ODIN85 4 250 Opublikowano 31 Marca Opublikowano 31 Marca Skupienie i walnąć piąchą 5 minut temu, Sheenek napisał(a): Ejj, a jak te sciany rozwalic? Bo ja poszedlem przez gory i mi fabula nie pokazala jak? A jestem juz sporo dalej... . 1
caleb59 2 062 Opublikowano 31 Marca Opublikowano 31 Marca W grze występują obrotowe kraty, aby je ruszyć też trzeba użyć mocy pięści, np. obrotowa krata w podłodze wymaga kucnięcia i użycia mocy pięści, w innym wypadku jeśli skoczysz i użyjesz pięści w powietrzu wtedy co prawda krata się obróci ale nasza postać nie zdąży spaść na czas. 1
userKAMIL 1 058 Opublikowano 31 Marca Opublikowano 31 Marca @Reddzik Znalazłem ale jest sporo biegania. Skala tej gry to jest naprawdę jakiś inny wymiar! 1
STALKER 110 Opublikowano 31 Marca Opublikowano 31 Marca Którym klawiszem odpalamy te skrzydła bo zapomniałem
Reddzik 3 349 Opublikowano 31 Marca Opublikowano 31 Marca (edytowane) Do latania? Na padzie tym co skaczemy. Czyli X lub kwadrat zależnie od posiadanego pada. Na klawiaturze może podobnie skokiem, nie mam pojęcia. Zresztą w grze jest samouczek, wszystko pisze o konfiguracji i to co już znamy jest spisane i czasem zdarzało mi się zaglądać jak info mi uciekło. Edytowane 31 Marca przez Reddzik
STALKER 110 Opublikowano 31 Marca Opublikowano 31 Marca (edytowane) Dzięki Takie pytanko gram na RX 7800xt ta karta nie obsługuje tego całego RR? Bo mam zablokowaną tą opcję. Edytowane 31 Marca przez STALKER
Reddzik 3 349 Opublikowano 31 Marca Opublikowano 31 Marca RR tylko dla RX 9000, to całe FSR Redstone jest tylko dla nowych kart.
STALKER 110 Opublikowano 31 Marca Opublikowano 31 Marca (edytowane) Tak myślałem. Podmienienie dziś pliki na far 4 ciekawe czy zadziała w dying light the beast działało dobrze. Edytowane 31 Marca przez STALKER
ODIN85 4 250 Opublikowano 31 Marca Opublikowano 31 Marca Gram na klawie ale czasem jak odpalę grę to mam przyciski xboxa w menu a żadnego pada nie używam
STALKER 110 Opublikowano 31 Marca Opublikowano 31 Marca U mnie jest to samo ale po chwili wraca na właściwe tory
Godlike 998 Opublikowano 31 Marca Opublikowano 31 Marca 1 godzinę temu, userKAMIL napisał(a): @Reddzik Znalazłem ale jest sporo biegania. Skala tej gry to jest naprawdę jakiś inny wymiar! To przy moim obecnym czasie jaki mam dla gier to ja to bede przechodził z rok 1
Art385 437 Opublikowano 31 Marca Opublikowano 31 Marca 3 godziny temu, j4z napisał(a): Ja to od jakiegoś czasu zastanawiam się, czy jak ktoś nie ma 5090, czy ma prawo oceniać grafikę gry AAA na publicznym forum. A jeszcze zależy jaki ekran ma... Aby móc zabrać głos musisz posiadać kartę z topowym chipem od danego producenta. Niestety wybrałeś sobie takiego a nie innego producenta, to teraz uszanuj zasady i się nie odzywaj 2
userKAMIL 1 058 Opublikowano 31 Marca Opublikowano 31 Marca (edytowane) 46 minut temu, Godlike napisał(a): To przy moim obecnym czasie jaki mam dla gier to ja to bede przechodził z rok To jest właśnie piękno Mesjasza Gejmingu! Wszedłem do „Iglicy Rozbrzmiewajacej Prawdy” niby zwykła wieża. Jednak w środku…ta wspinaczka, światła i cienie. Mega Soulsowo to chwilami wygląda! Takie niespodzianki są tu na każdym kroku... Edytowane 31 Marca przez userKAMIL 2
j4z 1 429 Opublikowano 31 Marca Opublikowano 31 Marca Zapomniałem właśnie napisać. Bardzo podoba mi się wspinaczka w tej grze. 2
userKAMIL 1 058 Opublikowano 31 Marca Opublikowano 31 Marca (edytowane) U mnie stamina chyba na 11lvl i jest to podstawa do latania czy wspinaczki właśnie. Pamiętam w Zeldzie te pkt w życie dawałem a później w połowie skały spadałem. Tutaj tego błędy nie popełniłem. Edytowane 31 Marca przez userKAMIL
Reddzik 3 349 Opublikowano 31 Marca Opublikowano 31 Marca No no, ktoś dolazł do tej wieży z filmiku 1
Grolshek 951 Opublikowano 31 Marca Opublikowano 31 Marca (edytowane) del Edytowane 31 Marca przez Grolshek 1
userKAMIL 1 058 Opublikowano 31 Marca Opublikowano 31 Marca (edytowane) W zamkniętych pomieszczeniach przy tym całym oświetleniu. Bez RR to jak dwie inne gry! XD Edytowane 31 Marca przez userKAMIL
STALKER 110 Opublikowano 31 Marca Opublikowano 31 Marca (edytowane) Podmieniłem pliki teraz działam na fsr 4 ale aliasing natywny jednak daje lepszy obraz niż fsr 4 na jakość. Po którym rozdziale najlepiej wyruszyć w świat? I ten obóz pierwszy dostajemy fabularnie? Edytowane 31 Marca przez STALKER
Reddzik 3 349 Opublikowano 31 Marca Opublikowano 31 Marca 27 minut temu, samsung70 napisał(a): co robimy z tmi skałami? Trzeba mieć garnek, który dostajemy z głównej misji- fabuły, jak go nie masz to nic nie zrobisz. "Żeliwny kocioł Ptaka Kuku" Nie pytaj się mnie skąd taka nazwa 1
Art385 437 Opublikowano 31 Marca Opublikowano 31 Marca Godzinę temu, j4z napisał(a): Topowe karty robi tylko jeden producent. Nie miałcz
Rekomendowane odpowiedzi