Skocz do zawartości

Marvel's Wolverine - PS5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
5 godzin temu, ODIN85 napisał(a):

Oby szli w tym kierunku,ile można klepać openworldów:thumbup:

Jestem za tym, żeby powstawało więcej liniowych gier, otwartych światów mamy od groma. Co nie znaczy, że z automatu każda taka gra będzie atrakcyjna.

• Upvote 1
Opublikowano (edytowane)
3 godziny temu, Paw79 napisał(a):

Ekhm...

Chciałbym zwrócić uwagę że te 1000 baksów za next-genowe konsole to obecnie byłaby super-hiper okazja przyjmując wydajność GPU na poziomie 9070XT, jakiś przyzwoity CPU, co najmniej 1TB NVME (bazowo) i co najmniej 24GB współdzielonego RAM-u.

To jest wariant skrajnie wręcz optymistyczny i trudny do realizacji nawet przy sporych dopłatach ze strony Sony/Microsoftu biorąc pod uwagę że 2027 wg wszelkich branżowych ekspertów ma być rokiem największej niedostępności pamięci i dysków SSD.

Jak dla mnie nie powinno się porównywać 1 do 1 rynku konsol i pc. Wiem, że obecnie podzespoły do blaszaków są na jakimś irracjonalnym poziomie, ale odkąd kręci się ten rynek konsole rządziły się zawsze innymi prawami pod tym względem. W czasach np. PS4, które kosztowało bodaj $399 też nie złożył byś nawet namiastki dobrego peceta, który by działał podobnie w takim Uncharted 4 itd. 

Edytowane przez TmK
  • Upvote 1