Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, Reddzik napisał(a):

Zelda też nie ma fabuły... a to taka Zelda.

To jest trochę zabawne z tą Zeldą, bo większość używa jej jako porównania, gdzie 3/4 z używających tego argumentu na oczy jej nie widziało poza YT. 

4 minuty temu, ODIN85 napisał(a):

Przecież widzisz że tylko ja jadę po grze a cała reszta zachwycona bo zwiedza tylko;)

Demo technologiczne :) Fakt faktem przyznam że wiele mechanik mnie w tej grze zadziwia, są naprawdę topowe.

Edytowane przez Element Wojny
Opublikowano (edytowane)

Tu jest z kilka albo kilkanaście ras kotów i psów, oni zrobili modele i animacje miliona różnych robaków, ptaków, karaluchów.., doceniam.

Edytowane przez Ryszawy
Opublikowano
2 minuty temu, Ryszawy napisał(a):

Tu jest z kilka albo kilkanaście ras kotów i psów, oni zrobili modele i animacje miliona różnych robaków, ptaków, karaluchów.., doceniam.

I mamy swojego smoka:lovin:

Smoczyca.PNG.webp

• Haha 3
Opublikowano
Godzinę temu, Element Wojny napisał(a):

A nie mówiłem, że narracja się zmieni? Za tydzień usłyszysz, że fabuła jest topowa. Oni do tej gry chyba ludziom jakieś prochy dosypują... 

Bo fabula jest, nie najlepiej poprowadzona ale wystarczajaca do tego czym ta gra ma byc.

Nie pierwszy raz mamy historie kiedy zderzenie rozdmuchanych oczekiwan z rzeczywistoscia uruchamia histerie u oszolomow.

• Like 2
Opublikowano

Tutaj sam szef studia mówił w wywiadzie wprost, że fabuła jest gówniana bo nie mieli na nią już czasu, więc nie można zarzucać jakiegoś scamu czy tego, że ludzie dostali coś innego niż się spodziewali. Wystarczy 5 min "w internetach" żeby wiedzieć czym jest i czym nie jest ta gra. Nie planowałem kupić, bo jak pisałem dla mnie najważniejsza jest zawsze fabuła, ale tutaj się złamałem, świadomie, bo mnie zaciekawiły te cuda jakie można robić podczas walki :E dobra gierka na wieczorne pobujanie się po ciekawym świecie, z wyłączonym mózgiem.

• Thanks 1
Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, TmK napisał(a):

Tutaj sam szef studia mówił w wywiadzie wprost, że fabuła jest gówniana bo nie mieli na nią już czasu, więc nie można zarzucać jakiegoś scamu czy tego, że ludzie dostali coś innego niż się spodziewali. Wystarczy 5 min "w internetach" żeby wiedzieć czym jest i czym nie jest ta gra. Nie planowałem kupić, bo jak pisałem dla mnie najważniejsza jest zawsze fabuła, ale tutaj się złamałem, świadomie, bo mnie zaciekawiły te cuda jakie można robić podczas walki :E dobra gierka na wieczorne pobujanie się po ciekawym świecie, z wyłączonym mózgiem.

O, i takie szczere opinie lubię. Bawcie się dobrze Panowie, na "wyłączonym" :D 

Opublikowano
6 minut temu, Element Wojny napisał(a):

To jest trochę zabawne z tą Zeldą, bo większość używa jej jako porównania, gdzie 3/4 z używających tego argumentu na oczy jej nie widziało poza YT. 

Co do Zeldy ja w BotW grałem i ubiłem 2 bossy, może kiedyś skończę, TotK widziałem na streamie, mam pudełko i ostatnio nawet odpaliłem by sobie pograć. Dla mnie Crimson jest taką nową Zeldą, pomieszaną z RDR2 i na deser Dragons Dogmą 2. Czy robi to dobrze? pewne aspekty tak inne pewnie nie, fabuła mogła być lepsza, wygląda ona na typową zapchaj dziurę dla typowego MMO, bo nawet musimy prowadzić obóz, wysyłać swoich chłopów na posyłki na misje, mamy zarządzanie obozem, polepszanie go, obóz ma swoje zasoby, które np wymagane są do wysłania ludzi na misje, bez nich nie mogę posłać misji, jest też wymagana ilość np 5 ludzi, a ja mam póki co 2 i nie mogę wysyłać na wszystkie misje. Pewnie to się rozbudowuje z czasem. 

Tutaj nie ma fabuły rodem z DA, Wieśka itd.

Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, Reddzik napisał(a):

fabuła mogła być lepsza, wygląda ona na typową zapchaj dziurę dla typowego MMO

Nie do końca mogę się zgodzić, bo grałem i skończyłem całą fabułę główną w MMO SWTOR (wszystkie 8 originów + dodatki) i TESO (2 frakcje) - TESO miało całkiem niezłe motywy fabularne, a 2 kampanie fabularne z SWTOR autorstwa Drew Karpyshyna to był w zasadzie poziom KOTOR'a, tylko że wrzucony w MMO. Także nawet MMO może oferować ciekawą fabułę.

• Upvote 2
Opublikowano

Tak na pewno, tutaj masz pełną rację, ale niestety większość tych MMO to raczej fabularnie nie stała obok TESO czy właśnie SWTOR, TESO nie skończyłem ale byłem w gildii i sporo grałem swego czasu. Dla mnie TESO to taki Skyrim 2.0 z coop. 

Opublikowano (edytowane)
Teraz, j4z napisał(a):

Co jest z tym piecem? 

Domyślny nie jest kompatybilny, obok stoi odpowiedni do tego, a góra to już sam wiesz zapewne co jest. A na końcu dłonią mocy docisnąć, co gra też sugerowała.

Edytowane przez Reddzik
  • Thanks 1
Opublikowano
21 minut temu, Reddzik napisał(a):

Tak na pewno, tutaj masz pełną rację, ale niestety większość tych MMO to raczej fabularnie nie stała obok TESO czy właśnie SWTOR, TESO nie skończyłem ale byłem w gildii i sporo grałem swego czasu. Dla mnie TESO to taki Skyrim 2.0 z coop. 

W TESO "singlowo" dobrze się gra 👍

• Upvote 1