Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
12 minut temu, GordonLameman napisał(a):

@ghostdog

@AndrzejTrg

A co miał zrobić? Porzucić dzieci? 

A czy gdzieś napisałem aby porzucać dzieci? Jak zwykle próbujesz już Swoją narrację wprowadzać.

Odciąć się od rusków a jakikolwiek możliwy sposób, ale nie, kasa była ważniejsza, i jeszcze rok temu składać kwiaty w parku zwycięstwa...

Mógł się przenieść gdzie indziej i grać, ale co zaważyło na to że grał w kacapowie? W 95% pieniądze. 

Edytowane przez AndrzejTrg
  • Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
12 minut temu, Decus napisał(a):

Może Ty nam powiesz, ekspercie, teoretyku. Który to nie był stroną na rynku matrymonialnym od kilkunastu lat. 

Ty do mnie piszesz? W kwestii dzieci i małżeństwa to teoretykiem jesteś chyba ty ;) 

5 minut temu, AndrzejTrg napisał(a):

A czy gdzieś napisałem aby porzucać dzieci? Jak zwykle próbujesz już Swoją narrację wprowadzać.

Odciąć się od rusków a jakikolwiek możliwy sposób, ale nie, kasa była ważniejsza, i jeszcze rok temu składać kwiaty w parku zwycięstwa...

Mógł się przenieść gdzie indziej i grać, ale co zaważyło na to że grał w kacapowie? W 95% pieniądze. 

Ale jak sobie to wyobrażasz? Miał te dzieci porwać? Jak został z nimi to musiał krakać z nimi. Nie zdziwiłbym się gdyby i służby się tym interesowały i miał ciekawe odwiedziny. To dziki kraj pod tym względem. On ze względu na rodzinę znalazł się w sytuacji Obra dobrego wyjścia.

A przenieść musiałby się sam. I w tym problem. 

Opublikowano (edytowane)

Jakby go jego wybranka kochała to by poszła z nim, widząc co się zaczęło dziać od 2022 roku. Na brak ofert nie narzekał, także że został w rosji było jego decyzją i czy to było ze względu na dzieci, pewnie też. Ale w takim kraju dobro dzieci jest chyba inaczej traktowane... taaa zabijamy Ukraińców aby dzieciom było lepiej :E borok rozum.

"Maciej Rybus: lubię życie w Rosji, w MoskwieNie pod wpływem nacisków ludzi czy wpisów w internecie, ale zgodnie z moim sumieniem. Lubię życie w Rosji, w Moskwie. Szybko się tam zaaklimatyzowałem, poznałem język, ludzi, którzy są moimi przyjaciółmi. Rodzina czuje się tam komfortowo"

Lubię patrzeć jak moi przyjaciele mordują innych ludzi, na to wychodzi. 

Teraz został z ręką w nocniku, tak się kończą jakiekolwiek stosunki z ruskimi. Teraz może jakieś wnioski wyciągnie, ale już jest za późno. 

Edytowane przez AndrzejTrg
Opublikowano
19 minut temu, GordonLameman napisał(a):

@ghostdog

@AndrzejTrg

A co miał zrobić? Porzucić dzieci? 

Jak wybuchła wojna to UEFA/FIFA wprowadziły jakieś przepisy, że piłkarz może rozwiązać kontrakt z kacapami, bez płacenia kar klubowi. Wszyscy co mieli rozum pouciekali z tego grajdoła. Rybus "poświęcił" się dla rodziny a teraz został na lodzie. Raczej Polak przed ruskim sądem nie miał szans na sprawiedliwy podział majątku. Rybus jest młodszy np. od Grosickiego. Spokojnie mógł spakować manatki, zabrać miss ruskich stepów, dzieciaki i zaczepić się w naszej lidze. Jakiś przeciętny klub pewnie by go zakontraktował. Tak to jest jak "dupa" przysłoni świat i logiczne myślenie.

• Upvote 2
Opublikowano
21 minut temu, AndrzejTrg napisał(a):

Jakby go jego wybranka kochała to by poszła z nim, widząc co się zaczęło dziać od 2022 roku. Na brak ofert nie narzekał, także że został w rosji było jego decyzją i czy to było ze względu na dzieci, pewnie też. Ale w takim kraju dobro dzieci jest chyba inaczej traktowane... taaa zabijamy Ukraińców aby dzieciom było lepiej :E borok rozum.

Ale ignorancja :) 

Wiesz, że te ruskie odpadki patrzą na to wojnę zupełnie inaczej? Ona też. I jestem głęboko przekonany, Że wiedział iż w Polsce nie będzie dla jego rodziny bezpieczeństwa.

21 minut temu, AndrzejTrg napisał(a):

"Maciej Rybus: lubię życie w Rosji, w MoskwieNie pod wpływem nacisków ludzi czy wpisów w internecie, ale zgodnie z moim sumieniem. Lubię życie w Rosji, w Moskwie. Szybko się tam zaaklimatyzowałem, poznałem język, ludzi, którzy są moimi przyjaciółmi. Rodzina czuje się tam komfortowo"

Lubię patrzeć jak moi przyjaciele mordują innych ludzi, na to wychodzi. 

Teraz został z ręką w nocniku, tak się kończą jakiekolwiek stosunki z ruskimi. Teraz może jakieś wnioski wyciągnie, ale już jest za późno. 

Zrobił co było najlepsze dla jego prosiaka w tamtym czasie.

20 minut temu, ghostdog napisał(a):

Jak wybuchła wojna to UEFA/FIFA wprowadziły jakieś przepisy, że piłkarz może rozwiązać kontrakt z kacapami, bez płacenia kar klubowi. Wszyscy co mieli rozum pouciekali z tego grajdoła. Rybus "poświęcił" się dla rodziny a teraz został na lodzie. Raczej Polak przed ruskim sądem nie miał szans na sprawiedliwy podział majątku. Rybus jest młodszy np. od Grosickiego. Spokojnie mógł spakować manatki, zabrać miss ruskich stepów, dzieciaki i zaczepić się w naszej lidze. Jakiś przeciętny klub pewnie by go zakontraktował. Tak to jest jak "dupa" przysłoni świat i logiczne myślenie.

Wlansie myślę, że miał wyjście zostać albo porzucić rodzinę. Dlatego został.