AndrzejTrg 2 740 Opublikowano 20 Listopada Opublikowano 20 Listopada jak widzę boop.pl to wiem żeby nie wchodzić 1 2
oldfashioned 459 Opublikowano 20 Listopada Opublikowano 20 Listopada Nie popadajmy ze skrajnosci w skrajnosc shreiber z prawej = to to z lewej https://www.instagram.com/p/DRKAPrUCGbI/ 1
GordonLameman 8 426 Opublikowano 20 Listopada Opublikowano 20 Listopada 16 minut temu, oldfashioned napisał(a): Nie popadajmy ze skrajnosci w skrajnosc shreiber z prawej = to to z lewej https://www.instagram.com/p/DRKAPrUCGbI/ A czy jest hipokrytką nauczającą o wartościach i nie stosującą ich, jak Schreiber? Bo mnie tam nie przeszkadza, ze ktoś chce być konserwatywny i czekać do ślubu. Przeszakdza mi hipokryzja i to, że prawica chce, żeby wszyscy żyli tak jak oni mówią, że zyją ,a nie tak jak w rzeczywistości żyją. Z tego miejsca pozdrowienia dla Kanthaka. 1
oldfashioned 459 Opublikowano 20 Listopada Opublikowano 20 Listopada Bo mnie tam nie przeszkadza, ze ktoś chce być open-minded i nie czekac do slubu. Przeszakdza mi hipokryzja i to, że lewica chce, żeby wszyscy żyli tak jak oni mówią, że zyją, a nie tak jak w rzeczywistości żyją. Poprawilem, bo tekst troche jak horoskop, do wszystkich pasuje Zobacz jaki jest hejt pod filmikami kobiet, ktore sie 'pozycjonuja' jako tradwife. Tam jest dopiero rak ze strony lewej strony, ktora to powinna wlasnie z definicji krzyczec: "jak Ci sie tak podoba, to swietnie!".
GordonLameman 8 426 Opublikowano 20 Listopada Opublikowano 20 Listopada 7 minut temu, oldfashioned napisał(a): Bo mnie tam nie przeszkadza, ze ktoś chce być open-minded i nie czekac do slubu. Przeszakdza mi hipokryzja i to, że lewica chce, żeby wszyscy żyli tak jak oni mówią, że zyją, a nie tak jak w rzeczywistości żyją. Poprawilem, bo tekst troche jak horoskop, do wszystkich pasuje Zobacz jaki jest hejt pod filmikami kobiet, ktore sie 'pozycjonuja' jako tradwife. Tam jest dopiero rak ze strony lewej strony, ktora to powinna wlasnie z definicji krzyczec: "jak Ci sie tak podoba, to swietnie!". Ale tradwife własnie trącą hipokryzją, bo pracują i zarabiają na insta, a kobietom każą siedzieć w domach
oldfashioned 459 Opublikowano 20 Listopada Opublikowano 20 Listopada Widzisz, to jest wlasnie clue problemu, ktory sam nieswiadomie odkryles Tradwife nic nikomu nie kaza. Zyja jak chca, bo moga (maja wybor - o zgrozo, to o co walczyla 'lewica' dla kobiet). Natomiast lewicy pod tymi filmikami puszczaja wszystkie hamulce, bo kobiety maja wybor i nie wybieraja tak jak 'powinny'.
GordonLameman 8 426 Opublikowano 20 Listopada Opublikowano 20 Listopada 8 minut temu, oldfashioned napisał(a): Widzisz, to jest wlasnie clue problemu, ktory sam nieswiadomie odkryles Yyyy, nie 8 minut temu, oldfashioned napisał(a): Tradwife nic nikomu nie kaza. Zyja jak chca, bo moga (maja wybor - o zgrozo, to o co walczyla 'lewica' dla kobiet). Tradwife z TT/Insta zarabiają na tym, że mówią innym kobietom, zę mają siedzieć w domu i nie zarabiać. A to jest hipokryzja 8 minut temu, oldfashioned napisał(a): Natomiast lewicy pod tymi filmikami puszczaja wszystkie hamulce, bo kobiety maja wybor i nie wybieraja tak jak 'powinny'. Jesteś pewien, że dlatego, a nie włąśnei z powodu hipokryzji?
