4z napisał(a):

Ja to od jakiegoś czasu zastanawiam się, czy jak ktoś nie ma 5090, czy ma prawo oceniać grafikę gry AAA na publicznym forum. :hmm:

A jeszcze zależy jaki ekran ma...

Aby móc zabrać głos musisz posiadać kartę z topowym chipem od danego producenta. Niestety wybrałeś sobie takiego a nie innego producenta, to teraz uszanuj zasady i się nie odzywaj ;)

• Haha 2
Opublikowano (edytowane)
46 minut temu, Godlike napisał(a):

To przy moim obecnym czasie jaki mam dla gier to ja to bede przechodził z rok :E

To jest właśnie piękno Mesjasza Gejmingu! 

Wszedłem do „Iglicy Rozbrzmiewajacej Prawdy” niby zwykła wieża. Jednak w środku…ta wspinaczka, światła i cienie. Mega Soulsowo to chwilami wygląda!

Takie niespodzianki są tu na każdym kroku...

Crimson Desert 31.03.2026 18_16_49.png

Edytowane przez userKAMIL
  • Upvote 2
Opublikowano (edytowane)

U mnie stamina chyba na 11lvl i jest to podstawa do latania czy wspinaczki właśnie. Pamiętam w Zeldzie te pkt w życie dawałem a później w połowie skały spadałem. Tutaj tego błędy nie popełniłem. ;)

Edytowane przez userKAMIL
Opublikowano (edytowane)

Podmieniłem pliki teraz działam na fsr 4 ale aliasing natywny jednak daje lepszy obraz niż fsr 4 na jakość. Po którym rozdziale najlepiej wyruszyć w świat? I ten obóz pierwszy dostajemy fabularnie?

Edytowane przez STALKER
Opublikowano
27 minut temu, samsung70 napisał(a):

co robimy z tmi skałami?

Trzeba mieć garnek, który dostajemy z głównej misji- fabuły, jak go nie masz to nic nie zrobisz. "Żeliwny kocioł Ptaka Kuku" Nie pytaj się mnie skąd taka nazwa:wariat:

• Upvote 1