AndrzejTrg 3 475 Opublikowano 17 Lipca Opublikowano 17 Lipca Nikt chyba w całym uniwersum nie dostawał takiego wpierdzielu jak Logan, czasem mi aż go szkoda było
Vulc 2 753 Opublikowano 23 Lipca Opublikowano 23 Lipca Szczerze? Komentarze pod tym trailerem są lepsze niż sam trailer.
lukadd 3 763 Opublikowano 23 Lipca Opublikowano 23 Lipca (edytowane) Nie widziałem, ale mogę się domyślać. Że coś w stylu "co to za gówno?" Edytowane 23 Lipca przez lukadd
slafec 76 Opublikowano 24 Lipca Opublikowano 24 Lipca Komentarze na yt z dumnymi hasłami o fizycznych nośnikach, w czasie premiery Wolverine można się wykazać i kupić pudełeczko. Mam nadzieję, że płyty będą stanowiły co najmniej 40% sprzedanych kopii. P.S. Po ostatnim SoP był płacz, że Jean jest brzydka
lukadd 3 763 Opublikowano 24 Lipca Opublikowano 24 Lipca (edytowane) Co z tego, że jest płyta jak ta gra wygląda ledwie średnio. Do tego nie widzę nic w tym trailerze co by mnie skłoniło nawet za darmo do wypróbowania tej gry Edytowane 24 Lipca przez lukadd 2
Gonzo3211 117 Opublikowano 26 Lipca Opublikowano 26 Lipca W dniu 24.07.2026 o 20:45, lukadd napisał(a): Co z tego, że jest płyta jak ta gra wygląda ledwie średnio. Do tego nie widzę nic w tym trailerze co by mnie skłoniło nawet za darmo do wypróbowania tej gry Brakuje tylko żeby Spiderman wyskoczył zza rogu, bo tak wygląda ta gra i gamepley.
RTXnietylko4060tiUSER 700 Opublikowano 26 Lipca Opublikowano 26 Lipca Nie wiem skad taki sceptycyzm do Rosomaka u was. Gierka zapowiada sie niezle
Phoenix. 7 022 Opublikowano 26 Lipca Opublikowano 26 Lipca Dla mnie osobiscie tez duzo lepiej niz tak infantylny spiderman
Vulc 2 753 Opublikowano 1 Sierpnia Opublikowano 1 Sierpnia To przede wszystkim nadal Marvel, czyli nic specjalnie oryginalnego, ani ekscytującego. W dobie produkowanych właśnie na jedno kopyto filmów spod tego szyldu, gry będą budzić o tyle mniej emocji.
raiders 165 Opublikowano Środa o 17:11 Opublikowano Środa o 17:11 Całkiem spoko te LE Wolverina wygląda . Rozumiem ze po za całą konsolą będzie też można zakupić same panele ? ,ale chyba nie do FATa Co do samej gry na najnowszych wyciekach ciekawie to wygląda , jak się grą nie interesowałem to zapisuję ją jednak do kalendarza i obserwuję
ODIN85 4 926 Opublikowano Środa o 17:57 Opublikowano Środa o 17:57 Cieszy że to nie będzie kolejny openworld a panele pewnie chińczyk ogarnie.
Phoenix. 7 022 Opublikowano Czwartek o 17:38 Opublikowano Czwartek o 17:38 https://www.ppe.pl/news/422203/marvels-wolverine-bedzie-piekne-i-plynne-insomniac-games-spelnia-marzenie-graczy-ps5.html
raiders 165 Opublikowano Czwartek o 18:45 Opublikowano Czwartek o 18:45 Ja mam dystans do takich zapowiedzi przed premierą , jak zobaczę ,zagram to uwierzę ,ale oby tak było
Phoenix. 7 022 Opublikowano Czwartek o 21:07 Opublikowano Czwartek o 21:07 Dystans do czego, do tego, ze chwala sie tym sami tworcy gry 2 godziny temu, raiders napisał(a): ale oby tak było No tak bo slowa ludzi, ktorzy gre robia to za malo
Vulc 2 753 Opublikowano Piątek o 11:36 Opublikowano Piątek o 11:36 Jak nawet wstępne wrażenia od takiego serwisu jak IGN nie są super entuzjastyczne, to co musi być na rzeczy. Tak czy inaczej gra faktycznie wygląda na przyjemną i na szczęście jest podobno dość liniowa. Co mnie niezmiernie cieszy w dobie dominacji otwartych światów. Nadal jednak zainteresowanie oscyluje w granicach "może kiedyś w niższej cenie".
ODIN85 4 926 Opublikowano Piątek o 12:03 Opublikowano Piątek o 12:03 Trzec kupić żeby przed Gta przedmuchać konsolę 1
raiders 165 Opublikowano Piątek o 13:52 Opublikowano Piątek o 13:52 16 godzin temu, Phoenix. napisał(a): No tak bo slowa ludzi, ktorzy gre robia to za malo Dokładnie ,ludzie robiący gry często mijają się z prawdą a raczej z tym co dostaje klient w finalnym produkcie . Mało to gier które po premierze wyglądają jak beta i trzeba kilku łatek aby sklecić to w całość . Ale pożyjemy zobaczymy 1 1
Phoenix. 7 022 Opublikowano 13 godzin temu Opublikowano 13 godzin temu W dniu 14.08.2026 o 15:52, raiders napisał(a): Dokładnie ,ludzie robiący gry często mijają się z prawdą a raczej z tym co dostaje klient w finalnym produkcie . Mało to gier które po premierze wyglądają jak beta i trzeba kilku łatek aby sklecić to w całość . Ale pożyjemy zobaczymy Niezle bzdurki A piszemy tylko o trybie 60fps
Rekomendowane odpowiedzi