crush 3 575 Opublikowano 8 Września Opublikowano 8 Września Ja myślę, że z tego może być demografia. Jak taki skowyrny szon z kurwikami w oczach trafi na takiego incela co jej zajedzie dirty talkiem, to tam się może coś wydarzyć. 🤭
huudyy 2 847 Opublikowano 8 Września Opublikowano 8 Września 23 minuty temu, crush napisał(a): Jak taki skowyrny szon z kurwikami w oczach trafi na takiego incela co jej zajedzie dirty talkiem, to tam się może coś wydarzyć. 🤭 najpierw by musiała na niego spojrzeć bez obrzydzenia. I wcale nie chodzi mi o jego kamizelkę "szon patrol"
crush 3 575 Opublikowano 8 Września Opublikowano 8 Września No to może chociaż podczas szarpaniny dojdzie do przypadkowego zapłodnienia. Incel napalony, a szon jak to szon - wabik na wierzchu. 🤭
huudyy 2 847 Opublikowano 8 Września Opublikowano 8 Września 39 minut temu, crush napisał(a): No to może chociaż podczas szarpaniny dojdzie do przypadkowego zapłodnienia. Incel napalony, a szon jak to szon - wabik na wierzchu. 🤭 co ty za incelskie harlekiny układasz w głowie? 1
nozownikzberlina 500 Opublikowano 8 Września Opublikowano 8 Września 1 godzinę temu, Henryk Nowak napisał(a): https://kobieta.gazeta.pl/rodzina/7,197776,32232774,odpowiedz-na-szon-patrole-dziewczyny-robia-incel-patrole.html#do_w=484&do_v=1562&do_st=RS&do_sid=1722&do_a=1722&s=BoxOpImg3 Incel patrol ale bardzo dobrze, trzeba tępić idiotów, którym marzy się policja obyczajowa. Nie przewidzieli skutków i teraz będą cierpieć, jeszcze długo żaden szon ani inne dziewczyny nie spojrzą na tych pajaców. z ciekawości wpisałem jak wygląda incel: czyli technicznie incele są wytworem natury, a szony to po prostu wybór tym gorzej to świadczy o dziewczynach xDDD
GordonLameman 8 454 Opublikowano 8 Września Opublikowano 8 Września A czemu wpisałeś „jak wygląda”, a nie kim jest?
nozownikzberlina 500 Opublikowano 8 Września Opublikowano 8 Września 16 minut temu, GordonLameman napisał(a): A czemu wpisałeś „jak wygląda”, a nie kim jest? kim jest incel sprawdziłem jak zacząłeś używać tego określenia wobec poza tym tu chyba chodzi o wygląd. chyba, że te 'patrole' chodzą i pytają "jest pani szonem?", lub "jest pan incelem?".
GordonLameman 8 454 Opublikowano 8 Września Opublikowano 8 Września 2 minuty temu, nozownikzberlina napisał(a): kim jest incel sprawdziłem jak zacząłeś używać tego określenia wobec poza tym tu chyba chodzi o wygląd. chyba, że te 'patrole' chodzą i pytają "jest pani szonem?", lub "jest pan incelem?". Zobaczysz jak podejdą do ciebie
kubikolos 1 327 Opublikowano 8 Września Opublikowano 8 Września wszyscy wiedza ze zycie jest brutalne dla brzydkich ludzi a dorosly chlop mysli ze to za to "kim jest" XD
nozownikzberlina 500 Opublikowano 8 Września Opublikowano 8 Września 4 minuty temu, GordonLameman napisał(a): Zobaczysz jak podejdą do ciebie no ale to nie możesz się pochwalić? widzę, że masz doświadczenie w tym temacie
GordonLameman 8 454 Opublikowano 8 Września Opublikowano 8 Września 2 minuty temu, nozownikzberlina napisał(a): no ale to nie możesz się pochwalić? widzę, że masz doświadczenie w tym temacie Jedynie w wyczuwaniu sfrustrowanych mentalnych dzieciaków po drugiej stronie ekranu
crush 3 575 Opublikowano 8 Września Opublikowano 8 Września Godzinę temu, huudyy napisał(a): co ty za incelskie harlekiny układasz w głowie Niestety dla Twoich taśm grozy w głowie, definicja tego określenia wyklucza mój udział w tej grupie. 😔 Ja wiem, że każdy na lewo od gej komucha to teraz faszysta, a incel może mieć żonę i dzieci ale to jest równie istotne jak samostanowienie własnej płci - wcale.
nozownikzberlina 500 Opublikowano 8 Września Opublikowano 8 Września (edytowane) 10 minut temu, GordonLameman napisał(a): Jedynie w wyczuwaniu sfrustrowanych mentalnych dzieciaków po drugiej stronie ekranu No tak, trudno nie rozpoznać odbicia w lustrze. ale wracając jeszcze, to jak niby one miałyby rozpoznawać inceli, mistrzu? dziewczyny to chociaż się ubierają dla ułatwienia jak bułgarskie prostytutki, ale incele? Edytowane 8 Września przez nozownikzberlina 1
GordonLameman 8 454 Opublikowano 8 Września Opublikowano 8 Września 7 minut temu, nozownikzberlina napisał(a): No tak, trudno nie rozpoznać odbicia w lustrze. To dlaczego musiałeś sprawdzać w necie? 7 minut temu, nozownikzberlina napisał(a): ale wracając jeszcze, to jak niby one miałyby rozpoznawać inceli, mistrzu? dziewczyny to chociaż się ubierają dla ułatwienia jak bułgarskie prostytutki, ale incele? A to nie mój problem. Oba zjawiska debilnie głupie, ale ty problem widzis tylko w jednym, bo jesteś okrutnie skrzywdzony mentalnie
nozownikzberlina 500 Opublikowano 8 Września Opublikowano 8 Września 1 minutę temu, GordonLameman napisał(a): To dlaczego musiałeś sprawdzać w necie? bo nie wiedziałem co znaczy? kilka razy widziałem na necie jak jakieś spłakane feministki używają tego słowa "incel", więc nie zawracałem sobie głowy 7 minut temu, GordonLameman napisał(a): Oba zjawiska debilnie głupie, ale ty problem widzis tylko w jednym, bo jesteś okrutnie skrzywdzony mentalnie
GordonLameman 8 454 Opublikowano 8 Września Opublikowano 8 Września To nie feministki. Oni sami siebie tak nazywają. To jest cała społeczność na choćby wykopie
GordonLameman 8 454 Opublikowano 8 Września Opublikowano 8 Września 1 minutę temu, Winter napisał(a): Na wykopie na którym sam siedziałeś po odejściu z pclaba? Na wykopie siedzi się na tagach. Tam mnie nie było. 1
ghostdog 905 Opublikowano 8 Września Opublikowano 8 Września 4 godziny temu, Henryk Nowak napisał(a): https://kobieta.gazeta.pl/rodzina/7,197776,32232774,odpowiedz-na-szon-patrole-dziewczyny-robia-incel-patrole.html#do_w=484&do_v=1562&do_st=RS&do_sid=1722&do_a=1722&s=BoxOpImg3 Incel patrol ale bardzo dobrze, trzeba tępić idiotów, którym marzy się policja obyczajowa. Nie przewidzieli skutków i teraz będą cierpieć, jeszcze długo żaden szon ani inne dziewczyny nie spojrzą na tych pajaców. Ta bitwa jest przegrana. Jeśli będą robić fotki młodym dziewczyną i wrzucać je do sieci, to one tylko zyskają atencję. Natomiast jak rola się odwróci, to już widzę te komentarze "kurdupel", "ziemniaczana morda" itd. Bo w tych patrolach raczej nie chodzą "popularne chłopaki". 1 1
huudyy 2 847 Opublikowano 8 Września Opublikowano 8 Września przede wszystkim wyjdą na zwyroli i zboków, bo jednak białorycerstwo w tym kraju dalej silne.
Henryk Nowak 1 929 Opublikowano 8 Września Opublikowano 8 Września (edytowane) 5 minut temu, ghostdog napisał(a): Ta bitwa jest przegrana. Jeśli będą robić fotki młodym dziewczyną i wrzucać je do sieci, to one tylko zyskają atencję. Natomiast jak rola się odwróci, to już widzę te komentarze "kurdupel", "ziemniaczana morda" itd. Bo w tych patrolach raczej nie chodzą "popularne chłopaki". No i dobrze, bardzo dobrze. Nie wiem po co im były te szon patrole, niech mają karę. Przecież dziewczyny wpadły na pomysł incel patroli nie dlatego, że są wredne a dlatego, że były prześladowane przez policja obyczajowa wannabe. Rodzice i szkoła nie umieli rozwiązać problemu to wzięły sprawy we własne ręce. Edytowane 8 Września przez Henryk Nowak 1
huudyy 2 847 Opublikowano 8 Września Opublikowano 8 Września 1 minutę temu, Winter napisał(a): Czemu jak byłem w ich wieku to nawet przez myśl by mi nie przeszło, żeby wpaść na coś takiego Przecież potem będą pośmiewiskiem wśród lasek stawiam, że 90% tych użytkowników już teraz jest pośmiewiskiem, a będzie tylko gorzej - inna sprawa, że wpadną do swojego echo chamber i będą i tak twardo grać oświeconych redpillowców. Trochę żenada, bo idę o zakład, że jakby taki szon zwrócił na któregoś uwagę, to szybciej by zrzucił tą kamizelkę z siebie niż był w stanie wypowiedzieć swoje imię. 1
crush 3 575 Opublikowano 8 Września Opublikowano 8 Września (edytowane) 2 godziny temu, GordonLameman napisał(a): Zobaczysz jak podejdą do ciebie Ty się lepiej martw żeby do Ciebie w niedalekiej przyszłości inne patrole nie zaczęły podchodzić. Bo co raz więcej ich w Europie. 19 minut temu, Winter napisał(a): Czemu jak byłem w ich wieku to nawet przez myśl by mi nie przeszło, żeby wpaść na coś takiego Jak to nie. Przecież wszyscy doskonale wiedzieli kto jest kto. I pozycja poszczególnych osób była obficie komentowana. Tylko nie było tego wszechobecnego ekshibicjonizmu internetowego. Więc to poniekąd naturalna ewolucja. 🤷🏻 Edytowane 8 Września przez crush
Henryk Nowak 1 929 Opublikowano 8 Września Opublikowano 8 Września 15 minut temu, huudyy napisał(a): stawiam, że 90% tych użytkowników już teraz jest pośmiewiskiem, a będzie tylko gorzej I to pokazuje jakimi kretynami są ci chłopcy. Wolą zgnoić dziewczyny dlatego, że nie mają i u nich szans zamiast popracować nad sobą.
crush 3 575 Opublikowano 8 Września Opublikowano 8 Września 1 minutę temu, Henryk Nowak napisał(a): I to pokazuje jakimi kretynami są ci chłopcy. Wolą zgnoić dziewczyny dlatego, że nie mają i u nich szans zamiast popracować nad sobą. Czy Ty tu sugerujesz, że coś takiego jak szon nie istnieje?
Rekomendowane odpowiedzi