Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
4 godziny temu, j4z napisał(a):

Ciekawe, czy w takim tempie dojdziecie do połowy, zanim Wam się znudzi. ;)

właśnie nad czymś takim się zastanawiałem, ja gram po około 30 minut dziennie, nie więcej niestety.. więc chyba nawet nie ukończę w tym roku, aci co grają po 50h w pierwszym regionie mogą zginąć od własnej broni :(

Opublikowano

Zawsze na początku jest największy entuzjazm, a później nieco emocje opadają. Nie zmienia to jednak faktu, że gra świetnie się sprzedaje - 4 miliony ponoć pękły - a opinie graczy są coraz lepsze. A to chyba ostatecznie najważniejsze.

Opublikowano

Ja pod miastem wycialem kilka drzew. Po jakimś czasie przechodziłem obok tego miejsca i chyba nadal ich nie było. Ciekawe, czy tak będzie cały czas. Ciekawe, czy cały las można wyciąć. xD

Opublikowano
8 godzin temu, PaVLo napisał(a):

Z moim czasem to gwarancja na co najmniej 12 miesięcy ... jak za 350zł (Deluxe Box) to nie będę narzekał, zwłaszcza, że gra jest ciagle poprawiana :glodny:

Tak to powinno wyglądać 1-2 gry na cały rok 

• Like 1
Opublikowano (edytowane)

Jeszcze chyba nie było u mnie tak, aby SP nie zaczął nudzić po 30-50h. Myślę, że to dla mnie max, jeśli chodzi o rozrywkę dla jednego gracza.

Edytowane przez j4z
Opublikowano (edytowane)
7 minut temu, j4z napisał(a):

Jeszcze chyba nie było u mnie tak, aby SP nie zaczął nudzić po 30-50h. Myślę, że to dla mnie max, jeśli chodzi o rozrywkę dla jednego gracza.

Na ogół mam podobnie. Miesiąc temu AW2 wymeczyłem w 15h i robiłem pod koniec sppedrun bo mialem dość. AC Shadows - pierwsze 10h super, łącznie wytrzymałem 20h i się poddałem z nudów i zrobiłem uninstall. W ostatnich latach 6 latach zrobiłem tylko 2 gry w całości ze wszystkimi/większością zadań pobocznych: CP2077 (pewnie wyszło ok 120-140h bo przeszedłem grę 2 razy) i RDR 2 (300h+ bo przechodziłem również 2x). Tutaj mam podobne odczucia. Na razie nie nudzi po 40h - róbię wszystkie poboczne i jak się kończą to ruszam z wątkiem głównym dopiero. Ale też nie katuje gry kiedy tylko mogę tylko się delektuje. 

Edytowane przez Fatality
Opublikowano
2 minuty temu, j4z napisał(a):

A ja mam odwrotnie, mnie multi nudzą, tak jak ostatnio BF6 myślałem, że przebiję 100 godzin a to nawet się nie stało, prędzej w Crimsonie padnie 100, jestem już bliski temu. 

Opublikowano
3 minuty temu, samsung70 napisał(a):

przebić złożonością świata i symulacji tego Mesajaha to będzie tylko GTA6... a być może nawet i nie.

Nie przesadzajmy... GTA wyznaczy pewnie nowy standard jakości na kolejne 15 lat.

Opublikowano
1 minutę temu, Reddzik napisał(a):

A ja mam odwrotnie, mnie multi nudzą, tak jak ostatnio BF6 myślałem, że przebiję 100 godzin a to nawet się nie stało, prędzej w Crimsonie padnie 100, jestem już bliski temu. 

Multi rzuciłem jakiś czas temu i nie mam zamiaru wracać. W Tekken 8 raz na jakiś czas stoczę kilka walk i tyle. 

• Upvote 1
Opublikowano

Crimson Desert supports dynamic frame generation, but at the moment the NVIDIA App does not allow enabling it through the game’s profile. You need to configure it through the global settings in the NVIDIA App, select the desired mode (dynamic or fixed), and for the game to enable MFG 6x you must copy the new Streamline files into the installation folder where the game executable is located (bin64). Sorry for the poor image quality, this time I had to use OBS to capture the NVIDIA overlay showing latency and frame generation mode. Unfortunately, when using ShadowPlay, it doesn’t appear in the recording. Streamline files can be downloaded here

https://ngx.download.nvidia.com/d6e9b45e-d4f6-4a84-a460-bf61decae3e8/org/nvidia/team/ngx/models/sl_sdk_0/versions/133888/files/1B0_E658703.zip