Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 803
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

by the way- nie wiem jak u Was, ale u mnie chorą obsesją jest lootowanie dosłownie wszystkiego i sprawdzanie każdego truposza i każdej skrzyneczki, na ile jest mi to potrzebne tego nie wiem, tym bardziej, że gram na łatwym poziomie trudności. 

pozdrawiam 

• Like 1
Opublikowano

Gram na normalnym i też to robię, dodatkowo wchodzę w ciemne kryjówki. Powiem tak, że mimo tego, że nie ma RT i chwiałbym poczekać, to się kurde świetnie w to gra ale nie chcę się rozgrywać bo i tak zaraz muszę wybyć z domu na 2 tygodnie.

To nie moje zdjęcie ale fajny ten piecyk, też takowy miałem

549969626_1200667188536397_4336822834540104172_n.thumb.jpg.54312412f4d2972ea2a3dc1b59f7f669.jpg

• Like 1
Opublikowano
17 minut temu, Reddzik napisał(a):

Gram na normalnym i też to robię, dodatkowo wchodzę w ciemne kryjówki. Powiem tak, że mimo tego, że nie ma RT i chwiałbym poczekać, to się kurde świetnie w to gra ale nie chcę się rozgrywać bo i tak zaraz muszę wybyć z domu na 2 tygodnie.

To nie moje zdjęcie ale fajny ten piecyk, też takowy miałem

549969626_1200667188536397_4336822834540104172_n.thumb.jpg.54312412f4d2972ea2a3dc1b59f7f669.jpg

no  wnętrza wyglądają  fajnie :D te leśne klimaty trochę cienko, bo te tekstury słabe i cieniowanie, może faktycznie RT poprawi to jak świat wygląda bo obecnie dość średniawka. co do eksploru to nie chcę zapeszać ale jest syndrom - jeszcze jedna kryjówka, jeszcze jedna miejscówka. 

indywidualna opinia- to chwytanie nas przez zombiaków jest tak irytujące ja wiem wiem- to gra o zombie haha, ale serio męczy mi to bułe za każdym razem, parkour spoko, strzelanie, no niby miałem już jakiś karabinek, ale naboje się skończyły w dwie minuty, człowiek zapomniał, że to nie jakieś COD, czy gears of war, gdzie naboje będą na każdym kroku. jak ktoś ma jakiś tip lub exploit na naboje to proszę się podzielić ;)

pozdrawiam. 

Opublikowano
12 godzin temu, samsung70 napisał(a):

tak,  zgadzam  się z Tobą wnętrza są bardzo przyzwoite. 

swoją drogą przy tej części chyba nie było takiego hajpu marketingowego jak poprzednio? przy DL2 ciągle jakieś dipdajwy i temu podobne, a przy tej części chyba było tylko kilka wideo przed premierą i tyle bez żadnych pogadanek producentów jak kilka lat temu? hmm

Bo jedynka była rewelacyjna, więc na dwójkę czekano z nadzieją. Dwójka nie dowiozła, więc DLB był reklamowany ostrożnie.

Piszę to z pozycji gościa, dla którego jedynka jest jedną z ulubionych gier wszechczasów (wyprzedza ją tylko Kingdom Come Deliverance 1). Dwójki nie byłem w stanie skończyć, przerwałem po kilkudziesięciu godzinach.

DLB - poczekam na RT

• Upvote 1
Opublikowano
25 minut temu, samsung70 napisał(a):

indywidualna opinia- to chwytanie nas przez zombiaków jest tak irytujące ja wiem wiem- to gra o zombie haha, ale serio męczy mi to bułe za każdym razem, parkour spoko, strzelanie, no niby miałem już jakiś karabinek, ale naboje się skończyły w dwie minuty, człowiek zapomniał, że to nie jakieś COD, czy gears of war, gdzie naboje będą na każdym kroku. jak ktoś ma jakiś tip lub exploit na naboje to proszę się podzielić ;)

pozdrawiam. 

