oldfashioned 490 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Co kompletnie nie zmienia mojego pytania 1
huudyy 2 894 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu (edytowane) Godzinę temu, oldfashioned napisał(a): Co w wypadku jak ta jego ruska lalka powiedziala wprost: jedziesz sam, dzieci wiecej nie zobaczysz? Co bys wtedy zrobil Ty na jego miejscu? W pierwszej kolejności nie robił bym sobie dziecka ze szlorą z radzieckiego wschodu, po drugie nie przeprowadzałbym się dla jakiejś pindy do Rosji. On wszystkie decyzje jakie podjął, były błędne, a teraz z dziećmi mleko się wylało, więc teraz będzie pokutować swój debilizm. Edytowane 1 godzinę temu przez huudyy 2
galakty 3 417 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 3 minuty temu, huudyy napisał(a): nie robił bym sobie dziecka ze szlorą z radzieckiego wschodu, po drugie nie przeprowadzałbym się dla jakiejś pindy do Rosji. Ona chociaż ładna? Nie interesowałem się. Bo taka odklejka jak tu prezentujecie to już chyba o psychologa powinna zahaczyć.
oldfashioned 490 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Na szczęście Ty nie kopiesz (kopales) piłki na poziomie narodowym i nie nazywasz sie Rybus, wszystkie problemy jak za machnięciem magicznej różdżki... To nadal nie zmienia nic w tej dyskusji, bo nie medrkujemy czemu pojechal do Rosji w 2012, tylko czemu zdecydował sie zostać w 2022. 1
nozownikzberlina 514 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Teraz, oldfashioned napisał(a): Na szczęście Ty nie kopiesz (kopales) piłki na poziomie narodowym i nie nazywasz sie Rybus, wszystkie problemy jak za machnięciem magicznej różdżki... To nadal nie zmienia nic w tej dyskusji, bo nie medrkujemy czemu pojechal do Rosji w 2012, tylko czemu zdecydował sie zostać w 2022. Co ma do tego poziom kopania piłki? Przecież podobne sytuacje dzieją się i na naszym rodzimym podwórku, wśród wszelkiej maści ludzi, nawet mietków z kołchozu którzy coś tam mają. Sam znam takie przypadki, gdzie faceci zostali przerobieni jak gimnazjaliści. Mleko się rozlało i jest po temacie. Faceci powinni wyciągać wnioski, a nie w kółko robić te same błędy. 1
oldfashioned 490 Opublikowano 58 minut temu Opublikowano 58 minut temu Nic nie ma. Ale Wy zmieniacie clue pytanie to ja robie to samo. To ze wybral tak a nie inaczej (rosjanka) to jedno. Mleko sie rozlało tak jak napisałeś. Dywagowaliśmy o tym CZEMU został, a nie CZEMU wybrał 10 lat wcześniej jak wybrał. 1
GordonLameman 8 560 Opublikowano 57 minut temu Opublikowano 57 minut temu 15 minut temu, huudyy napisał(a): W pierwszej kolejności nie robił bym sobie dziecka ze szlorą z radzieckiego wschodu, po drugie nie przeprowadzałbym się dla jakiejś pindy do Rosji. On wszystkie decyzje jakie podjął, były błędne, a teraz z dziećmi mleko się wylało, więc teraz będzie pokutować swój debilizm. Ale niezależnie od tych błędów - jako ojciec nie mógł podjąć innej decyzji w 2022. Jeśli zostanie odcięty od dzieci - trudno. Prawdodpobnie dzieci to zapamiętają matce. Inaczej zapamiętałyby, że je porzucił. Nie miał żadnego dobrego wyjścia. Wybrał takie, które było najlepsze dla jego dzieci wtedy. I ja nie mogę go za to krytykować. 1
huudyy 2 894 Opublikowano 45 minut temu Opublikowano 45 minut temu 10 minut temu, GordonLameman napisał(a): Ale niezależnie od tych błędów - jako ojciec nie mógł podjąć innej decyzji w 2022. mógł, tylko nie chciał. Nie można to hełmu na lewą stronę założyć, a nie wyjechać z kraju bez rodziny. 11 minut temu, GordonLameman napisał(a): Jeśli zostanie odcięty od dzieci - trudno. Myślisz, że będzie inaczej? 11 minut temu, GordonLameman napisał(a): Prawdodpobnie dzieci to zapamiętają matce. Alienacja rodzicielska istnieje, nastawianie dzieci przeciwko ojcom to sztuczka stara jak świat. 11 minut temu, GordonLameman napisał(a): Nie miał żadnego dobrego wyjścia. Zgadzam się. 12 minut temu, GordonLameman napisał(a): Wybrał takie, które było najlepsze dla jego dzieci wtedy. Czy było najlepsze? tego nie wiem, wiem, że było najgorsze dla niego. 1
nozownikzberlina 514 Opublikowano 44 minuty temu Opublikowano 44 minuty temu 8 minut temu, oldfashioned napisał(a): Dywagowaliśmy o tym CZEMU został, a nie CZEMU wybrał 10 lat wcześniej jak wybrał. Cytat Mam żonę, która jest Rosjanką, dwóch synów, nieruchomości, życie, które rozwijało się przez ponad dziesięć lat. Tak naprawdę to w Rosji zostałem prawdziwym mężczyzną, założyłem rodzinę, zarobiłem pieniądze i zabezpieczyłem naszą przyszłość.
oldfashioned 490 Opublikowano 37 minut temu Opublikowano 37 minut temu 6 minut temu, huudyy napisał(a): Czy było najlepsze? tego nie wiem, wiem, że było najgorsze dla niego. Mial 3 lata wiecej z dziećmi. Bedziesz mial latorośl to zweryfikujesz to "najgorsze" dla niego rozwiazanie.
huudyy 2 894 Opublikowano 33 minuty temu Opublikowano 33 minuty temu Teraz, oldfashioned napisał(a): Mial 3 lata wiecej z dziećmi. Bedziesz mial latorośl to zweryfikujesz to "najgorsze" dla niego rozwiazanie. Jesteś pewny że miał te 3 lata? Bo to są tylko Twoj dywagacje w tym momencie - a skoro już są PO ROZWODZIE, to zapewne bez dzieci jest dużo dłuzej. No i gratis dostał bycie persona non grata we własnym kraju. Gordon już napisał, on nie miał dobrego wyjścia, ale sam się w to wpieprzył, na własne życzenie. Głupich nie sieją, sami się rodzą.
oldfashioned 490 Opublikowano 32 minuty temu Opublikowano 32 minuty temu A Ty w 2022 byles pewny ze sie rozwiedzie za 3 lata? 1
Camis 5 929 Opublikowano 30 minut temu Opublikowano 30 minut temu 1 godzinę temu, Fatality napisał(a): Ozempic robi swoje. Do tego niszczy narządy więc tak się pozniej wyglada Podasz linki do naukowych badań na ten temat?, chętnie poczytam.
GordonLameman 8 560 Opublikowano 28 minut temu Opublikowano 28 minut temu 14 minut temu, huudyy napisał(a): mógł, tylko nie chciał. Nie można to hełmu na lewą stronę założyć, a nie wyjechać z kraju bez rodziny. Gdyby porzucił rodzinę to bym go nazwał szmatą i śmieciem. Wiem że dla niektórych tutaj byłby test prawdziwym Polakiem ale nie mówimy tu raczej o takiej patologii. 14 minut temu, huudyy napisał(a): Myślisz, że będzie inaczej? Może, może nie. Ojciec dla dziecka może dużo poświęcić. Jeśli jest ojcem, a nie szmatą. 14 minut temu, huudyy napisał(a): Alienacja rodzicielska istnieje, nastawianie dzieci przeciwko ojcom to sztuczka stara jak świat. Ale nie zawsze działa. Dzieci dużo więcej widzą i rozumieją niż się rodzicom wydaje. 14 minut temu, huudyy napisał(a): Zgadzam się. Czy było najlepsze? tego nie wiem, wiem, że było najgorsze dla niego. No ale dzieci liczą się bardziej. 1
huudyy 2 894 Opublikowano 19 minut temu Opublikowano 19 minut temu (edytowane) 13 minut temu, oldfashioned napisał(a): A Ty w 2022 byles pewny ze sie rozwiedzie za 3 lata? biorąc pod uwagę, że został poniekąd przymuszony do życia w reżimowym kraju - welp, niczego lepszego spodziewać się nie mógł, zwłaszcza, że wybrał kobietę która ewidentnie ceniła sobie pieniądze. Dla mnie typ ewidentnie nie myślał tą głową co trzeba, związał się z materialistką z dzikiego wschodu, która go kopnęła w dupę jak jego krótka kariera piłkarzyka się skończyła. 9 minut temu, GordonLameman napisał(a): Gdyby porzucił rodzinę to bym go nazwał szmatą i śmieciem. Tych wszystkich rodziców, co wyjeżdżają zarobkowo do Anglii na pół roku czy rok, odwiedzając swoją rodzinę 2 razy do roku też byś tak nazwał? 9 minut temu, GordonLameman napisał(a): Dzieci dużo więcej widzą i rozumieją niż się rodzicom wydaje. No cóz, z moich obserwacji jak matka jest wyjątkowo podła pipą, to może definitiywnie przekreślić dobre kontakty ojca z dzieckiem. Nie byłem w tych butach, ale widziałem jak brzydko to się może skończyć. Kolega z klasy nie widział swojej juz nastoletniej córki przeszło dwa lata, zgadnij dlaczego. 9 minut temu, GordonLameman napisał(a): No ale dzieci liczą się bardziej. i teraz będzie za to pokutował Edytowane 18 minut temu przez huudyy
oldfashioned 490 Opublikowano 12 minut temu Opublikowano 12 minut temu Moze sie myle, ale w momencie jak sie z nia wiazal to caly red pill nie byl tak popularny, a wiazanie sie z kobietami ze wschodu ze wzgledu na ich urode bylo socjalnie promowane. W przeciwienstwie do stanu obecnego, ktory mozna powiedziec zrobic zwrot o 180*. Chlop po prostu postawiony pod murem (gdybamy) mogl probowac ratowac malzenstwo i rodzine, bo wlasnie tam, w Rosji ja zalozyl. Rownie dobrze w 2022 wszystko moglo byc cukierkowo, i nie bylo zadnych przeslan tego co sie stalo teraz. Pierwsze eurosieroty weszly juz w doroslosc, myslisz ze takie akcje nie wplynely na to ze mowi sie teraz o najlslabszym psychocznie pokoleniu? 1
GordonLameman 8 560 Opublikowano 7 minut temu Opublikowano 7 minut temu 10 minut temu, huudyy napisał(a): Tych wszystkich rodziców, co wyjeżdżają zarobkowo do Anglii na pół roku czy rok, odwiedzając swoją rodzinę 2 razy do roku też byś tak nazwał? A uważasz, że to to samo co porzucenie rodziny? 10 minut temu, huudyy napisał(a): No cóz, z moich obserwacji jak matka jest wyjątkowo podła pipą, to może definitiywnie przekreślić dobre kontakty ojca z dzieckiem. Nie byłem w tych butach, ale widziałem jak brzydko to się może skończyć. Kolega z klasy nie widział swojej juz nastoletniej córki przeszło dwa lata, zgadnij dlaczego. Ale mnei to nie dziwi. Tyle, że za jakiś czas może się to odwrócić i to od matki córka się odetnie. 10 minut temu, huudyy napisał(a): i teraz będzie za to pokutował I co z tego? Zrobił co mógł najlepszego dla swoich dzieci. I kudos mu za to.
Rekomendowane odpowiedzi