Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, userKAMIL napisał(a):

Ja dziś znowu na festyn wpadłem trochę złota ''zebrać'' i idę do banku. Może tym razem się poszczęści. ;)

Byłem w zwierzyńcu i lipa kilka razy i żadnej sztabki... 

edit
Dopiero za 5 razem pierwsza widziana sztabka u npca

Edytowane przez Reddzik
Opublikowano (edytowane)
25 minut temu, Sheenek napisał(a):

Po cholere ci ta kasa?

W sumie nie wiem. 😅
Wcześniej sporo potrzebowałem na rozbudowę obozu. Pauline już też całe odbudowałem. 

Edit: Finalnie się odbiłem! Zabieram co mam i starczy tej zabawy z bankiem. ;)

image.thumb.png.c090bb3673f4bd20f1b2f61c3d7a51d3.png

48 minut temu, Reddzik napisał(a):

Dopiero za 5 razem pierwsza widziana sztabka u npca

Ja robię tak, że wbijam na ten pierwszy poziom i skanuje tylko tam. Jak otworzysz te drzwi drewniane to na prawo jest grupka i na wprost od drzwi. Jak nikt się nie trafi to teleport. Dopiero jak znajdziesz kogoś i ukradniesz to lecisz tam dalej na dół i już wszędzie dookoła. Potrafi i 5 sztabek wpaść na jednym takim wejściu.

Edytowane przez userKAMIL
Opublikowano
44 minuty temu, userKAMIL napisał(a):

Edit: Finalnie się odbiłem! Zabieram co mam i starczy tej zabawy z bankiem. ;)

Jeśli nie oszukujesz save'em to opcja wysokiego i średniego ryzyka jest nieopłacalna. Matematycznie - zawsze będziesz do tyłu w porównaniu do tych inwestycji 0-2%. Zawsze. 

Opublikowano
2 godziny temu, j4z napisał(a):

Już wydałeś całą kasę za pierwszą sztabkę? 

kiedy idziesz do sklepu z zaopatrzeniem to uwierz, że to 800 czy nawet tysiąc może bardzo szybko pyknąć, ceny towarow nawet w grach są po^ebane. Hajs do ulepszania samej broni się nie przyda, bo poźniej trzeba uzywac artefaktów z czym się nie zgadzam, na nexus są fajne mody, aby trochę to obejść. artefakty do rozwijania postaci okej ale żeby ulepszac bron nieokej. 

pozdrawiam graczy wszystkich, zarówno tych nadal cieszących się gra, tych którym gra się juz przejada, oraz tych ktorzy już mają dość tej gry :)

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się

• Popularne tematy

• Najnowsze posty

• No tak. Ale ostatecznie chodzi o zabawę. Gdybym podchodził do gier wyścigowych tylko pod względem tego, czy są realistyczne czy nie to bym w nic nie pograł. Z drugiej strony co rozumiesz przez dobrą jazdę, to ze gra ma realistyczną fizykę czy to, że daje fun z prowadzenia tego samochodu. Bo fun nie koniecznie musi oznaczać realistyczną fizykę. Czy Burnout ma realistyczną fizykę? Nie ma a daje mnóstwo frajdy. Czy Rage Racer ma realistyczną fizykę ? Driver. Crazy Taxi. I masa innych fajnych gier wyścigowych arcade które z realizmem nie mają nic wspólnego a są klasykami dobrej zabawy.
    • https://videocardz.com/newz/intel-hints-at-unlocked-budget-cpus-robert-hallock-says-more-oc-skus-are-planned
    • Dzień dobry, witam wszystkich czytelników  Próbowałem wyszukać czy jakikolwiek zestaw wpada w mój budżet, chciałbym dla młodego pod fornite/minecraft/cs/lol złożyć maszynkę do maksymalnie 4000zł Może jeżeli serio będzie jakiś próg który podwyższy wydajność to tak do 4.2 też jestem w stanie wydać, nie zależy mi na RGB tylko na wydajności i dobrym chłodzeniu żeby młody nie narzekał na jakieś freezy itp.  Z ostatnich postów znalazłem coś takiego: https://www.morele.net/inventory/info/0423400f/   Aczkolwiek bardziej zależy mi na xkomie, dobrze składają pcty i raczej pakują też odpowiednio i może uda się wysmarować jakiś mały rabat na koszyk   Za wszystkie posty plusy i ogromne podziękowania! 
    • To, że po czasie przymykasz oko na niedoskonałości nie oznacza, że jazda ostatecznie jest dobra. Być może zaangażowałeś się w inne elementy gry , dlatego wyżej napisałeś , że The Crew robi wiele rzeczy lepiej, a NFS się po czasie spodobał . To percepcja . Każdy z elementów gry należy ocenić osobno i nie mieszać ich jak bigosu. Ostatecznie nam smakuje, mimo że kiełbasa śmierdziała.
    • Phenixie. Spokojnie Nie denerwuj sie tak ! My tez piszemy na poważnie (:  Tak czy siak okaże się po premierze kto miał racje, . Przecież gramy w ich gry od tylu lat (: Ubi zajęło 15 lat dodanie do asasyna czołgania się w Shadows  .  Ubi są miszczami kopiuj wklej . I mówi to osoba która lubi ich gry ale ja bym nie oczekiwał cudów (Shadows był spoko ograłem całe) . A ze jakieś Ktośie cos widzieli ale nie powiedzieli to mało wiarygodne bez nazwisk. 
  • Aktywni użytkownicy

• Dodaj nową pozycję...