Nie brałbym teraz 4080S, czekałbym jednak na 5080. Osobiście na swoim przykładzie tak zadecydowałem, lecz bardziej czekam na 5080 w wersji z 24 GB VRAM zamiast spoglądać na to co ma zaoferować w wersji z 16 GB VRAM, jeśli takowa się pojawi, nawet jeśli to będzie oznaczona jako 5080 Super czy 5080 Ti.
Czyli teraz żeby udowodnić ci że mam rację muszę sprzedać napęd i podstawkę z zyskiem ?
Jak skalper sprzedaje taniej niż ostatnia cena w sklepie to kupując z MM/ME itd kupujemy od skalperow?
Narazie zaoszczędziłem 130 zł około na podstawce i 150 zł na napędzie
Narazie nie kupiłem konsoli więc nie rozumiem o co ci chodzi ?
Obserwowałem ostatnie kilka dni Allegro/Amazon/olx/eBay/Ali/sklepy i stwierdzam że jak tylko coś się pojawiło to odrazu schodziło ceny widziałem od 900 do 1200 zł , ja kupiłem za 650 zł ostatnia cena w xkom 600 zł , podejrzewam że napędów jeszcze długo nie będzie bo Sony celowo to robi żeby przejść na cyfrę może być gorzej niż z z dostępnością PS5 , więc uważam że zrobiłem dobry interes
A od skalperow zarzekałem się że nie kupię z taką przebitka cenowa ja wtedy 1000 zł więcej zapłaciłem za konsolę a mogłem spokojnie sobie PS4 kupić bo nadal było ok i wtedy popełniłem błąd
Kupię ps5 pro źle, nie kupię też źle wg ciebie
Chyba nigdy nie oceniałem polityków pod kątem tego czy potrafiliby sami napisać elegancko ustawę żeby przeszła przez sejm. Moim zdaniem 99% polityków nie ma takich kompetencji. I ja osobiście nie mam z tym żadnego problemu.
1. No jak sam wiesz ta ustawa została cofnięta więc weryfikacja jest. Poza tym ustawy się u nas głosuje.
2. Mają pojęcie i wiedzą czego chcą. Kwestia odpowiedniego zapisu "formalnego" to nie każdy potrafi i imho to nie jest problem.
Przed chwilą kolega wyżej pisał, że w Konfie same nieroby i nikt nigdzie nie pracował, a ty tu taką listę piękną zrobiłeś
@LeBomb
Rekomendowane odpowiedzi