Godlike 76 Opublikowano Środa o 17:24 Opublikowano Środa o 17:24 (edytowane) 34 minuty temu, Kadajo napisał(a): Pietruszka Lubie GA (General Aviation) 24H pozniej... Te serwery to chyba stoją na Intelach... I na internecie mobilnym z Plusa, zuzyli dane komórkowe i teraz im net zwolnił Edytowane Środa o 17:25 przez Godlike 1
galakty 228 Opublikowano Środa o 17:43 Opublikowano Środa o 17:43 Podczas ładowania gry widziałem 80 Mbps łącza... On za każdym razem pobiera od nowa, nie wierzę po prostu, co za jełopy. 1
Joloxx9 203 Opublikowano Środa o 18:54 Opublikowano Środa o 18:54 Dzisiaj utknąłem na tym: Coraz lepsze te misje 3
AndrzejTrg 180 Opublikowano Środa o 19:00 Opublikowano Środa o 19:00 Nie wiesz czy identyfikujesz się jako ono/jego/temu/onu itp itd? 1
Zas 33 Opublikowano Środa o 19:02 Opublikowano Środa o 19:02 (edytowane) Ono/jego/temu/onu/śmigłowiec sztu... a nie, to MFS, śmigłowiec szturmowy chyba nie przejdzie... choć top guna dodali Edytowane Środa o 19:03 przez Zas 2
Joloxx9 203 Opublikowano Środa o 19:06 Opublikowano Środa o 19:06 WIsi tak od 20 min, dlugo sie ta tozszamosc bedzie ustalac?
galakty 228 Opublikowano Środa o 19:30 Opublikowano Środa o 19:30 23 minuty temu, Joloxx9 napisał(a): WIsi tak od 20 min, dlugo sie ta tozszamosc bedzie ustalac? Po co czekasz? I tak nie zagrasz, bo potem lot się ładuje 10-30 minut, a jak się załaduje to nie ma tekstur
Joloxx9 203 Opublikowano Środa o 19:33 Opublikowano Środa o 19:33 Bo chce zagrac i lubie marnowac energie Chyba trzeba sobie dać spokój do weekendu.
galakty 228 Opublikowano Środa o 19:34 Opublikowano Środa o 19:34 (edytowane) Mi po 8 rano nie chciało się załadować, to gdzie wieczorem Trzeba czekać na łatki, bo nie może tak być, że każde uruchomienie gry pobiera dane z chmury od zera, szanujmy się. Ja gram w Metro VR w tym czasie EDIT: Odpaliłem z ciekawości, udało się po 5 minutach! Ale tekstur na lotnisku i tak nie ma EDIT2: Zbyt niska przepustowość Łącze 1000 Mbps Edytowane Środa o 19:52 przez galakty
Asag 32 Opublikowano Środa o 20:46 Opublikowano Środa o 20:46 10 godzin temu, DżonyBi napisał(a): Forumowicz zapytał o tani kontroler. Ten co poleciłem (222,99zł) jest najlepszy z uproszczoną przepustnicą. Koniec, kropka. Poleć mu wolant, orczyki osobno tj. pedały na podłogę i rozbudowaną przepustnicę. Śmieszny jesteś. Niepotrzebnie się unosisz bo gość miał rację. Przepustnica to po prostu osobne urządzenie które może mieć różny kształt i funkcje od prostszych jak ta z zestawu TM16000M albo bardziej zaawansowana jak Honeycomb Bravo. Ja kupiłem zestaw TM ale chyba zmienię jednak na wolant. To co ty poleciłeś jest jak najbardziej spoko zwłaszcza że gość nie wie czy mu się nie znudzi. Ale to że do suwaka da się przypisać funkcje przepustnicy nie znaczy że jest to przepustnica. Równie dobrze mógłbym powiedzieć że moja klawiatura to kierownica bo mogę przypisać skręcanie do klawiszy.
DżonyBi 246 Opublikowano Środa o 20:49 Opublikowano Środa o 20:49 1 minutę temu, Asag napisał(a): Przepustnica to po prostu osobne urządzenie które może mieć różny kształt Co ja bym zrobił bez tego forum. Dziękuję za uświadomienie.
