Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Godzinę temu, dawidoxx napisał(a):

Wiadomo coś o dodatku? podobno miało wyjść jakoś w lutym i cisza..  20 czerwca ma być jakaś obniżka gierki na steam i innych platformach więc może wtedy coś podadzą.. pograł bym znowu małpiszonem :D 

Skoro nie zapowiedzieli nic ostatnio i nawet na xboxa gdzie gra sie dopiero pojawi to raczej szybko sie nie pojawi.

Opublikowano

Ma być promocja na Wukonga, pierwsze promo od premiery. 

Ja mam -20% na Humble, aktualnie mam ok 180zł za grę, ale jakby Humble też miało promo jak na steamie, to dodatkowo mój kod mógłby jeszcze obniżyć do lepszej ceny, dlatego czekam.

Opublikowano (edytowane)

Gra zamyka się niepoprawnie = sypie się z errorem a to, że Ty nie przyjmujesz tego do wiadomości bo nie dostajesz jebitnego okienka z crashem na pulpicie nie oznacza, że wszystko jest w porządku.

Tłustego crashdumpa nie liczę ponad 100MB tworzącego się za każdym razem kiedy wyłączasz grę.

Edytowane przez caleb59
Opublikowano (edytowane)

Przeszedłem gre bez problemów więc co mnie obchodzi jakiś błąd w dzienniku systemowym po wyjściu z gry tzn zamknięciu aplikacji.. nawet jak jej poprawnie nie zamyka to mam wywalone na to - ważne że gra nie sypie się podczas rozgrywki.

Jakby mi się zawieszało podczas grania, waliło jakimiś bluescreenami to tak - wtedy mogę pisać ze jest szmelc i realny problem, ale no prosze  Cie przy zamykaniu w windowsowym dzienniku zdarzeń  jakiś wpis... :E 

57 minut temu, Reddzik napisał(a):

Ma być promocja na Wukonga, pierwsze promo od premiery. 

Ja mam -20% na Humble, aktualnie mam ok 180zł za grę, ale jakby Humble też miało promo jak na steamie, to dodatkowo mój kod mógłby jeszcze obniżyć do lepszej ceny, dlatego czekam.

Taki szmelc a patrz jak trzyma cene :E 

Edytowane przez dawidoxx
  • Upvote 1
Opublikowano
57 minut temu, caleb59 napisał(a):

Gra zamyka się niepoprawnie = sypie się z errorem a to, że Ty nie przyjmujesz tego do wiadomości bo nie dostajesz jebitnego okienka z crashem na pulpicie nie oznacza, że wszystko jest w porządku.

Tłustego crashdumpa nie liczę ponad 100MB tworzącego się za każdym razem kiedy wyłączasz grę.

W dupie mam takie błędy. Cała gra solidna jak skała:thumbup:

Opublikowano (edytowane)
14 minut temu, Keller napisał(a):

Avowed też trzyma, a forumowicze prawicowi jadą po tej grze, jak po psie :) 

Gdzie trzyma jak niedawno był na ostrej przecenie na steam? 

Myth od początku żadnej obniżki nie miał. 

30 minut temu, ODIN85 napisał(a):

Nie jest konieczny do ukończenia gry:E

No nie jest ale moim zdaniem to najlepsza i najbardziej  epicka walka w grze :)

Edytowane przez dawidoxx
Opublikowano (edytowane)
Godzinę temu, ODIN85 napisał(a):

Nie jest konieczny do ukończenia gry:E

To zależy jak na to spojrzysz. :D Tak naprawdę Erlang

Spoiler

daje unlocka do prawdziwego zakończenia.

:) 

Edytowane przez Jaycob
  • Upvote 1