Ozone 10 Opublikowano 7 godzin temu Opublikowano 7 godzin temu W dniu 21.11.2024 o 12:21, lamparcicho napisał(a): Jeśli będzie lipa to RE4 Remake po raz drugi z polskimi napisami o czymś nie wiem :)?
lamparcicho 271 Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu 12 minut temu, Ozone napisał(a): o czymś nie wiem :)? Odin Cię już nakierował widzę To ja podrzucę linka
PaVLo 183 Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu Ściągnijcie sobie"demo" i sami sprawdźcie. Po ostatniej aktualizacji gra się na prawdę przyjemnie, ale wymagania do 4k, to ma pod RTX 5090 I jeszcze kilka ujęć z gry w spoilerze. Spoiler
Karro 54 Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu Kupujac przez steama tez musieliście 1 uruchomienie robić przez inna platforme?
PaVLo 183 Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu Ja mam klucz pod Ubi, ale z tego co czytałem, to tak sobie to wymyślili, aby jeszcze logować się na innej platformie
JeRRyF3D 323 Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu 6 minut temu, PaVLo napisał(a): Ściągnijcie sobie"demo" i sami sprawdźcie. Pokaż ukrytą zawartość Nie ma dema.
Gret 101 Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu @PaVLo te twoje screeny w ogóle mnie nie zachęcają, już bardziej Stalker ciągnie z tą swoją brzydotą niż to 1 1
Stjepan 275 Opublikowano 5 godzin temu Autor Opublikowano 5 godzin temu (edytowane) Stalker 2 i W40K Space Marine 2 to najbardziej męskie gry jakie wyszły w roku, a nie ta gra, Osrałem Zasłonę, itd. Edytowane 5 godzin temu przez Stjepan
Karro 54 Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu 28 minut temu, PaVLo napisał(a): ale z tego co czytałem, to tak sobie to wymyślili, aby jeszcze logować się na innej platformie I co ciekawe z Kazdego PC,sprawdzone przed chwila na drugim z 4070ti
ODIN85 386 Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu 14 minut temu, Gret napisał(a): @PaVLo te twoje screeny w ogóle mnie nie zachęcają, już bardziej Stalker ciągnie z tą swoją brzydotą niż to Bo to jest gra dla fanów SW a nie wszystkich 1
Karro 54 Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu (edytowane) Star wars ładnie dociska gpu,z 270wat i 70 fps na 4070ti Bez FG zupełnie niegrywalne by było na maksie A vram przereklamowany .11Gb widywało sie wiecej na starszych grach Edytowane 5 godzin temu przez Karro
GTM 9 Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu (edytowane) Żeby jeszcze screeny oddawały te kosmiczne wymagania, ale ta gra nie wygląda lepiej niż Shadow of the Tomb Raider, ona jest po prostu zepsuta na wielu poziomach i dlatego prawie nikt w to nie gra. Edytowane 5 godzin temu przez GTM 1
PaVLo 183 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu 37 minut temu, Karro napisał(a): A vram przereklamowany .11Gb widywało sie wiecej na starszych grach w 4k i niemal wszystko na Ultra, alokuje ponad 22GB VRAM 15 minut temu, GTM napisał(a): Żeby jeszcze screeny oddawały te kosmiczne wymagania, ale ta gra nie wygląda lepiej niż Shadow of the Tomb Raider, ona jest po prostu zepsuta na wielu poziomach i dlatego prawie nikt w to nie gra. Grałem w tego TR i nie wiem co Ty w nim takiego lepszego widzisz, dla mnie nowy SW jest o niebo ciekawiej przedstawiony, a ten mit o zepsuciu gry, to po ograniu najnowszej poprawki?, czy "Jutubowy Guru" tak ci powiedział pół roku temu?
Reddzik 292 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu (edytowane) Dobrze, że Cyberpunk nie poszedł tą drogą, bo nic by z niego nie zostało Edytowane 4 godziny temu przez Reddzik
Element Wojny 487 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Coś jakby z tytułem tego tematu jest nie tak... 1
GTM 9 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 2 godziny temu, PaVLo napisał(a): Grałem w tego TR i nie wiem co Ty w nim takiego lepszego widzisz, dla mnie nowy SW jest o niebo ciekawiej przedstawiony, a ten mit o zepsuciu gry, to po ograniu najnowszej poprawki?, czy "Jutubowy Guru" tak ci powiedział pół roku temu? Napisałem tylko, że ta gra nie wygląda lepiej od Tomb Ridera a nie że Tomb Rider to jakaś wybitna gra, to ty sam zaorałeś Star Wars: Outlwas wstawiając screena który wygląda fatalnie i jeszcze pisząc pod spodem że "wymagania do 4k, to ma pod RTX 5090", ja właśnie głównie do tego się odniosłem a to, że Outlwas jest też ubogi pod względem gameplayu to też raczej żadna wielka tajemnica. 1
blo3de 3 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 3 minuty temu, Element Wojny napisał(a): Coś jakby z tytułem tego tematu jest nie tak... Faktycznie ... 1
Godlike 76 Opublikowano 53 minuty temu Opublikowano 53 minuty temu 4 godziny temu, Karro napisał(a): Star wars ładnie dociska gpu,z 270wat i 70 fps na 4070ti Bez FG zupełnie niegrywalne by było na maksie A vram przereklamowany .11Gb widywało sie wiecej na starszych grach A w jakiej rozdzielczości?
PaVLo 183 Opublikowano 42 minuty temu Opublikowano 42 minuty temu 48 minut temu, GTM napisał(a): Napisałem tylko, że ta gra nie wygląda lepiej od Tomb Ridera a nie że Tomb Rider to jakaś wybitna gra, to ty sam zaorałeś Star Wars: Outlwas wstawiając screena który wygląda fatalnie i jeszcze pisząc pod spodem że "wymagania do 4k, to ma pod RTX 5090", ja właśnie głównie do tego się odniosłem a to, że Outlwas jest też ubogi pod względem gameplayu to też raczej żadna wielka tajemnica. Na tych zdjęciach nie ma niektórych efektów, które są w grze. Obstawiam, że Twój monitor nie radzi sobie z odwzorowaniem kolorów, bo jedyny masz coś nie tak do tych zrzutów Widać od razu, że nigdy nie grałeś więc kończę tą bezproduktywną dyskusję z Tobą, bo nie masz żadnych godnych argumentów. 1
Karro 54 Opublikowano 30 minut temu Opublikowano 30 minut temu 23 minuty temu, Godlike napisał(a): A w jakiej rozdzielczości? 1440P
GTM 9 Opublikowano 10 minut temu Opublikowano 10 minut temu 15 minut temu, PaVLo napisał(a): Obstawiam, że Twój monitor nie radzi sobie z odwzorowaniem kolorów, bo jedyny masz coś nie tak do tych zrzutów Widać od razu, że nigdy nie grałeś więc kończę tą bezproduktywną dyskusję z Tobą, bo nie masz żadnych godnych argumentów. Widzę że muszę mieć ograną grę, żeby skomentować jakość grafiki na screenach które wkleiłeś, to może pytanie do ludzi czytających ten temat, czy podoba wam się screen poniżej? Czy patrząc na niego powiedzielibyście "wow nic dziwnego że 4090 klęka"? A może wasz monitor też nie radzi sobie z odwzorowaniem kolorów
Rekomendowane odpowiedzi