Mężczyźni a podryw A. D. 2024 et futuris temporibus.
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez gotrunks · Opublikowano
Z tą sauną to też różnie bywa, ja mam na 4 piętrze ostatnim w swoim bloku. Nie jest źle, mieszkanie na przestrzał bo mogę otworzyć żeby wiało zachodu na wschód albo odrwrotnie U znajomych na drugim piętrze bywa gorzej ale to co mi pomoga to jest duża wysokosc pomieszczeń 290cm. Klimę mam bo spodziewałem się sauny ale pracuje dużo rzadziej niż zakładałem. Wracając do głównego wątku WP był mimo wszystko unikał. Jak się jie spieszy to nowe i stan deweloperski a jak zależy na czasie szukać ma wtórnym ale w nowszym budownictwie. -
Przez Phoenix. · Opublikowano
Co zrobisz, taki urok plotek 9850X3D jak widac sie pojawi -
Przez Pentium D · Opublikowano
Wiem, ale wcześniejszy news też był o tych dwóch procach, później powiedziano że to nieprawdziwe info a teraz znowu że prawda. -
Przez AudRob · Opublikowano
No z tego co widzę ASUS B650E MAX GAMING WIFI ma 5.0 do karty. SATA III (6 Gb/s) - 4 szt. M.2 PCIe NVMe 5.0 x4 - 1 szt. M.2 PCIe NVMe 4.0 x4 - 1 szt. M.2 PCIe NVMe 4.0 x2 - 1 szt. PCIe 5.0 x16 - 1 szt. PCIe 4.0 x16 - 1 szt. PCIe 3.0 x16 (tryb x1) - 2 szt. Moim zdaniem lepiej MSI niż Asus. Jak tak to ten Asus powinien być spoko. -
Przez WJ_PR · Opublikowano
Kolega włozył inny markowy zasilacz 550w i podłączył 1660s i dalej to samo, czarny ekran.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi