Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
7 minut temu, huudyy napisał(a):

Jakoś tak ludzie poznawali się przed cyfrową rewolucją...

Wtedy też Przeciętna Kobieta nie otrzymywała zdjęć dziesiątek penisów i tysięcy oznak adoracji po wstawieniu fotek na neta.

Wtedy było łatwiej, bo nie zepsuliśmy jako mężczyźni dużego odsetka Kobiet. 

Zresztą nawet wtedy nie było lekko.

Zanim poznałem swoją Żonę to miałem okres 7 lat nieprzerwanego otrzymywanie koszy. :hihot:

Jak nie ma się super mordy to nie wygląda to tak kolorowo.

Edytowane przez Szambo
  • Odpowiedzi 1,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
2 minuty temu, Szambo napisał(a):

Wtedy też Przeciętna Kobieta nie otrzymywała zdjęć dziesiątek penisów i tysięcy oznak adoracji po wstawieniu fotek na neta.

Wtedy było łatwiej, bo nie zepsuliśmy jako mężczyźni dużego odsetka Kobiet. 

Wtedy szła do parku u tam byli panowie w płaszczach :) 

Opublikowano
2 godziny temu, Suchy211 napisał(a):

(...) W ten sposób realnie podniesiesz poziom dyskusji. "Bredniebzdury" pełnią głownie funkcje prowokacyjną. 

Przecież już to robi. Porównaj to sobie np. z tym co robą @Stjepan czy @nozownikzberlina którzy notorycznie wrzucają obrazki i najczęściej nie silą się na żaden komentarz. To jest ten poziom? 

48 minut temu, Szambo napisał(a):

Rada Złoto.

W teorii fenomenalna, ale wykonanie w rzeczywistości już nie jest takie "bezproblemowe"

Mamy epidemie samotności.

Bo ludzie boją się odezwać w realu. To nie jest tak, że już nie spotkasz dziewczyny na studiach/w pracy/na plaży/w bibliotece. Ta epidemia wynika z tego, że ludzie są zaburzeni, nie z braku kobiet czy mężczyzn. 

2 godziny temu, Szambo napisał(a):

(...)

Ale alarmujące jest to, że Kobiety stają się coraz bardziej niesamodzielne.

Po tym widzę, że nie jesteś na bieżąco. Młodsi ludzie stają się coraz mniej samodzielni i to bez podziału na płeć. Coraz mniej osób umie gotować, faceci mają dwie lewe ręce, mało który umie coś naprawić o małym remoncie nie wspominając, do wszystkiego biorą fachowców, z każdą pierdołą latają do mechanika. 

• Upvote 1
Opublikowano (edytowane)
8 minut temu, Kris194 napisał(a):

W drugą stronę to też tak działa.

Niby jak?

Czy przeciętny facet dostaje zdjęcia cycków i tysiące adoracji?

Nie wydaje mi się.

Przeciętny facet to raczej frustracji się nabawia od wielu zlewek. Piszę hurtowo do tych dziewczyn licząc, że zamoczy... a tu lipka, bo do tej samej dziewczyny napisało pełno facetów o wyższej atrakcyjności niż On.

I żeby nie było... też uważam, że jak jesteś średniakiem to większa szansa, że poznasz laskę podbijając na żywo, ale bez tepęgo... daj numer. Po prostu zagadać i być gotowym, że się zostanie z niczym.

Edytowane przez Szambo
Opublikowano (edytowane)
16 minut temu, Szambo napisał(a):

Niby jak?

Czy przeciętny facet dostaje zdjęcia cycków i tysiące adoracji?

Nie musi, na insta masz tyle zdjęć dziewczyn gdzie cycki praktycznie wychodzą na wierzch, że nawet nie jesteś w stanie wszystkich obejrzeć. Trzeba się poprostu zastanowić czy szuka się "sugar baby" albo księżniczki lub kogoś "w sam raz na raz" czy partnerki.

Edytowane przez Kris194
Opublikowano
4 minuty temu, Kris194 napisał(a):

Nie musi, na insta masz tyle zdjęć dziewczyn gdzie cycki praktycznie wychodzą na wierzch, że nawet nie jesteś w stanie wszystkich obejrzeć. Trzeba się poprostu zastanowić czy szuka się "sugar baby" albo księżniczki lub kogoś "w sam raz na raz" czy partnerki.

No tak, ale On jako facet nie dostanie tam żadnych ciepłych słów.

Nikt mu nie napisze czegokolwiek co mogłoby podnieść jego samoocenę.

Albo będzie pustka w wiadomościach, albo wyszydzanie i podważanie jego męskości.

Serio tutaj na forum same Chady są i nie wiecie jak to dostawać zlewki od dziewczyn?

Opublikowano
15 minut temu, Szambo napisał(a):

No tak, ale On jako facet nie dostanie tam żadnych ciepłych słów.

Tak ogólnie to faceci od małego nie są nauczeni komplementów (ciepłych słów) dla siebie. Raczej dla swoich osiągnieć (szybko biegasz, dobrze się uczysz) niż dla swojego wyglądu - poza "jesteś przystojny, ale to mówi każda mama i każda babcia swojemu synowi :E 

To jest właśnie ten negatywny element społecznej roli płci (o, zgrozo -gender).

Nikt mu nie napisze czegokolwiek co mogłoby podnieść jego samoocenę.

Albo będzie pustka w wiadomościach, albo wyszydzanie i podważanie jego męskości.

Bo tradycyjna rola męska to rola macho, który ma na to wywalone. :) 

I tak, to też wina kobiet. 

Serio tutaj na forum same Chady są i nie wiecie jak to dostawać zlewki od dziewczyn?

Na pewnym poziomie hajsu już nei dostajesz zlewek tylko superlajki :E 

• Upvote 1
Opublikowano
30 minut temu, Szambo napisał(a):

Nie wiem skąd ten wniosek, zresztą nieprawdziwy. Podstawową zasadą jest to, że trzeba mierzyć siły na zamiary. Jeśli nie jesteś Chadem z charakteru ani nie wyglądasz jak Adonis ani nie masz furmanki kasy a próbujesz zagadać do dziewczyny w przypadku, której zrobiło już to 100 innych facetów bardziej atrakcyjnych od ciebie samego pod różnymi względami to sam możesz policzyć jakie masz szanse. 

Opublikowano
19 minut temu, Kris194 napisał(a):

Nie wiem skąd ten wniosek, zresztą nieprawdziwy. Podstawową zasadą jest to, że trzeba mierzyć siły na zamiary. Jeśli nie jesteś Chadem z charakteru ani nie wyglądasz jak Adonis ani nie masz furmanki kasy a próbujesz zagadać do dziewczyny w przypadku, której zrobiło już to 100 innych facetów bardziej atrakcyjnych od ciebie samego pod różnymi względami to sam możesz policzyć jakie masz szanse. 

Chyba czasy są takie, że samotni faceci uderzają do byle jakiego kawałka mięsa bez jakichkolwiek wymagań.

Tych 100 innych facetów uderzyło do laski bez zębów, która nawet ma już Bąbelki. 

Tak bardzo są wyposzczeni i zdesperowani.

Wielu znacie Facetów co mają chociaż w małym ułamku tyle wymagań wobec Kobiet co One wobec nich?

Poruszam się Komunikacją Miejską w Poznaniu i obserwuje te wszystkie dzierlatki powiedzmy w wieku 20-30 lat. Gdyby zacząć je poddawać ocenie i wyceniać ich wartość omijając atrakcyjność fizyczną to byłaby niezła pożoga. Brak kultury, mózgu i często tandetny styl ubioru.

Qrde teraz mi przyszło, że znowu... MĘŻCZYŹNI są winni... Kobiety zaczęły się cofać w pojętej szeroko KLASIE, bo nawet jak prezentują się badziewnie to znajdzie się wianuszek chętnych.

OCZYWIŚCIE nie wszystkie, ale sporo. 

• Like 1
Opublikowano
27 minut temu, Kris194 napisał(a):

Możesz być 6/10, kobieta 10/10 ale jak jesteście dopasowani to dzięki rozmowie właśnie ty masz największe szanse z tych 100. Jeśli dla kobiety liczy się wyłącznie wygląd czy kasa, to tym lepiej dla ciebie - nie tracisz czasu na szona. Mówimy o realnym życiu a nie internecie gdzie liczy się tylko zdjęcie jednak

• Upvote 2
Opublikowano (edytowane)
Godzinę temu, Szambo napisał(a):

co prawda nie chad here, ale myślę, że przez mój wzrost zawsze byłem łagodniej oceniany przez kobiety :E niektóre nawet same zagadywaly.  

18 minut temu, Szambo napisał(a):

Gdyby zacząć je poddawać ocenie i wyceniać ich wartość omijając atrakcyjność fizyczną to byłaby niezła pożoga. Brak kultury, mózgu i często tandetny styl ubioru.

To chyba nie cecha kobiet, a ogółu młodych pokoleń.

18 minut temu, Szambo napisał(a):

Qrde teraz mi przyszło, że znowu... MĘŻCZYŹNI są winni... Kobiety zaczęły się cofać w pojętej szeroko KLASIE, bo nawet jak prezentują się badziewnie to znajdzie się wianuszek chętnych.

ja to już tyle razy pisałem, a nikt mnie nie słucha - TO SPERMIAGE zgotowali nam witaminkowy los.

17 minut temu, Fatality napisał(a):

Możesz być 6/10, kobieta 10/10 ale jak jesteście dopasowani to dzięki rozmowie właśnie ty masz największe szanse z tych 100. Jeśli dla kobiety liczy się wyłącznie wygląd czy kasa, to tym lepiej dla ciebie - nie tracisz czasu na szona. Mówimy o realnym życiu a nie internecie gdzie liczy się tylko zdjęcie jednak

w punkt.

Edytowane przez huudyy
Opublikowano
14 minut temu, Szambo napisał(a):

Wielu znacie Facetów co mają chociaż w małym ułamku tyle wymagań wobec Kobiet co One wobec nich?

No, wielu, zdziwiłbyś się jak wielu. 

14 minut temu, Szambo napisał(a):

Poruszam się Komunikacją Miejską w Poznaniu i obserwuje te wszystkie dzierlatki powiedzmy w wieku 20-30 lat. Gdyby zacząć je poddawać ocenie i wyceniać ich wartość omijając atrakcyjność fizyczną to byłaby niezła pożoga. Brak kultury, mózgu i często tandetny styl ubioru.

OCZYWIŚCIE nie wszystkie, ale sporo. 

Siema Poznań :) 

Wiem o czym mówisz, ale weź pod uwagę czyim one są targetem. Te wymalowane wieśniary ubrane jak na festyn to są bambery z blokowisk, ja bym ich nie dotknął kijem przez szmatę, nie mówiąc już o tym, że nie miałbym o czym gadać z takimi pustakami. To są produkty skierowane do sebixów z blokowisk - nie twierdzę, że każdy mieszkaniec blokowisk to debil, natomiast twierdzę, że one są skierowane do tych typów, którzy siedzą nocami na ławeczkach czy okupują boiska i raczą się tanimi alkoholami a ich jedyne hobby to siłownia i Lech Poznań.  W tych pustakach nie ma niczego atrakcyjnego, ich ubiór (nic nie jest dopasowane, kozaki do kolan jak na dworze jest ciepło, makijaż, który wygląda jakby malowały się pedzlem do malowania ścian) często wskazuje na IQ oscylujące w granicach 80pkt natomiast sebole są tak samo głupie jak one, wszystko pasuje. 

I teraz zobacz, te pustaki mają dostęp do internetu, mają fb, insta czy tindera. Potem siedzi sobie taki 30 letni singiel po studiach, czyta co one wypisują i się załamuje. Tylko czy taki facet w ogóle by chciał umawiać się z takimi pustakami? :)

Nic dziwnego, że takie wieśniary oczekują, że facet będzie silny i wysoki, jak one mogą oczekiwać intelektu skoro same go nie mają? Swego czasu znałem sporo takich lal (konkretnie z Jeżyc, głównie z okolic Wawrzyniaka i Jackowskiego), nigdy nie poznałem głupszych ludzi. 

Opublikowano (edytowane)
38 minut temu, Fatality napisał(a):

to dzięki rozmowie właśnie ty masz największe szanse z tych 100. Jeśli dla kobiety liczy się wyłącznie wygląd czy kasa, to tym lepiej dla ciebie - nie tracisz czasu na szona. Mówimy o realnym życiu a nie internecie gdzie liczy się tylko zdjęcie jednak

Wygląd to jest bardzo prosta filtracja i ciężko tu mieć do kogoś pretensje. Sam, jakby do mnie pisało 100 dziewczyn dziennie prosząc o spotkanie to wybierałbym te ładne.
Problemem jest to, że granica atrakcyjności fizycznej dla młodych facetów została mocno przesunięta. Dziś koleś który chodzi sobie na siłownie i nieźle wygląda jest dla kobiet co najwyżej średni pod kątem atrakcyjności fizycznej.

I okej, ale laska żeby być przynajmniej średnią wystarczy że nie żre jak świnia i dba o linię. Twarz i tak sobie szpachlują. 

Facet żeby być najgorszą randką wystarczy, że ma niesymetryczne kończyny dolne i głos nie-chada.

Kobiety myślą, że są atrakcyjne i fifarafą, ale zapominają że bez kosmetyków wyglądałyby tragicznie w większości przypadków.

obraz.png.3cc126d0890e8e69345d5fb23252601f.png

obraz.png.e34be45d51fd949cf3737abeac6da885.png

Edytowane przez nozownikzberlina
Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, nozownikzberlina napisał(a):

Dziś koleś który chodzi sobie na siłownie i nieźle wygląda jest dla kobiet co najwyżej średni pod kątem atrakcyjności fizycznej.

Bez przesady. Akurat czy ktoś chodzi na siłownie czy nie to kwestia preferencji u kobiet. Niektóre wgl nie lubią takiej budowy ciała. Z wyglądu twarz to 80%. Ale jeśli ktoś i z przodu i z tyłu wygląda miernie to niech zadba o to, co można zmienić, czyt. mięśnie.

Ewentualnie Turcja czeka :E

Edytowane przez Fatality
  • Upvote 2
Opublikowano
19 minut temu, Fatality napisał(a):

Bez przesady. Akurat czy ktoś chodzi na siłownie czy nie to kwestia preferencji u kobiet. Niektóre wgl nie lubią takiej budowy ciała. Z wyglądu twarz to 80%. Ale jeśli ktoś i z przodu i z tyłu wygląda miernie to niech zadba o to, co można zmienić, czyt. mięśnie.

Ewentualnie Turcja czeka :E

NIe 80% ale dużo. Ważne, żeby facet był w miarę przystojny (twarz), nie miał wystającego brzucha, nie miał łysiny a jeśli już ma to niech goli się na łyso a nie chodzi z gniazdem na głowie, do tego musi mieć zadbane paznokcie, w miarę białe zęby a nie żółte od papierochów, czyste i gładkie ubrania (tak, t-shirty też można prasować!), czyste buty i już połowa sukcesu :)

Nie będę opierać się na tym co ja myślę, ale na tym co mówi mi żona - u niej w pracy faceci są niechlujni, chodzą w pogniecionych ubraniach, eksponują łysiny, mają krzaczaste brwi, wystają im włosy z nosa, niektórym z uszu :/ 

Jednym słowem fuj. O tym, że używają perfum ale dezodorantu już nie szkoda wspominać. 

Opublikowano

Ja tylko dodam, że tez dużo kobiet robi zdjęcia aby wyglądać na szczupłe... a tak naprawdę 100kg o ile nie więcej żywej wagi a na focie jakby ledwie 50 ważyła, to też jest z leksza chore, a taka później ma wymagania min. 180cm :E a jaj jej napiszesz że na zdjęciach wygląda inaczej to wielce paniusia obrażona. 

tutaj jeden z przykładów:

i nie że oczerniam kobiety czy wsadzam do jednego worka, ale wystarczy wbić na jakiegoś grama czy buka i się człowiek nie kapnie, a jak znasza takie osobniki i patrzysz potem na sweet focie, niby ładnej szczupłej kobiety która w perfidny sposób tuszuje swoją nadwagę. 

• Like 1
Opublikowano (edytowane)

Tak w ogóle to mam wrażenie, że ta co opowiada o randce z Tindera to ma filtr wygładzający i nakłada szpachlę na wyszpachlowaną już przez AI twarz.

Taka szpachla do kwadratu.

I obydwie już mają jakieś Tatuaże... moja Żona nie ma i sam nie wiem jaki mam do tego stosunek. Ale na pewno coś ładnego, a nie jakieś bohomazy.

A ta do góry to coś ma za masywną rękę jak na posturę. :rudolf:

I czemu do cholery te dziewczyny te swoje złote przemyślenia nagrywają podczas malowania? Ktoś wie skąd się to bierze?

Edytowane przez Szambo
  • Like 1
Opublikowano
1 minutę temu, AndrzejTrg napisał(a):

Tam jest filtr w aparacie w telefonie, filtr w aplikacji i jeszcze filtr na twarzy, nie mówiąc już filtrze filtrów :) 

Teraz naturalne zdjęcie dziewczyny zobaczysz jak Ci pokaże zdjęcie z przedszkola :) 

Do tego jeszcze aplikacja AI która zmienia rysy twarzy i profil sylwetki.

Opublikowano
22 godziny temu, Stjepan napisał(a):

Obejrzałem filmik i z wstawką o sklepie action itp. się nie zgodzę. Sklep mam rzut beretem od domu i nie raz już uratował mi tyłek kiedy zgubiłem albo zepsułem jakieś proste narzędzie, kreatyna się skończyła albo nie zamówiłem oleju na dolewki do gruza :E

Opublikowano
Godzinę temu, Stjepan napisał(a):

Do tego jeszcze aplikacja AI która zmienia rysy twarzy i profil sylwetki.

Otóż to, i później myślisz ale ładna dziewczyna/kobieta a później zonk :) no ale cóż, jak to mówią "każda potwora znajdzie swojego amatora" 

• Like 1
Opublikowano
1 godzinę temu, Henryk Nowak napisał(a):

Nie będę opierać się na tym co ja myślę, ale na tym co mówi mi żona - u niej w pracy faceci są niechlujni, chodzą w pogniecionych ubraniach, eksponują łysiny, mają krzaczaste brwi, wystają im włosy z nosa, niektórym z uszu :/ 

Ale ty chyba gadasz o jakichś typach grubo podstarzałych, albo tak jak zawsze mówisz: takiej kategorii ludźmi się otaczacie. Ostatni raz typa co mu włosy z uszów wystają to widziałem jak zawoziłem tokarzowi flansze do podtoczenia i właśnie on takie miał, ale to gość po 60, zawodowy alkoholik xD

Jeśli chodzi o młodszych 20-30, to ja raczej widziałem zupełnie drugą stronę, aż do przesady - mocno metroseksualni. Ostatnim razem jak byłem na mieście to chłopcy wystrojeni w ciuchach na oko za parę tysięcy, włosy jakby trzy minuty temu wyszli od fryzjera, zarost jak któryś miał to też, od linijki - jak namalowany.