oldfashioned 459 Opublikowano 20 Listopada Opublikowano 20 Listopada Jak chcialbys promowac wartosci bez, uwaga, ich promocji? Jak mozna dodatkowo zarabiac, robiac to co i tak by sie robilo, to chyba win-win? Widze do czego bijesz, ale ja tutaj hipokryzje bym tylko widzial w kontekscie tych creatorek ktore 'stage'uja' to bycie tradwife. Na pewno multum sie takich znajdzie, ale sa tez autentyczne, ktore po prostu 'kreca jak jest'. Przy okazji wpada $, napisze raz jeszcze win-win.
GordonLameman 8 426 Opublikowano 20 Listopada Opublikowano 20 Listopada 7 minut temu, oldfashioned napisał(a): Jak chcialbys promowac wartosci bez, uwaga, ich promocji? Bez zarabiania na tym? W USA doszło do takich kuriozum, że tam chłop się zwalniał, bo tradwife zrabiała więcej na insta 7 minut temu, oldfashioned napisał(a): Jak mozna dodatkowo zarabiac, robiac to co i tak by sie robilo, to chyba win-win? Widze do czego bijesz, ale ja tutaj hipokryzje bym tylko widzial w kontekscie tych creatorek ktore 'stage'uja' to bycie tradwife. Na pewno multum sie takich znajdzie, ale sa tez autentyczne, ktore po prostu 'kreca jak jest'. Przy okazji wpada $, napisze raz jeszcze win-win. Możę tak być, żę są jakieś autentyczne. Ale ja nie wierzę w autentyzm w social media W sumie jest jeden wyjątek: głupota jest tam autentyczna 1
oldfashioned 459 Opublikowano 20 Listopada Opublikowano 20 Listopada Skoro kasa lezy na ulicy, to ja podnosisz. To juz tez popada w jakas skrajnosc. Skoro sa ludzie ktorzy chca ogladac content tradwife, to obviously warto jest to monetyzowac. Jedna zrobi to 'autentycznie', druga zobaczy ze mozna (jak to w internecie) robic kase na lemingach i zacznie w to inwestowac (tracac ta autentycznosc). Troche tak jakbys twierdzil ze wszyscy vlogerzy podrozniczy sa hipokrytami, bo monetyzuja swoje kanaly na yt i nie podrozuja 'budzetowo'. Mozna podrozowac budzetowo (1k $ trip) i robic przy tym 20k $
huudyy 2 837 Opublikowano 20 Listopada Opublikowano 20 Listopada 5 minut temu, oldfashioned napisał(a): Troche tak jakbys twierdzil ze wszyscy vlogerzy podrozniczy sa hipokrytami, bo monetyzuja swoje kanaly na yt i nie podrozuja 'budzetowo'. Mozna podrozowac budzetowo (1k $ trip) i robic przy tym 20k $ Zasadniczo są hipokrytami, o ile twierdzą że faktycznie budżetowo podróżują - W tym wypadku laski podające się za trad wife nie żyją życiem faktycznej trad wife ¯\_(ツ)_/¯
oldfashioned 459 Opublikowano 20 Listopada Opublikowano 20 Listopada Oczywiscie ze sa tacy co sa hipokrytami, nic nie jest 100%. Ale sa tez tacy, co mimo sukcesu i zarobienia na tym fajnej kasy nadal robia to w sposob budzetowy. Wiec pisanie ze zasadniczo sa hipokrytami to jak pisanie o ludziach ktorzy interesuja sie technologia i kompami, ze zasadniczo sie nie myja i maja przetluszczone wlosy.
