Mężczyźni a podryw A. D. 2024 et futuris temporibus.
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Karister · Opublikowano
Ty nie masz, kolega ma. Nie każdemu się też chce impregnować. On z kolei nie ma problemu z ogarnianiem ogrącego. Ja nie napisałem, że zawsze musie stać coś złego czy to z kamieniem, czy a konglomeratem, ale trzeba na nie uważać. Jedno i drugie ma swoje wady i zalety. Gorzej, jak się podoba taki, co pije. Jedzie się do kamieniarza, pokazuje palcem próbkę 2m, a do kuchni potrzeba na przykład 25m2. I co dalej? Zamawiasz. W ciemno z jakieś partii, która może będzie podobna, a może nie. Ja wziąłem parapety kamienne. Kamieniarz mówił wprost, że na pewno będą różnice i w rzeczy samej nie wyglądają tak, jak to, co widziałem na wystawce. -
Przez Art385 · Opublikowano
Panie polecam zabawę w emulacje na telefonie. Świetna zabawa, przed momentem nawet udało mi się odpalić half life 2 ze steama tylko jest po chińsku bo nie wiem dlaczego xD. Po jakichś kilkudziesięciu gb ściągniętych gier ze steama wygląda na to, że najlepiej sprawdzą się pirackie wersje Chyba czas spróbować winlatora, bo gamehub z grami ze steama jakby ssie pompkę. -
Przez bleidd · Opublikowano
Będzie jeszcze można pisać o byle czym czy już nie? -
Przez VRman · Opublikowano
Kit z tym co jest na tym filmiku, ale żeby go wrzucić bez obejrzenia na konto prezydenta USA -
Przez wallec · Opublikowano
Ale po co z gier skoro gra w cinebench?
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi