Tombycz 33 Opublikowano 31 Października Opublikowano 31 Października Gram od czasu do czasu, nawet klimaty są dobre jak klon BF
caleb59 352 Opublikowano 31 Października Opublikowano 31 Października 5 grudnia open beta dla wszystkich na Steamie + nowy content więc również sobie sprawdzę o ile nie będzie to kolidowało za mocno ze Stalkerem 2. Dostałem się do pierwszej fali wersji alpha więc znam i wiem jak to obecnie wygląda dlatego teraz nie gram i czekam na więcej contentu. Jak najbardziej warte polecenia dla wszystkich wygłodniałych klimatów z Battlefielda.
Tombycz 33 Opublikowano 31 Października Opublikowano 31 Października 1 minutę temu, caleb59 napisał: 5 grudnia open beta dla wszystkich na Steamie + nowy content Czy wiadomo coś na premierę? Czy będzie nadal darmowy 5 grudnia?
caleb59 352 Opublikowano 31 Października Opublikowano 31 Października https://www.playdeltaforce.com/en/detail.html?father_content_id=6cc4e588ae1c9a4b55aba70a6f0f9d77a927&content_id=6cc4e588ae1c9a4b55aba70a6f0f9d77a927
MAKU 20 Opublikowano 31 Października Opublikowano 31 Października Dobrze wyglada, dawno w dobrego shootera nie gralem. Na 100% zagram. 1
Dominix 54 Opublikowano 31 Października Opublikowano 31 Października Pograłem troche w tą ostatnią bete, jest ok, lepiej niż cod, bo jest bardziej stonowane, bliżej do BF-a co akurat mi pasuje, są tryby bez pojazdów więc to dla mnie już jest powód żeby pograć. Jako że gra będzie darmowa to tym bardziej będzie warto pograć, bo ostatnio jest słabo ze strzelankami.
azgan 831 Opublikowano 1 Listopada Autor Opublikowano 1 Listopada Ciekawe czy kampania dla jednego gracza będzie dobra, wiadomo już ile ma to kosztować? Pytam o singla oczywiście
Dominix 54 Opublikowano 2 Listopada Opublikowano 2 Listopada A to była wzmianka? Ja od niedawna się tym zainteresowałem jak pograłem w betę. Jako że ma być F2P to nie sądziłem że ma być kampania.
Kabor 45 Opublikowano 2 Listopada Opublikowano 2 Listopada 10 minut temu, Dominix napisał: Jako że ma być F2P to nie sądziłem że ma być kampania. F2P ma być multi, kampania single będzie płatna. 1
galakty 444 Opublikowano 25 Listopada Opublikowano 25 Listopada Czekam z niecierpliwością, pograłem chwilę w demo i było spoko, fajna gierka na kilka rund żeby się rozluźnić. Brakowało mi strzelanki na luzie, CoDy to badziewie dzisiaj, BF też, Tarkov to wiadomo
Dominix 54 Opublikowano 25 Listopada Opublikowano 25 Listopada Teraz to troche wyglada jak cod z tym bieganie, celowaniem w powietrzu i strzelaniem, ale i tak czekam, bo bo6 to jednak meh, bfv juz sie przejadl mimo ze jest to imo bardzo dobry bf, brakuje wiecej contentu no ale coz. Mnie tutaj głównie bedą tryby infantry only interesowały, a za free to uczciwa cena
galakty 444 Opublikowano 25 Listopada Opublikowano 25 Listopada Mnie też, pojazdy są mega słabe ale od czasu do czasu pewnie zagram. No i tryb zbliżony do Tarkova jest, też fajna odskocznia bez lamentu że ciężko
ghostdog 114 Opublikowano 28 Listopada Opublikowano 28 Listopada A kiedy ten tytuł będzie dostępny na PS5. 5 grudnia, tak jak na innych platformach? Znudził mnie BF2042 i bym w coś pograł, nawet po głowie chodzi mi zakup COD Black Ops 6, mam nadzieję że się opamiętam
PepePanDziobak 34 Opublikowano 28 Listopada Opublikowano 28 Listopada można w to zagrać teraz ? czy tylko zapki ?
azgan 831 Opublikowano 28 Listopada Autor Opublikowano 28 Listopada 8 minut temu, PepePanDziobak napisał(a): można w to zagrać teraz ? czy tylko zapki ? Za 6 dni premiera 1
wamak 57 Opublikowano 29 Listopada Opublikowano 29 Listopada Nie wiem, kiedy wyjdzie kampania dla jednego gracza, ale z chęcią ją ogram.
Joloxx9 400 Opublikowano 29 Listopada Opublikowano 29 Listopada W dniu 25.11.2024 o 08:40, galakty napisał(a): Czekam z niecierpliwością, pograłem chwilę w demo i było spoko, fajna gierka na kilka rund żeby się rozluźnić. Brakowało mi strzelanki na luzie, CoDy to badziewie dzisiaj, BF też, Tarkov to wiadomo Jako giga fan BF'a sie odbilem w tej pierwszej becie, strasznie tragiczny byl dzwiek i jakos tak feeling strzelania cos nie podszedl, ale jak juz wyjdzie to zobacze na to.
galakty 444 Opublikowano 29 Listopada Opublikowano 29 Listopada Strzelanie jest IMO trudniejsze niż w BF i bardziej czuć róznicę między broniami. Jedyne do czego bym się przyczepił to drop dmg spory, za duży.
Phoenix. 543 Opublikowano 29 Listopada Opublikowano 29 Listopada 49 minut temu, Joloxx9 napisał(a): i jakos tak feeling strzelania cos nie podszedl Bo to nietypowy latwy arcade WIec moglo nie podejsc 2
Dominix 54 Opublikowano 29 Listopada Opublikowano 29 Listopada Po ostatnich filmikach to juz bardziej coda przypomina niz bfa jesli chodzi o strzelanie, ale zobaczymy za kilka dni. 1
Joloxx9 400 Opublikowano 29 Listopada Opublikowano 29 Listopada 22 minuty temu, Phoenix. napisał(a): Bo to nietypowy latwy arcade WIec moglo nie podejsc 7 minut temu, Dominix napisał(a): Po ostatnich filmikach to juz bardziej coda przypomina niz bfa jesli chodzi o strzelanie, ale zobaczymy za kilka dni. No właśnie takie wrażenie podniosłem jakby niby taki battlfield od strony grafiki menu etc ale movement strzelanie etc to już cod.
caleb59 352 Opublikowano 29 Listopada Opublikowano 29 Listopada Call of Duty Mobile - mówi Wam to coś? Ludzie, którzy robią Delta Force maczali w tym paluchy.
Rekomendowane odpowiedzi