Asag 32 Opublikowano Środa o 20:56 Opublikowano Środa o 20:56 Polecam się na przyszłość, zostaw suba i Like-a!
DżonyBi 246 Opublikowano Środa o 21:07 Opublikowano Środa o 21:07 (edytowane) 1 godzinę temu, Asag napisał(a): Polecam się na przyszłość, zostaw suba i Like-a! Dałbym, ale tak naprawdę nic się nie dowiedziałem nowego. Grałem na joysticku Airbus, ale też na wolancie z dedykowaną przepustnicą i orczykami. Edytowane Środa o 22:41 przez DżonyBi
Godlike 76 Opublikowano Środa o 21:20 Opublikowano Środa o 21:20 2 godziny temu, Joloxx9 napisał(a): Dzisiaj utknąłem na tym: Coraz lepsze te misje Można grać nie binarną bestią?
maxmaster027 89 Opublikowano Środa o 21:28 Opublikowano Środa o 21:28 19 minut temu, DżonyBi napisał(a): Dałbym, ale tak naprawdę nic się nie dowiedziałem nowego. Grałem na joysticku Airbus, ale też na wolancie z dedykowaną przepustnicą i orczykami. Ten wolant jest taki sobie, Joystick z przepustnica jest o wiele lepszy. To zalezy od samolotu oczywiscie, ale mimo wszystko trzeba by miec ten za prawie 2000zl zeby bylo dobrze
DżonyBi 246 Opublikowano Środa o 21:29 Opublikowano Środa o 21:29 Zgadza się, średniak. Sprzedałem już.
Joloxx9 203 Opublikowano Środa o 21:48 Opublikowano Środa o 21:48 27 minut temu, Godlike napisał(a): Można grać nie binarną bestią? Na pewno taką która się wieczność ładuje, nigdy mi się nie udało dojść do tego momentu, nie rozumiem co ta gra pobiera/robi co uruchomienie. Zrozumiałbym zasysanie plików przy pierwszym uruchomieniu, ale tutaj wszystko trwa okropnie długo i nie ma najmniejszego sensu.
Asag 32 Opublikowano Środa o 22:44 Opublikowano Środa o 22:44 Coraz więcej wideo wyskakuje z w miarę działającym gameplay i kurczę nocne oświetlenie miast w 2024 wygląda rewelacyjnie. Oj będzie latane
Joloxx9 203 Opublikowano Czwartek o 06:13 Opublikowano Czwartek o 06:13 Udalo sie odpalic o 4 rano, zmiana rolling cache z 16gb na 800gb chwile trwa
galakty 228 Opublikowano Czwartek o 07:02 Opublikowano Czwartek o 07:02 (edytowane) Ten standardowy rolling cache 16GB jest zapełniony od razu, nawet jeśli nie wykonaliśmy żadnego lotu. Pytanie czy on zawsze wypełnia się na 100%? EDIT: Tak, ile wpiszesz tyle wypełni. Edytowane Czwartek o 07:06 przez galakty
Joloxx9 203 Opublikowano Czwartek o 07:50 Opublikowano Czwartek o 07:50 Tak, na start 16gb mialwm po ustawieniu 800 mielił tyle danych z neta, myślę, że dzisiaj wieczorem będzie grywalne w pełni, jak nie to max 1 dzien
galakty 228 Opublikowano Czwartek o 07:56 Opublikowano Czwartek o 07:56 Już działa zdecydowanie lepiej, mogłem w ciągu 10 minut wbić na lotnisko. Wydajnościowo... Mam ustawienia wysokie, teren 150 i bez wspomagaczy w kabinie miałem 45-50 FPS. DLSS niewiele daje na quality, miałem z 60-63 FPS i oczywiście ten sam problem znowu co w 2020 czyli DLSS totalnie rozmywa czcionki w kokpicie i na ekranach, nie da się używać. Na szczęście po włączeniu FG FPSy skoczyły do 80-85 FPS. Dynamiczne detale nie działają, ustawiałem 30 FPS, ustawiałem 120 FPS, nie ma żadnej różnicy.
Rekomendowane odpowiedzi