Jaycob 92 Opublikowano wczoraj o 08:02 Opublikowano wczoraj o 08:02 To prawda, szkoda, że jest ich tak mało.
afrikan 25 Opublikowano 20 godzin temu Opublikowano 20 godzin temu To teraz powiedzcie jakiego koloru była drabina 3
azgan 264 Opublikowano 18 godzin temu Autor Opublikowano 18 godzin temu 1 godzinę temu, afrikan napisał(a): To teraz powiedzcie jakiego koloru była drabina Zardzewiała 🤭😉 1
afrikan 25 Opublikowano 18 godzin temu Opublikowano 18 godzin temu 12 minut temu, azgan napisał(a): Zardzewiała 🤭😉 Nie wiem czy dobrze odpowiedziałeś bo sam nie widziałem
Zas 18 Opublikowano 16 godzin temu Opublikowano 16 godzin temu Przecież Kiszak mówił, wystarczyło słuchać, wzrok można było skupić na czymś innym... Multitasking - mówi to coś panu, panie Ferdku?
Kris194 145 Opublikowano 14 godzin temu Opublikowano 14 godzin temu (edytowane) 4 godziny temu, azgan napisał(a): Zardzewiała 🤭😉 Ja tam widziałem bardziej połysk jak po świeżym polerowaniu niż rdzę jak patrzyłem na drabinę, w stronę drabiny znaczy się Edytowane 14 godzin temu przez Kris194
Kelam 555 Opublikowano 13 godzin temu Opublikowano 13 godzin temu Tyle sugestii różnych, jak to można jednym gifem opisać: 2
galakty 145 Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu Będzie idealnie widać szczegóły na OLED 1
Element Wojny 448 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Od dziś jestem fanem drabin.
slafec 27 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu 2 godziny temu, galakty napisał(a): Będzie idealnie widać szczegóły na OLED Ta gra jest na Unreal Engine 4. Na pewno będzie mod VR z perspektywy 3 osoby. 1
galakty 145 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu (edytowane) O tym nie pomyslałem Edytowane 2 godziny temu przez galakty
Rekomendowane odpowiedzi