Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Pogralem w demko i w sumie ani to porywajace ani to złe. Jesli chodzi o grafike to ta w demku jest taka brzydka, ze nie wiem skad te wymagania, a wlaczenie RT, ktore nic nie upieksza generuje u mnie 45fps :E  Do tego ghosting na postaci i wlosach bywa przerazajacy i to bez DLSS. 

Po 50min polecialo z dysku. 

Opublikowano

Do dema wybrali akurat pustynny klimat słynnej Tatooine, gdzie wychował się Luke Skywalker. 
Nie każdemu może się spodobać taki krajobraz, gdzie taka Akiva jest dużo bogatsza w detale i ciekawe miejscówki.
Na kluczykowni do wyrwania za 100 parę zł, moim zdaniem warto.

Opublikowano

Pavlo niestety nie chodzi o to czy jest pustynia, ona wygląda graficznie po prostu archaicznie i płasko. To jest po prostu brzydkie.  Sama gra ma też jakiś dziwny dla mnie styl artystyczny pomimo wyłączenia wszystkich ziaren itp. Być może jak mówisz w innej lokacji by było więcej zachwytu :D 

Opublikowano
23 minuty temu, Phoenix. napisał(a):

Pavlo niestety nie chodzi o to czy jest pustynia, ona wygląda graficznie po prostu archaicznie i płasko. To jest po prostu brzydkie.  Sama gra ma też jakiś dziwny dla mnie styl artystyczny pomimo wyłączenia wszystkich ziaren itp. Być może jak mówisz w innej lokacji by było więcej zachwytu :D 

Pozwolę sobie zaprotestować :-)

Od kiedy poprawili optymalizację i można podkręcić ustawienia, gra prezentuje się bardzo  ładnie i szczegółowo, zwłaszcza w 4k i z hdr na tv 55 cali.

Moim zdaniem Tatooine wygląda tak jak powinien.

Bohaterka ma rozmazaną gębę, to fakt. I tekstury nie są za ostre, ale ogólnie jest bardzo ładnie.

Opublikowano

Nie zauważyłem tego grając na max ustawieniach 🤣 Bez dopalaczy 45fps o ghosting okrutny postaci i włosów. 

Pograj w Jedi Ocalały od Respawn to zobaczysz co to ładna i ostra grafika bez ziarna ;) 

I oczywiście rozumiem że komuś się może podobać i nie mam zamiaru komuś na siłę narzucać własnej oceny :D 

Opublikowano
54 minuty temu, Phoenix. napisał(a):

Nie zauważyłem tego grając na max ustawieniach 🤣 Bez dopalaczy 45fps o ghosting okrutny postaci i włosów. 

Pograj w Jedi Ocalały od Respawn to zobaczysz co to ładna i ostra grafika bez ziarna ;) 

I oczywiście rozumiem że komuś się może podobać i nie mam zamiaru komuś na siłę narzucać własnej oceny :D 

Jedi Ocalały - to prawda, bardzo ładna gierka.

Masz rację, to też kwestia gustu, co się komu podoba. Jak dla mnie, Outkast jak na otwarty swiat daje radę. Może mi się uda nagrać jakiś filmik później.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Gram w Star Wars Outlaws na Ps 5 i mam ustawiony tryb wydajność. Mogę powiedzieć że czasem gra naprawdę lubi chrupnąć.

Grafika w grze mi się podoba taka samo kilmat gwiezdnych wojen. Świat gry naprawdę jest duży jednak na szczygaczu i dopalacza w statku śmiałku przyjemnie zwiedza się otwarty świata.

Mówcie co chcecie ale dla mnie Star Wars Outlaws to najlepsza gra z uniersum Star Wars.

• Like 2
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

W trakcie ostatniego spotkania z akcjonariuszami sprawa powróciła na wokandę. CEO Ubisoftu, Yves Guillemot, odniósł się do przyczyn komercyjnego niepowodzenia gry. Jego zdaniem jednym z kluczowych problemów było... słabnące zainteresowanie samą marką Star Wars.

laugh-lol.gif.c3ade46e280f2b511ce009185ded2f15.gif

• Haha 6
Opublikowano

Ubisoft nie ma pracowników, tak samo jak np. Blizzard i inne największe korporacje, a przyczyna jest głównie taka:

https://www.ppe.pl/news/305412/ubisoft-wprowadza-specjalny-5-letni-plan-ktory-ma-zwiekszyc-rownosc-i-roznorodnosc-w-firmie.html

Te największe korporacje to już trupy bo nikt już teraz nie chce kupować ich kotletów, a co dopiero po 2026 roku po premierze GTA VI i przed premierą Wiedźmina 4.

Także oni już mogą zawijać biznes.

• Upvote 3
Opublikowano
1 godzinę temu, Element Wojny napisał(a):

To jest już koniec, nie ma już nic.

Może niech kolejna grupka zdolnych pracowników Ubi odejdzie i zrobi coś na miarę Clair Obscur? Po cholerę się marnują w tym wariatkowie?  

Tam są jeszcze tacy?:E

• Haha 1