ghostdog 947 Opublikowano 3 Grudnia Opublikowano 3 Grudnia Trochę to dziwne, dzieciaki kacapskich dygnitarzy siedzą na zgniłym zachodzie, a żonka Rybusa chce je wychowywać na przykładnego ruska w Moskwie. Chyba te dzieciaki mają podwójne obywatelstwo, Rybus nie może być tak głupi aby nie załatwić im polskiego obywatelstwa. On sam w jakimś wywiadzie stwierdził, że miał oferty z innych klubów, ale nie tak dobrze płatnych jak te finansowane przez Gazprom. Lepszym wyborem dla rodziny jest zejście z wymagań finansowych ale zamieszkanie np. w cywilizowanej Grecji lub na Cyprze i tam kontynuowanie kariery piłkarskiej. Rybus poznał ją jak pracowała jako kelnerka, więc wszystko co ma zawdzięcza mężowi. Jej IG nie generuje zysków. Zasada jest prosta. Jak gustuje się w takich kobietach trzeba mieć plan na przyszłość. Kariera piłkarza trwa krótko, kasę trzeba dobrze zainwestować aby mieć za co żyć jak skończy się te 35+ lat. 2
AndrzejTrg 2 840 Opublikowano 3 Grudnia Opublikowano 3 Grudnia (edytowane) On przecież dobrze "zainwestował" połowę majątku Ona się dobrze zabezpieczyła, wiedziała że wszędzie po za rosją będzie miała problemy, a tak cyk, zbytnio się starać nie musiała, a kasa się raczej zgadza. Edytowane 3 Grudnia przez AndrzejTrg
ghostdog 947 Opublikowano 3 Grudnia Opublikowano 3 Grudnia Teraz mi się przypomniała taka wzmianka na temat naszych kopaczy i dziewczyn. Stanowski, jak jeszcze zajmował się piłką, w swojej książce wspomina o "stajni szczecińskiej". To była grupa kilku dziewczyn, które polowały na niezbyt rozgarniętych piłkarzy. Przykładowo niejaka Siwiec ogoliła z mieszkania Gorawskiego (tedy piłkarza Wisły Kraków). Później on sam stwierdził, że ten związek to była farsa. Ona jedynie chciała się na nim wypromować, plus oczywiście oczyścić konto
galakty 3 535 Opublikowano 4 Grudnia Opublikowano 4 Grudnia W dniu 3.12.2025 o 11:59, oldfashioned napisał(a): Dywagowaliśmy o tym CZEMU został, a nie CZEMU wybrał 10 lat wcześniej jak wybrał. Najpierw wybrał, potem został. Gdyby nie wybrał to by nie został. Ale spoko, to ja zmieniam logikę 1
galakty 3 535 Opublikowano 4 Grudnia Opublikowano 4 Grudnia No ale też nie ma się czym chwalić... Jakby miała białego to by filmu nie było
GordonLameman 8 882 Opublikowano 4 Grudnia Opublikowano 4 Grudnia 3 minuty temu, galakty napisał(a): No ale też nie ma się czym chwalić... Jakby miała białego to by filmu nie było Ju siur? wpisalem “ja i mój chłopak”, zaznaczyłem krótkie filmy i sporo tego jest, pierwszy lepszy: https://www.instagram.com/reel/DL2CcXVsktb/
AndrzejTrg 2 840 Opublikowano 4 Grudnia Opublikowano 4 Grudnia Jak widzę takie filmik jak wyżej, to serio mnie na wymioty bierze... jak można takie dziadostwo robić, już nie wspominając o oglądających, tego nigdy nie zrozumiem, jeszcze jakby to dzieci były, ale to są kuźwa dorośli ludzie.
GordonLameman 8 882 Opublikowano 4 Grudnia Opublikowano 4 Grudnia Teraz, AndrzejTrg napisał(a): Jak widzę takie filmik jak wyżej, to serio mnie na wymioty bierze... jak można takie dziadostwo robić, już nie wspominając o oglądających, tego nigdy nie zrozumiem, jeszcze jakby to dzieci były, ale to są kuźwa dorośli ludzie. A to inna kwestia. Debile 1
galakty 3 535 Opublikowano 4 Grudnia Opublikowano 4 Grudnia Godzinę temu, GordonLameman napisał(a): Ju siur? wpisalem “ja i mój chłopak”, zaznaczyłem krótkie filmy i sporo tego jest, pierwszy lepszy: https://www.instagram.com/reel/DL2CcXVsktb/ Jezus... :O Mi to się wyświetlają auta, dupy i jedzenie, czyli targetowanie działa
GordonLameman 8 882 Opublikowano 4 Grudnia Opublikowano 4 Grudnia 10 minut temu, galakty napisał(a): Jezus... :O Mi to się wyświetlają auta, dupy i jedzenie, czyli targetowanie działa Doceń kurna poświęcenie! Teraz mi się to będzie wyświetlac przez jakiś czas 6
nozownikzberlina 552 Opublikowano 5 Grudnia Opublikowano 5 Grudnia (edytowane) nawet Julka nie wytrzymała i musiała napisać prawdę, ale zawsze znajdzie się jakaś wyskakana Mariolka 35 która będzie racjonalizować niepłynne przejście ze skakania po randomie na pierwszym spotkaniu do „teraz się szanuję i musisz zasłużyć" Swoją drogą znam z życia kilka takich przypadków, gdzie faceci zapie*dalali z kwiatami i nawet za rękę nie potrzymali, a jak jest mityczny chad, to nawet nie musiał z domu wychodzić żeby pociupciać. Jak mówi przysłowie - do trzech razy sztuka (a nie miesięcy!). Trzy spotkania i do widzenia jeśli nic się nie dzieje, no chyba, że dziewica. Edytowane 5 Grudnia przez nozownikzberlina
AndrzejTrg 2 840 Opublikowano 5 Grudnia Opublikowano 5 Grudnia Jak to się kiedyś mówiło: Ruchasz się czy trzeba z Tobą chodzić 1
kubikolos 1 342 Opublikowano 10 Grudnia Opublikowano 10 Grudnia Cytat Polacy wydali w 2025r ponad 87 mln $ na onlyfans, Finlandia liderem per capita. https://onlyguider.com/blog/onlyfans-wrapped-2025/ jedziemy jedziemy XDDDDDDDD XDDDDDDDDD
Suchy211 1 314 Opublikowano wczoraj o 17:01 Opublikowano wczoraj o 17:01 @nozownikzberlina Napiszę to jeszcze raz. Kobiety i mężczyźni chcą tego samego. My chcemy je wychedożyć tak, aby się zlały z rozkoszy. One chcą aby je wychędożyć tak aby się zlały z rozkoszy. Póki co panuje przekonanie, że czarni mężczyźni mają dłuższe penisy lepiej nadające się do powyższego.
hubio 1 201 Opublikowano wczoraj o 17:33 Opublikowano wczoraj o 17:33 To może nie jest najlepszy temat do tego co chcę napisać, ale najbliższy Dzisiaj przede mną wywaliła się kobieta na chodniku w wieku ok 25-35 lat. Od razu podszedłem i spytałem czy nie potrzebuje pomocy. Odpowiedziała, że nie więc powoli poszedłem dalej... Podchodzi do niej inna kobieta, taka starsza i pyta o to samo. Tamta znów, że nie, ale babka podaje jej rękę i pomaga wstać. Ponieważ poszkodowana upuściła telefon cofnąłem się i podniosłem z ziemi i podałem tamtej. No i spotkałem spojrzenie tej starszej w stylu: "ty chamie - nie pomogłeś". A potem jeszcze zwróciła mi uwagę, że kosz jest niedaleko bo jak pomagałem z tym telefonem wypadła mi chusteczka, której nie zauważyłem. Grzecznie odpowiedziałem, że nie zauważyłem i podniosłem z ziemi i wyrzuciłem. Moje pytanie do forumowiczów jest takie: od co najmniej 2 dekad mówi nam się, że obecnie kobiece "NIE" oznacza "NIE", a nie "TAK" - więc czy to prawda? A może ja jestem totalnym nieogarem bo poszkodowana była mocna zawstydzona, ale ja niestety nie ogarniam takich akcji społecznych... Generalnie zawsze mam trudność z błyskawiczną reakcją i analizą. Natomiast generalnie analizy to moje drugie ja, ale po czasie... Powinienem wg wad zignorować jej "NIE" i mimo wszystko pomóc czy tak jak zrobiłem?
ODIN85 3 598 Opublikowano 19 godzin temu Opublikowano 19 godzin temu (edytowane) Nie to oznacza zawsze tak Edytowane 19 godzin temu przez ODIN85 1
Suchy211 1 314 Opublikowano 12 godzin temu Opublikowano 12 godzin temu @hubio To proste. Babcia jest z czasów "nie" znaczy "tak". Trzeba było się już nie wracać tylko iść dalej. Babcie po prostu przytłoczyła rzeczywistość, jest nauczona czego innego, a starego psa trudno nauczyć nowych sztuczek. Błąd jaki popełniłeś, to to, że wróciłeś. Trzeba było iść dalej. 1 1
Rekomendowane odpowiedzi