kubikolos 1 324 Opublikowano Sobota o 08:37 Opublikowano Sobota o 08:37 i cyk, p0lka zdazyla zawinac majatek XD 1
Suchy211 1 253 Opublikowano Sobota o 13:44 Opublikowano Sobota o 13:44 @kubikolos Ciekawe czy dla dziecka coś z tego zostanie. Coś czuję, że mama nie pozwoli mu od cyca wyrosnąć.
ghostdog 900 Opublikowano Sobota o 18:57 Opublikowano Sobota o 18:57 Ciekawe jak to prawnie wygląda, czy są jakieś zapisy, że z tego majątku przynajmniej jakiś procent ma się ostać. Tak aby w wieku 18 lat coś jeszcze zostało dla potomka. Ja tam się tej sytuacji nie dziwię, typ sporo czasu spędził za kratkami, a nigdy nie był zbyt lotny. On po takich przejściach to powinien na spokojnie odzyskać zdrowie psychiczne, a nie pchać się w sidła baby.
NotQuite 80 Opublikowano Sobota o 19:00 Opublikowano Sobota o 19:00 Jeżeli to sądownie ustanowiony zarząd, to muszą być sprawozdania "finansowe". I można uchylić w zasadzie w każdej chwili. 1
GordonLameman 8 426 Opublikowano Sobota o 19:00 Opublikowano Sobota o 19:00 (edytowane) 5 minut temu, ghostdog napisał(a): Ciekawe jak to prawnie wygląda, czy są jakieś zapisy, że z tego majątku przynajmniej jakiś procent ma się ostać. Tak aby w wieku 18 lat coś jeszcze zostało dla potomka. Ja tam się tej sytuacji nie dziwię, typ sporo czasu spędził za kratkami, a nigdy nie był zbyt lotny. On po takich przejściach to powinien na spokojnie odzyskać zdrowie psychiczne, a nie pchać się w sidła baby. Może zarządzać budżetem w ramach zwykłego zarządu. Prawdopodobnie będzie miała miesięczne limity wypłat. Dostosowane do potrzeb dziecka tu mas trochę o tym napisane: https://adwokacisikorscy.pl/zarzad-majatkiem-dziecka/ Ale wiadomo - internetowym tępakom nie pasuje to do narracji o planach i całej reszcie idiotyzmów więc o tym nie napiszą. Mogą też nie wiedzieć, bo wiadomo - to tylko internetowe tepaki Edytowane Sobota o 19:03 przez GordonLameman 1
Suchy211 1 253 Opublikowano Niedziela o 11:24 Opublikowano Niedziela o 11:24 Dobrze, że coś takiego jak ten "zwykły zarząd" jest. Poza tym nie jest powiedziane, że to jest jakaś zła kobieta. Nie znamy jej.
ghostdog 900 Opublikowano Niedziela o 14:48 Opublikowano Niedziela o 14:48 Zła może nie ale interesowana już tak. Raczej człowiek, który szmat czasu spędził w więzieniu nie jest dobrą partią. Chyba, że uznamy że włączył jej się tryb "opiekuńczy". A co to tego trendu, gdzie laski wstawiają swoje złoty myśli o wzroście 190+. Już wcześniej wstawiałem jakieś statystyki, że faceci w Polsce, co mają minimum 190 to jakieś 10%. Sam wzrost roboty nie robi. Jak dodamy jeszcze do tego dobrą facjatę i całkiem gruby portfel to pewnie zostanie jakieś 4-5%. Więc raczej nie ma z czego wybierać, a nawet jak się taki znajdzie, to dlaczego ma się zainteresować daną paniusią.
nozownikzberlina 496 Opublikowano wczoraj o 11:09 Opublikowano wczoraj o 11:09 Ale papka dla julek xDD ja pierdziele xDDD 1
kubikolos 1 324 Opublikowano wczoraj o 14:26 Opublikowano wczoraj o 14:26 #przypadkowymurzyn kobieta z KORPORACJI XDDDDDDDDDDD
Rekomendowane odpowiedzi