Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Godzinę temu, dawidoxx napisał(a):

Wiadomo coś o dodatku? podobno miało wyjść jakoś w lutym i cisza..  20 czerwca ma być jakaś obniżka gierki na steam i innych platformach więc może wtedy coś podadzą.. pograł bym znowu małpiszonem :D 

Skoro nie zapowiedzieli nic ostatnio i nawet na xboxa gdzie gra sie dopiero pojawi to raczej szybko sie nie pojawi.

Opublikowano

Ma być promocja na Wukonga, pierwsze promo od premiery. 

Ja mam -20% na Humble, aktualnie mam ok 180zł za grę, ale jakby Humble też miało promo jak na steamie, to dodatkowo mój kod mógłby jeszcze obniżyć do lepszej ceny, dlatego czekam.

Opublikowano (edytowane)

Gra zamyka się niepoprawnie = sypie się z errorem a to, że Ty nie przyjmujesz tego do wiadomości bo nie dostajesz jebitnego okienka z crashem na pulpicie nie oznacza, że wszystko jest w porządku.

Tłustego crashdumpa nie liczę ponad 100MB tworzącego się za każdym razem kiedy wyłączasz grę.

Edytowane przez caleb59
Opublikowano (edytowane)

Przeszedłem gre bez problemów więc co mnie obchodzi jakiś błąd w dzienniku systemowym po wyjściu z gry tzn zamknięciu aplikacji.. nawet jak jej poprawnie nie zamyka to mam wywalone na to - ważne że gra nie sypie się podczas rozgrywki.

Jakby mi się zawieszało podczas grania, waliło jakimiś bluescreenami to tak - wtedy mogę pisać ze jest szmelc i realny problem, ale no prosze  Cie przy zamykaniu w windowsowym dzienniku zdarzeń  jakiś wpis... :E 

57 minut temu, Reddzik napisał(a):

Ma być promocja na Wukonga, pierwsze promo od premiery. 

Ja mam -20% na Humble, aktualnie mam ok 180zł za grę, ale jakby Humble też miało promo jak na steamie, to dodatkowo mój kod mógłby jeszcze obniżyć do lepszej ceny, dlatego czekam.

Taki szmelc a patrz jak trzyma cene :E 

Edytowane przez dawidoxx
  • Upvote 1
Opublikowano
57 minut temu, caleb59 napisał(a):

Gra zamyka się niepoprawnie = sypie się z errorem a to, że Ty nie przyjmujesz tego do wiadomości bo nie dostajesz jebitnego okienka z crashem na pulpicie nie oznacza, że wszystko jest w porządku.

Tłustego crashdumpa nie liczę ponad 100MB tworzącego się za każdym razem kiedy wyłączasz grę.

W dupie mam takie błędy. Cała gra solidna jak skała:thumbup:

Opublikowano (edytowane)
14 minut temu, Keller napisał(a):

Avowed też trzyma, a forumowicze prawicowi jadą po tej grze, jak po psie :) 

Gdzie trzyma jak niedawno był na ostrej przecenie na steam? 

Myth od początku żadnej obniżki nie miał. 

30 minut temu, ODIN85 napisał(a):

Nie jest konieczny do ukończenia gry:E

No nie jest ale moim zdaniem to najlepsza i najbardziej  epicka walka w grze :)

Edytowane przez dawidoxx
Opublikowano (edytowane)
Godzinę temu, ODIN85 napisał(a):

Nie jest konieczny do ukończenia gry:E

To zależy jak na to spojrzysz. :D Tak naprawdę Erlang

Spoiler

daje unlocka do prawdziwego zakończenia.

:) 

Edytowane przez Jaycob
  • Upvote 1

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Popularne tematy

• Najnowsze posty

• Wszyscy prawacy patrioci zgodni, pokażcie swoje partnerki i że macie z nimi dobre życie (oczywiście patriarchalne a nic egalitarnego). Jak nie, to wiemy że wasze poglądy biorą się z samotności i tkwienia w bańkach redpilla czy innych bzdur szurów.   Choćby świat to było czyste zło to trzeba go podtrzymać za wszelką cenę! Tak mi dopomusz rosja, islam czy chiny.
    • Zagrałem trzy razy w sabotaż i na początku miałem wrażenie, że jestem jakiś opóźniony bo jak tylko kogoś zobaczyłem to zawsze gleba a w kolejnych rozgrywkach to ja kładłem przeciwników. Tak jakbym to ja miał pierw +50 ms a w następnej rundzie oni bo jak padałem to zostawało im 20 - 30% hp a później w drugą stronę. Latałem z M277 czy jakoś tak. 
    • Ja już na dzień dzisiejszy gigabytowi ani aorusowi nie ufam. Te karty sa niby spoko, ale jeżeli chodzi o długotrwałość rozwiązania to albo sag się robi, albo rdzeń dostaje w dupsko bo wypompowuje pastę ze środka, albo termopadów zapomną dać i vram dostaje po nosie...   Miałem prywatnie kilka WIndforców jeszcze za czasów pierwszych RTX - wszystkie były mocnymi średniakami nawet jako nowe, z pudełka.  Obecnie mam Aorusa 2080ti - jak na takie rozbuchane chłodzenie to radzi sobie słabo. Wysokie temperatury, dość głośny a wcale nie boostuje jakoś specjalnie więcej niż np. jakaś turbinka od evga.  5070ti mam od MSI, wersję gaming trio - wgl karty MSI i ASUSa chwalę sobie najbardziej. TUFy są genialne, nawet na starej paście te modele które miałem u siebie albo komuś wkładałem robiły dobrą robotę. Seria Gaming od MSI też bez problemu ogarnia mojego 5070ti. Wyższych temperatur jak 65 na niej nie widziałem, nawet obciążonej pod korek w wqhd. W dodatku jest relatywnie poddatna na O/C - 3050Mhz@0,96v i vram spokojnie nawet do 3ghz przyjmuje, ale strat nie ma przy 2ghz. I to bez ruszania PL.  
    • @kubikolos   Twierdzisz zatem że kłamię i manipuluję, a Ty nie napisałeś tego? Kombinuj dalej... Udowadniając, że to jest niecałe 6% w skali roku (88 zł w skali rachunku rocznego około 1500 zł) dalej twierdziłeś że to gigantyczna podwyżka. Wiem doskonale o co Ci chodzi, tylko robisz z tego taki sam dramat jak wspominany artykuł od którego się to zaczęło, gdy tak na prawdę są znacznie wyższe podwyżki którymi obecnie należy się przejmować, bo te o których piszesz wcale nie są takie "gigantyczne". Sam dałeś się złapać na manipulację dziennikarską, a zarzucasz mi kłamstwa i manipulacje... Podwyżka w tym roku była, choć znacznie mniejsza niż w poprzednich, a na przyszły rok póki co zapowiadają, że nie wystąpili do URE o podwyżki tylko utrzymanie aktualnych cen. 
    • @GordonLameman Nie trzeba się cofać do Jagiełły. Do niedawna wiek przyzwolenia w Watykanie to było coś 12-13 lat.  A jak tak jeszcze ktoś powie że JPII stał na czele świetnie zorganizowanej sekty religijnej, wykorzystującej seksualnie dzieci i tuszującej to, to się katolicy gotują i wyją o obrazie uczuć religijnych.    A w obu wypadkach mowa o czasach współczesnych a nie historycznych.
  • Aktywni użytkownicy

• Dodaj nową pozycję...