Nie wiem, czy masz tego perka, że jak biegniesz, to po wciśnięciu RB i 2 razy A, wskakujesz z buta w grupkę zombiaków robiąc sobie miejsce, co zmniejsza liczbę sytuacji, gdy mogą Cię złapać. Ja używam pistoletu na razie tylko do rozwalania butli z gazem, a kuszy na tych plujących z daleka trucizną. Czasem jeszcze strzelby na tych bysiorków z młotem przy konwojach.

Godzinę temu, samsung70 napisał(a):

by the way- nie wiem jak u Was, ale u mnie chorą obsesją jest lootowanie dosłownie wszystkiego i sprawdzanie każdego truposza i każdej skrzyneczki, na ile jest mi to potrzebne tego nie wiem, tym bardziej, że gram na łatwym poziomie trudności. 

pozdrawiam 

W tej grze warto zbierać wszystko bo jest potem co z tego craftować.

• Upvote 1
Opublikowano
50 minut temu, samsung70 napisał(a):

no  wnętrza wyglądają  fajnie :D te leśne klimaty trochę cienko, bo te tekstury słabe i cieniowanie, może faktycznie RT poprawi to jak świat wygląda bo obecnie dość średniawka. co do eksploru to nie chcę zapeszać ale jest syndrom - jeszcze jedna kryjówka, jeszcze jedna miejscówka. 

pozdrawiam. 

Giwer jest całkiem sporo. Granatnik też idzie szybko zdobyć.

Opublikowano (edytowane)

Obraz jakby nie ostry byl u mnie to tak wygląda u was też? Jakie najlepsze nastawy pod 4K na 7800 xt ? Juz pomijając grafe ostrosc obrazu potrzeba.Z HDR to wygląda lepiej czy gorzej?

Edytowane przez STALKER
Opublikowano
Godzinę temu, STALKER napisał(a):

Obraz jakby nie ostry byl u mnie to tak wygląda u was też? Jakie najlepsze nastawy pod 4K na 7800 xt ? Juz pomijając grafe ostrosc obrazu potrzeba.Z HDR to wygląda lepiej czy gorzej?

Zawsze lepiej:red:

Opublikowano
44 minuty temu, JeRRyF3D napisał(a):

Jak to dobrze, że od 40ki jestem okularnikiem i nie męczą mnie żadne dllsy i fg. I all płynie.  ;)

chyba zaczynam mieć podobnie. Gram z FGx3 co daje mi niemal non-stop 144FPS ( o ile w ogóle mi tyle potrzebne) co daje mi stabilny gejplej bez żadnego szarpania. sprawdzałem bez FG i x2 i podczas NORMALNEJ rozgrywki, czyli nie robieniu screenów i przyglądaniu się im czy scenom, ale normalnym graniu CHYBA nie widzę żądnych artefaktów i innych cudów a gra się bardzo przyjemnie. jest to chyba pierwsza gra w której sprawdziłem FGx3 i absolutnie mi to nie wadzi, że nie mam natywnych 144FPS ale "sztuczne 144 klatki". tak po prawdzie to każde klatki są sztuczne, nawet 60 FPS jest sztuczne, ale w inny sposób. Oczywiście mowa o 4K wszystko max wraz z GSYNC. zostawiając technikalia, czy wiele tracę próbując nie grać prawie wcale w nocy? pamiętam, że przy  DL2 strasznie męczące bułę były te pościgi, ale można było jakieś fanty GRE wyrwać czy coś takiego. nie pamiętam. czy jako dzienny grajek, odrzucając niejako gejplejowo-nocną bazę gry tracę wiele? 

pozdrawiam. 

@HappyBird-Steam 

nie mój screenshot, szkoda że roślinność nie wygląda tak zajebiście jak ten model zombiaka 

image.thumb.png.259b8a2b1b19aa4561cba8e0af92dd62.png

• Like 1
Opublikowano

Ja nie wiem xD czy wy wszystko chcecie mieć dorpacowane, silnik jest dl2 podrasowanym takie sa tekstury. Nawet w gowno bf 6 jest drewno i kartony, nie wiem czego tu się czepiać. Klimat gry powrócił to najważniejsze.