Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
18 minut temu, Henryk Nowak napisał(a):

Akurat na siłownię chodzę regularnie i laski chodzące tam dla fotek na socialki nie rzucają się w oczy, w sumie chyba nigdy żadnej takiej nie widziałem :)

na FitFabricu niedaleko mnie, to więcej jest męskich napinaczy w lustrze (pewno na tindera) niż tych półnagich szonów :E 

a szkoda. :E 

• Haha 1
  • Upvote 1
  • Odpowiedzi 1,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

O dziwo u siebie też częściej widzę panów i nawet nie najmłodszych co chwilę odstawiających jakieś dziwne pozy przy maszynach i ze smartfonami w łapie czy tam "Stasiu, jeb*j mi fotkę". 

• Upvote 2
Opublikowano
6 godzin temu, Henryk Nowak napisał(a):

To jest poradnik dla idiotów, gość mówi coś co każdy wie. Serio faceci tak zglupieli, że oglądają takie filmiki? 

Oj, chyba nie każdy. Nie wszyscy mają instynkt samozachowawczy :E.

Przykro się patrzy jak w robocie pewna "laska" (nie, nie ten z chłopaki nie płaczą :E), urabia tych simpów/starych kawalerów jak plastelinę. Ja tam miałem dobre przeczucie co to za dziewucha, ale koledzy z działu mnie podpuścili. Wystarczyło kilka podejść i zawinąłem się na pięcie. 

Teraz po 2-3 latach dowiedziałem się że się o mnie podpytuje :E, ale "to już koniec bejbe, skończyło się love story, jestem już zmęczony" :szatanek:

Chyba jako jedyny nie dałem się wodzić za nos.

• Haha 2
Opublikowano (edytowane)
21 minut temu, Gonzo3211 napisał(a):

Przykro się patrzy jak w robocie pewna "laska" (nie, nie ten z chłopaki nie płaczą :E), urabia tych simpów/starych kawalerów jak plastelinę. Ja tam miałem dobre przeczucie co to za dziewucha, ale koledzy z działu mnie podpuścili. Wystarczyło kilka podejść i zawinąłem się na pięcie. 

Teraz po 2-3 latach dowiedziałem się że się o mnie podpytuje :E, ale "to już koniec bejbe, skończyło się love story, jestem już zmęczony" :szatanek:

Chyba jako jedyny nie dałem się wodzić za nos.

A może ją tam równo dymają za hotdoga z żabki, a ona później nagrywa tiktoki "uwielbiam manipulować facetami"?

obraz.png.6180a66a7e576e08138f4c19bc717623.png

Edytowane przez nozownikzberlina
  • Haha 2
Opublikowano (edytowane)
3 godziny temu, Gonzo3211 napisał(a):

Przykro się patrzy jak w robocie pewna "laska" (nie, nie ten z chłopaki nie płaczą :E), urabia tych simpów/starych kawalerów jak plastelinę. (...)

No dobra, ale simpom i innym frajerom nie pomoże filmik z YouTube. 

Pamiętam jak ponad 10 lat temu  osiedlowe simpy pisały do niej smsy i wiadomości na FB, to była straszna żenada. Byliśmy wtedy po 20 i cieszyła się dużym zainteresowaniem pomimo tego, że była zajęta. Nagle okazało się, że niektórzy osiedlowi twardziele, a przynajmniej pozujący na takich są ostatnimi frajerami. Jakby tylko chciała to by ich owinęła wokół palca w moment. Osiedlowy "kozak" wypisywał do niej wierszyki, a na odmowę pójścia na randkę groził, że zrobi sobie krzywdę i prosił, żeby zmieniła zdanie :E

Takim pajacom jutub nie pomoże. 

Edytowane przez Henryk Nowak
  • Haha 1
  • Upvote 1
Opublikowano
Godzinę temu, Henryk Nowak napisał(a):

Jakby tylko chciała to by ich owinęła wokół palca w moment. Osiedlowy "kozak" wypisywał do niej wierszyki, a na odmowę pójścia na randkę groził, że zrobi sobie krzywdę i prosił, żeby zmieniła zdanie :E

Takim pajacom jutub nie pomoże. 

Nigdy nie zrozumiem ludzi którzy się tak poniżają. W sensie - co im to daje? Załóżmy, że jakaś laska się na złapie. Jeden pisze, że się zabije, a drugi zabiera jakąś randomową laskę na wakacje za trzy wypłaty. Co dalej?

Jak będą się żegnać to jeden będzie miał linę na szyi, żeby przypadkiem nie zapomniała, a drugi - bilety na kolejne wakacje? xDDDDD

• Haha 1
  • Upvote 1
Opublikowano
Godzinę temu, nozownikzberlina napisał(a):

Nigdy nie zrozumiem ludzi którzy się tak poniżają. W sensie - co im to daje? Załóżmy, że jakaś laska się na złapie. Jeden pisze, że się zabije, a drugi zabiera jakąś randomową laskę na wakacje za trzy wypłaty. Co dalej?

Jak będą się żegnać to jeden będzie miał linę na szyi, żeby przypadkiem nie zapomniała, a drugi - bilety na kolejne wakacje? xDDDDD

No właśnie, to jest bez sensu. Z tym zabijaniem się to już pominę bo to są chorzy ludzie, ale co z tymi, którzy oszczędności składane przez pół roku wydadzą na laske w dwa tygodnie? 

Co jest następne? Kredyt? I co dalej? Jak ktoś szpanuje kasą której nie ma to w końcu nadejdzie moment kiedy jej zabraknie. 

Ja tak zrobiłem raz kiedy byłem w liceum, przewalilem ponad 220zł na walentynki, byłem na siebie mega zły i nigdy już nie splukalem się do zera dla laski :E

Ale ja już w liceum zrozumiałem, że to jest głupie a  niektórzy nie mogą tego ogarnąć przez całe życie. Znałem jednego gościa który tak robił i się w końcu ogarnął, ale stracił w opór hajsu. 

Opublikowano
5 godzin temu, nozownikzberlina napisał(a):

A może ją tam równo dymają za hotdoga z żabki, a ona później nagrywa tiktoki "uwielbiam manipulować facetami"?

Możliwe chociaż myślę że cena byłaby wyższa :E. Taka pani z wyższej półki.

Wie że ma atrybuty i dobrze wygląda to to wykorzystuje, tyle że po tylu latach już "każdemu" (nie simpom :E), się przejadła/ każdy się poznał, a tu zegar biologiczny tyka, a tu taka dziunia i sama? Widać że coś nie halo, "koleżanki" z biura mają używane. 

Stąd można zaobserwować pewne desperackie ruchy.

Opublikowano (edytowane)

Pracuje w dużym korpo, wiec tematów nowa mloda asystentka przychodzi do biura i 2 lata pozniej bierze ślub z jakimś senior mng/dyr przerobiłem już kilka. To bardziej przyziemne instynkty, mloda ladna > facet z sukcesami, po prostu sie "przyciaga". Do tego stopnia ze laskom w biurze nawet nie przeszkadza fakt, ze pan XYZ ma reputację/albo historie z innymi paniami z biura. W biurze tez dochodzi troche inny aspekt. Wspólne stresy, "bliskosc" rozwiązania, "latwo" po prostu z tego skorzystać.

Co prawda dotyczy UK, ale bardzo wiele aspektow dotyka tez mlodych w Polsce:
https://www.centreforsocialjustice.org.uk/wp-content/uploads/2025/03/CSJ-The_Lost_Boys.pdf

+ rozmowa o tym raporcie, szczegolnie polecam od 30 minuty do 55 minuty.

Edytowane przez oldfashioned
  • Upvote 1
Opublikowano
16 godzin temu, nozownikzberlina napisał(a):

Ostatnio jak jechałem autobusem to siedział typ w wieku ok. 40 lat. Może miał więcej lub mniej lat, ciężko stwierdzić, miał twarz przepitego budowlańca. No i typ przeglądał sobie na IG lub TT jakieś młode dupeczki Nie ma nic w tym złego. Tylko, ze on pod każdym zdjęciem lub filmikiem wstawiał serduszka :boink: Dla mnie to była żenująca sytuacja. Typ tylko daje im atencję, a szanse na jakaś akcję z ich strony są zerowe.

• Upvote 2
Opublikowano
Godzinę temu, AndrzejTrg napisał(a):

Serio żeby jakieś wypociny poczytać na wykopie to trzeba się zalogować? Rzadko tam w ogóle wchodziłem, to teraz już w ogóle nie będę :) 

https://krytykapolityczna.pl/kraj/dlaczego-polscy-mezczyzni-nienawidza-migantow-witkowski/?fbclid=IwY2xjawNTMHFleHRuA2FlbQIxMABicmlkETFKNHowOURCODhGUjVCaVFwAR4tvgz-5DrO5btxml-sSLocKFB5geQy-fpvJvYXvWn3jS--JM2Of8mPE-HpGA_aem_HYmQup8319fCLWpEZxLfMg

Screenshot_2025-10-09-08-05-44-307_com.android.chrome.jpg

• Haha 1
Opublikowano

Mokebe uwodziciel xDD ja to nie wiem czemu laski tak lecą na tych czarnych w dodatku z nizin społecznych xDD jeszcze jakby to byli jacyś biznesmeni, uczeni, cokolwiek, ale murzyni z kongo czy innej nigerii, kolumbijczycy, pakistańczycy? Wszystkich ich łączy to samo - pochodzenie z kraju trzeciego świata, niskie IQ i inny kolor skóry. W grę wchodzi chyba tylko biologia i zaprogramowane w kobietach rozszerzanie puli genowej, bo logiki to tu nie ma żadnej.

obraz.png.a5caf02393bc3dc95296bd9cfa2bdf85.png

obraz.png.4ebc9556dcec186e113d4336118c323f.png

obraz.png.49e6299ddf023ff53761b194587321d7.png

obraz.png.20f2aa91ce2274ac68c6055767f13a16.png

obraz.png.7679802ea198ff9b7bd116a35f794174.png

obraz.png.a947d6edd2bbddbb03b06268af077fc4.png

• Haha 1
Opublikowano
1 godzinę temu, nozownikzberlina napisał(a):

ja to nie wiem czemu laski tak lecą na tych czarnych w dodatku z nizin społecznych xDD

Prawda jest taka, że jakby z inżynierami przyjeżdżały do kraju również kobiety z ich świata, to by miały branie wśród Polaków. Mało to mamy spermiarzy? A że przyjeżdżają same byki, to widzimy w zasadzie tylko jedną stronę tego medalu. 

• Upvote 1
Opublikowano
10 minut temu, GordonLameman napisał(a):

Coś konkretne krytykujesz w tym artykule? 

Obrzydzanie Polkom związków z Polakami odcinek 2137 ;) Takich artykułów jak ten są setki jak nie tysiące, przypadek? Nie sondze. 

Opublikowano
6 minut temu, GordonLameman napisał(a):

Jakiś fragment, który obrzydza możesz wkleić?

Ty chyba nigdy oczu nie otworzysz Gordon, zawsze będziesz Lameman, nigdy Freeman :(

"Taki migrant nie może stać się ikoną migracji, bo to z miejsca zmiatałoby z planszy słabiej uposażoną kohortę lokalsów. Dlatego też szybciutko przyjął się ironiczny „inżynier” na określenie migrantów, rozciągając ją na każdego przybyłego, co by rozpuścić grupę lepiej sytuowanych w masie biednych pracowników sezonowych czy wyrobników z fabryk i gastro i ukryć ekonomiczną przewagę wyższych warstw przybyłych nad polskim niewykwalifikowanym zawodowo mężczyzną. Nie ma on bowiem szans na konkurencję z kenijskim lekarzem, indyjskim informatykiem czy kolumbijskim handlowcem, którzy zarabiają znacząco powyżej średniej i są tak zwaną „dobrą partią”."

"Cóż jednak, kiedy statystyki nie potwierdzają nadreprezentacji migrantów w rubrykach tych przestępstw? Skąd ten obraz? Warto zastanowić się, co sprawia, że wśród mężczyzn wytwarza się taka fantazja."

Tymczasem statystyki w DE "

Kluczowe dane dla 2023 i 2024 r. (najnowsze dostępne)

W 2023 r. zgłoszono 12.186 poważnych przestępstw seksualnych (gwałty, seksualne nękanie i napaści). W 2024 r. liczba wzrosła do 13.320 (wzrost o 9,3%).

Ogólny udział podejrzanych według obywatelstwa (wszystkie przestępstwa seksualne, 2023–2024):

Nie-Niemcy (w tym uchodźcy): ok. 40–42% podejrzanych (nadreprezentacja, bo stanowią ok. 14% populacji).

Niemcy (w tym rodowici): ok. 58–60% podejrzanych."

• Upvote 2
Opublikowano
2 minuty temu, KiloKush napisał(a):

Ty chyba nigdy oczu nie otworzysz Gordon, zawsze będziesz Lameman, nigdy Freeman :(

"Taki migrant nie może stać się ikoną migracji, bo to z miejsca zmiatałoby z planszy słabiej uposażoną kohortę lokalsów. Dlatego też szybciutko przyjął się ironiczny „inżynier” na określenie migrantów, rozciągając ją na każdego przybyłego, co by rozpuścić grupę lepiej sytuowanych w masie biednych pracowników sezonowych czy wyrobników z fabryk i gastro i ukryć ekonomiczną przewagę wyższych warstw przybyłych nad polskim niewykwalifikowanym zawodowo mężczyzną. Nie ma on bowiem szans na konkurencję z kenijskim lekarzem, indyjskim informatykiem czy kolumbijskim handlowcem, którzy zarabiają znacząco powyżej średniej i są tak zwaną „dobrą partią”."

"Cóż jednak, kiedy statystyki nie potwierdzają nadreprezentacji migrantów w rubrykach tych przestępstw? Skąd ten obraz? Warto zastanowić się, co sprawia, że wśród mężczyzn wytwarza się taka fantazja."

Ja uważam, że ta diagnoza jest trafna. Takie brednie właśnie wypisują zazwyczaj Ci, którzy niewiele mają do zaoferowania. Z jednej strony problem jest, ale on jest obustronny, a nie jednostronny :) 

2 minuty temu, KiloKush napisał(a):

Tymczasem statystyki w DE "

Kluczowe dane dla 2023 i 2024 r. (najnowsze dostępne)

W 2023 r. zgłoszono 12.186 poważnych przestępstw seksualnych (gwałty, seksualne nękanie i napaści). W 2024 r. liczba wzrosła do 13.320 (wzrost o 9,3%).

Ogólny udział podejrzanych według obywatelstwa (wszystkie przestępstwa seksualne, 2023–2024):

Nie-Niemcy (w tym uchodźcy): ok. 40–42% podejrzanych (nadreprezentacja, bo stanowią ok. 14% populacji).

Niemcy (w tym rodowici): ok. 58–60% podejrzanych."

Tymczasem statystyki te nie mają żadnego znaczenia, bo struktura migracji w PL i DE jest zupełnie inna. :) 

P.S.

Z kenijskiego lekarza akurat zaśmiałem się tak, że oplułem monitor :E 

• Confused 1
  • Upvote 1