JeanPepin 333 Opublikowano 23 Września Opublikowano 23 Września Teraz, Reddzik napisał(a): Nie mam perka, wystarczy że się lekko wychylam i już mnie widzą, napełnia się pasek. Gram na normalnym poziomie. To weź perka wtedy jak są w stanie w spoczynku te zwykłe zombiaki cie nie słyszą, tylko te co się podświetlaja na czerwono koksy jak na ciebie spojrzą to cię widzą , ale można ich tam bez problemu uniknąć , też na normalu grałem
samsung70 210 Opublikowano 23 Września Opublikowano 23 Września (edytowane) Godzinę temu, Reddzik napisał(a): Maks detale- domyślny LOD i zmiana na 70 fov, DLAA(DLSS natywne), gram w 1440p, zablokowałem na 80fps, bo ten silnik ciśnie po GPU- wysoki pobór i podnosi temp na grafice, a tak to jest złoty środek do grania na padzie- gram na padzie, tak samo jak w dwójkę. Mam też wyłączony Refleks z zważywszy na te problemy z nim. Ostatnio nie mogłem zrobić pobocznej misji, kilka prób i nic, a najlepsze, że jak gra wczyta ponownie zapis to wczytuje przed rozpoczęciem misji + zużyte wszystkie surowce jak i granaty przepadają, co jest trochu dziwne. Misja z podłączeniem ładunków wybuchowych w jaskini. Za dużo ich jest i nie ma jak przejść obok, do tego ciemno, a są tam zombiaki które reagują na latarkę. dzien dobry, rozumiem, że to 80FPS to z GSYNC i blokadą na 80FPS? czy ruch jest bardziej płynny niż z FG on? 40 minut temu, tgolik napisał(a): Poważnie, grasz na piratach? I to w polską grę dorzuciłem swoją cegiełkę do ich zarobków także spokojnie... skończmy już ten temat, dobrze? Edytowane 23 Września przez samsung70
Reddzik 2 776 Opublikowano 23 Września Opublikowano 23 Września 15 minut temu, samsung70 napisał(a): rozumiem, że to 80FPS to z GSYNC i blokadą na 80FPS? Tak, plus vsync off. odświeżanie mam normalnie maksymalne czyli 180hz, czy jest to lepsze? Dla mnie pasuje, niestety FG powoduje gorsze odczucie, do tego obraz robi się bardziej rozmazany i nie czułem takiego plusu z użycia FG jak w innych grach, do tego wyłączenie FG spowodowało zablokowanie fpsu i musiałem restartować grę, jak sam widzisz z tym FG jest sporo problemów, być może odpowiedzialny jest problem z Reflexem.
ODIN85 3 503 Opublikowano 23 Września Opublikowano 23 Września 53 minuty temu, JeanPepin napisał(a): To weź perka wtedy jak są w stanie w spoczynku te zwykłe zombiaki cie nie słyszą, tylko te co się podświetlaja na czerwono koksy jak na ciebie spojrzą to cię widzą , ale można ich tam bez problemu uniknąć , też na normalu grałem Tak czy siak trzeba ich ubić potem
JeanPepin 333 Opublikowano 23 Września Opublikowano 23 Września 31 minut temu, ODIN85 napisał(a): Tak czy siak trzeba ich ubić potem Nie trzeba
eciepecie 91 Opublikowano 23 Września Opublikowano 23 Września Korzysta ktoś z Optiscalera w tej grze na fsr 4 w jakimś RX 7000 series ?
tomcug 2 440 Opublikowano 23 Września Opublikowano 23 Września Wystarczy podmienić dll, gra ma natywną implementację FSR 4. Wrzucałem zrzuty, na 7900 GRE spadło z 60 FPS na 49 FPS względem FSR 3 Q w 4K. 1
eciepecie 91 Opublikowano 23 Września Opublikowano 23 Września 9 minut temu, tomcug napisał(a): Wystarczy podmienić dll, gra ma natywną implementację FSR 4. Wrzucałem zrzuty, na 7900 GRE spadło z 60 FPS na 49 FPS względem FSR 3 Q w 4K. dzięki, ale jednak obejdę się bez optiscalera, bo zainstalowałem nowe stery i jest lepiej z wydajnością 37 minut temu, tomcug napisał(a): Wystarczy podmienić dll, gra ma natywną implementację FSR 4. Wrzucałem zrzuty, na 7900 GRE spadło z 60 FPS na 49 FPS względem FSR 3 Q w 4K. u mnie nie działa pomimo podmianki , nie widze w opcjach optiscalera 4.0 a zrobiłem to taj jak ten pan koleś .
Reddzik 2 776 Opublikowano 24 Września Opublikowano 24 Września (edytowane) Znalazł ktoś? Edytowane 24 Września przez Reddzik 1 2
tgolik 548 Opublikowano 24 Września Opublikowano 24 Września Dużo gram w tenisa. Nie pogardziłbym taką bronią w DL. Gdzie to można znaleźć?
samsung70 210 Opublikowano 24 Września Opublikowano 24 Września przecież taka paletka to by nawet nie drasnęła wściekłego zombiaka
tgolik 548 Opublikowano 24 Września Opublikowano 24 Września Wczoraj piłką ogłuszyłem na 3 gemy partnera w deblu. Myślę, zarażony mógłby się nie podnieść po czymś takim. 1 1
Reddzik 2 776 Opublikowano 24 Września Opublikowano 24 Września 1 minutę temu, samsung70 napisał(a): przecież taka paletka to by nawet nie drasnęła wściekłego zombiaka Co Ty wiesz, to jest paletka Igi, to sama w sobie może być zabójcza
samsung70 210 Opublikowano 24 Września Opublikowano 24 Września 14 minut temu, ODIN85 napisał(a): Ponad 1.5mln sztuk w tydzień świetna gra, mam już około 8 godzin. szkoda tylko, że graficznie dupy nie urywa i DL2 wygląda lepiej ... 1 1
z1k 43 Opublikowano 24 Września Opublikowano 24 Września 16 minut temu, samsung70 napisał(a): świetna gra, mam już około 8 godzin. szkoda tylko, że graficznie dupy nie urywa i DL2 wygląda lepiej ... wut?
samsung70 210 Opublikowano 24 Września Opublikowano 24 Września 6 minut temu, z1k napisał(a): wut? odpalilem DL2 po kilku godzinach gry w DL3 i odnoszę wrażenie, że część druga wygląda jakoś tak milej dla oka...
z1k 43 Opublikowano 24 Września Opublikowano 24 Września 2 minuty temu, samsung70 napisał(a): odpalilem DL2 po kilku godzinach gry w DL3 i odnoszę wrażenie, że część druga wygląda jakoś tak milej dla oka... Nie wiem ale nawet z RT DL2 wygląda jak drewno dalej. DL2 i DL beast zobacz różnicę na teksturach budynkach, skór, wody ittp.
DżonyBi 1 971 Opublikowano 24 Września Opublikowano 24 Września https://en.gamegpu.com/game/Ray-tracing-may-return-to-Dying-Light%3A-The-Beast-in-the-coming-days. 2 2
Phoenix. 4 730 Opublikowano 24 Września Opublikowano 24 Września No w koncu grafika nie bedzie wygladac jak uposledzona ale i tak karny kutas sie nalezy dla nich za olanie rasteru. 1
Kyle 200 Opublikowano 24 Września Opublikowano 24 Września 7 minut temu, Phoenix. napisał(a): olanie rasteru. Co masz na myśli?
Phoenix. 4 730 Opublikowano 24 Września Opublikowano 24 Września ta gra na premiere jest tak samo wyprana jak DL2 na premiere. Okluzja otoczenia to lezy.. Cienie tez leza, nie dosc ze grafika sredniawka, textury marne to jeszcze poszli na latwizne, no ale RT wszystko zalatwi co brakuje 1
Rekomendowane odpowiedzi