Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano (edytowane)

@Camis nie no... Ja sobie trochę jaja robię... Może babka z 60 lat dorabiała sobie na emeryturze sprzątając, a tu widzi 2 gejów... Xdd... Może pomyślała, że na obiekcie są dzieci itp.. i dlatego tak zrobiła... Miała prawo, a nawet obowiązek jako pracownik zgłosić to... To jasne.

Ale wydaje mi się, że Polacy generalnie są trochę za bardzo przeczuleni na tym punkcie (nie mam na myśli akurat sex homo tylko generalnie sex) i np. przeszkadzają im jacyś ludzie porozbierania w nadmorskich miejscowościach czy sex właśnie.... Nie ma takiego luzu tylko wszystko na formułkę i aby donieść. Ale już jak alkoholik robi awantury żonie i dzieciom to nikt nie zgłosi bo po co ma mieć "problemy"...

Na marginesie dodam, że w USA są takie przepisy, że brak zgłoszenia przez sąsiadów awantury domowej gdzie są dzieci czy osoby starsze a by coś im się stało skutkuje odpowiedzialnością karną i to nie byle jaką. I z 90% ludzi zgłasza. To tak offowo tu napisałem.

Edytowane przez hubio
Opublikowano
W dniu 7.09.2026 o 21:54, ghostdog napisał(a):

Kandydatki, które wyraziły zainteresowanie to creme de la creme

A nawet kremówka, 36% :E 

W dniu 7.09.2026 o 21:58, Suchy211 napisał(a):

Normalny facet, przystojniejszy od każdej z tych kobiet. 

Tylko te piz...drapki mógłby zgolić. :E 

Opublikowano
4 minuty temu, ghostdog napisał(a):

Czytałem o tej akcji z tą psycholką. To jest ostrzeżenie dla facetów. Typ też jest trochę sobie winien, bo ten przerobiony profil śmierdział fejkiem na kilometr.

b83bc583aac9dc4cc8eb1e4433c5ab54eae4df28

Jakieś szczegóły?

Opublikowano (edytowane)
41 minut temu, Winter napisał(a):

Jakieś szczegóły?

Cytat

"Tell the world, Johnny, tell them, 'I, Johnny Depp, a man, am a victim too of domestic abuse'—and see how many people believe or side with you." Tłumaczenie: „Powiedz światu, Johnny, powiedz im: »Ja, Johnny Depp, mężczyzna, też jestem ofiarą przemocy domowej« – i zobacz, ilu ludzi ci uwierzy albo stanie po twojej stronie”.

Spójrzmy prawdzie w oczy. Johnny się wybronił, bo miał to nagrane. A szkód które mimo to poniósł już nikt nigdy nie powetuje. Pewnie i swoje za uszami miał, ale gdyby nie nagrania on skończyłby z niczym na dnie a ona, Amber zostałaby bohaterką. Zresztą dla wielu nada nią jest. Oskarżenie raz wypowiedziane dla niektórych już na zawsze pozostaje prawdą, niezależnie od tego co wydarzy się potem. On dopiero teraz do pewnych rzeczy może wrócić. 

Edytowane przez Suchy211
Opublikowano
30 minut temu, Suchy211 napisał(a):

Oskarżenie raz wypowiedziane dla niektórych już na zawsze pozostaje prawdą, niezależnie od tego co wydarzy się potem. On dopiero teraz do pewnych rzeczy może wrócić. 

nie trzeba za granicą szukać

tvn turbo: Patryk Mikiciuk i Adam Kornacki fałszywie oskarżeni o gwałt zbiorowy  czy coś takiego, w 2024. Wywalili ich z TVN z automatu z brakiem możliwości powrotu. Chyba dopiero w tym roku zostali uniewinnieni. Z jednym oglądałem live i go tam zapytali o tę sprawę, to gadał, że wolałby być oskarżony o morderstwo niż o gwałty. 

A takich fałszywych oskarżeń w Polsce są rocznie tysiące. W statystykach policyjnych jest ile jest zgłoszeń gwałtu a ile jest potwierdzonych, jak dobrze pamiętam to 70%-80% jest niepotwierdzonych

Opublikowano (edytowane)

O tym nawet nie wiedziałem. No oni faktycznie gdzieś "zniknęli". I teraz pytanie, kto odtworzy to co utracili? Wszystko co utracili metodą szacowania, do tego co uzyskaliby do końca życia powinno być teraz oszacowane i zrzucone na barki tej pindy. Niech spłaca do końca życia. Tymczasem jeżeli w ogóle skończy się na kilku tysiącach odszkodowania. 

Edit:

https://plejada.pl/newsy/adam-kornacki-wraca-do-telewizji-dostal-nowy-program/4c85ebk

Co to "zakręt" jest tele5. Oskarżenie o pewne rzeczy = permanentne zniszczenie, w najlepszym wypadku permanentne uszkodzenie.

A no, i tym kobietom najprawdopodobniej nie postawiono zarzutów. 

Edytowane przez Suchy211
Opublikowano (edytowane)

Tak jak mówiłem. Będzie wysyp - co nic dziwnego biorąc pod uwagę ile jest kobiet mieszka w USA i ile z nich ma IQ mojego kota.

Tutaj od razu lecą z grubej rury i żądają umorzenia sprawy pdowójnego morderstwa bo bidulka ma "mental issues" :D  Ten sam stan. Szkoda, że w nim nie ma kary śmierci ale to najbardziej zepsuty i zlewaczały stan obok kaliforni czy NY.

Wywieść ją do stanu gdzie kara śmierci to zabieranie tlenu i oddychanie azotem. Akurat się nada idealnie tutaj.

Edytowane przez Fatality