Mężczyźni a podryw A. D. 2024 et futuris temporibus.
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Kadajo · Opublikowano
Ja właśnie kończę 4 sezon Knight Ridera... A-Team lepsze -
Przez marko · Opublikowano
Tesla dla mnie zawsze będzie synonimem korpo. Jednak to co BMW odwaliło z kierunkowskazami, to się serio zastanawiam, jak dostało to homologację. Światło miga dwustopniowo. To już jest zastanawiające, ale... ostatnio jechałem za nową X5 i tam przy miganiu kierunkowskazu dochodzi jeszcze dosłownie rozbłysk, który po prostu jest męczący dla oczu. -
Przez bergercs · Opublikowano
Chłop jechał Teslą 3, ten jak zwykle się pyszczy i wrzuca instrukcję z Y. Nawet kilku linijek tekstu nie przeczytasz, bo "świętą Teslę atakują". Ale to pokazuje, że zamiast stosować normalne rozwiązania, to co model Tesli to inaczej rozwiązują, więc nawet wieloletni użytkownicy mają problem z obsługą. Wincyj ekranów, mniej przycisków... -
Przez Qrdello · Opublikowano
No to rozbiłeś bank na loterii krzemowej mój 5700x3d nie był tak łaskawy. -25 już go mordowało. Ale fakt, nie ruszałem zupełnie kontrolera ram poza ustawieniem XMP. -
Przez DjXbeat · Opublikowano
Jaką czułość ? O Czym Ty bredzisz! Nie masz zielonego pojęcia i po raz enty powielasz bzdury! Masz wyżej instrukcje. Dwukrotne wciśnięcie przycisku dedykowanego do wycieraczek przełącza je z trybu auto w manual i wtedy działaj poszczególne biegi 1, 2, 3 i 4. Całość sterowania odbywa się za pomocà jednej dłoni bez konieczności odrywania ręki.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi