Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ściągnijcie sobie"demo" i sami sprawdźcie. Po ostatniej aktualizacji gra się na prawdę przyjemnie, ale wymagania do 4k, to ma pod RTX 5090 :E

mIzAFID.jpg

I jeszcze kilka ujęć z gry w spoilerze.

Spoiler

YeD7zdk.jpg

VR8TCjV.jpg

IOUJxEt.jpg

extxgHJ.jpg

K6Dk4UZ.jpg

Xz1WUtp.jpg

Opublikowano
28 minut temu, PaVLo napisał(a):

ale z tego co czytałem, to tak sobie to wymyślili, aby jeszcze logować się na innej platformie :woot:

I co ciekawe z Kazdego PC,sprawdzone przed chwila na drugim z 4070ti

Opublikowano (edytowane)

Star wars ładnie dociska gpu,z 270wat i 70 fps na 4070ti

Bez FG zupełnie niegrywalne by było na maksie

A vram przereklamowany .11Gb widywało sie wiecej na starszych grach

Edytowane przez Karro
Opublikowano (edytowane)

Żeby jeszcze screeny oddawały te kosmiczne wymagania, ale ta gra nie wygląda lepiej niż Shadow of the Tomb Raider, ona jest po prostu zepsuta na wielu poziomach i dlatego prawie nikt w to nie gra.

Edytowane przez GTM
  • Confused 1
Opublikowano
37 minut temu, Karro napisał(a):

w 4k i niemal wszystko na Ultra, alokuje ponad 22GB VRAM

15 minut temu, GTM napisał(a):

Żeby jeszcze screeny oddawały te kosmiczne wymagania, ale ta gra nie wygląda lepiej niż Shadow of the Tomb Raider, ona jest po prostu zepsuta na wielu poziomach i dlatego prawie nikt w to nie gra.

Grałem w tego TR i nie wiem co Ty w nim takiego lepszego widzisz, dla mnie nowy SW jest o niebo ciekawiej przedstawiony, a ten mit o zepsuciu gry, to po ograniu najnowszej poprawki?, czy "Jutubowy Guru" tak ci powiedział pół roku temu?

Opublikowano
2 godziny temu, PaVLo napisał(a):

Grałem w tego TR i nie wiem co Ty w nim takiego lepszego widzisz, dla mnie nowy SW jest o niebo ciekawiej przedstawiony, a ten mit o zepsuciu gry, to po ograniu najnowszej poprawki?, czy "Jutubowy Guru" tak ci powiedział pół roku temu?

Napisałem tylko, że ta gra nie wygląda lepiej od Tomb Ridera a nie że Tomb Rider to jakaś wybitna gra, to ty sam zaorałeś Star Wars: Outlwas wstawiając screena który wygląda fatalnie i jeszcze pisząc pod spodem że "wymagania do 4k, to ma pod RTX 5090", ja właśnie głównie do tego się odniosłem a to, że Outlwas jest też ubogi pod względem gameplayu to też raczej żadna wielka tajemnica.

• Haha 1
  • Upvote 1
Opublikowano
4 godziny temu, Karro napisał(a):

Star wars ładnie dociska gpu,z 270wat i 70 fps na 4070ti

Bez FG zupełnie niegrywalne by było na maksie

A w jakiej rozdzielczości? 

Opublikowano
48 minut temu, GTM napisał(a):

Napisałem tylko, że ta gra nie wygląda lepiej od Tomb Ridera a nie że Tomb Rider to jakaś wybitna gra, to ty sam zaorałeś Star Wars: Outlwas wstawiając screena który wygląda fatalnie i jeszcze pisząc pod spodem że "wymagania do 4k, to ma pod RTX 5090", ja właśnie głównie do tego się odniosłem a to, że Outlwas jest też ubogi pod względem gameplayu to też raczej żadna wielka tajemnica.

Na tych zdjęciach nie ma niektórych efektów, które są w grze. Obstawiam, że Twój monitor nie radzi sobie z odwzorowaniem kolorów, bo jedyny masz coś nie tak do tych zrzutów :woot:

Widać od razu, że nigdy nie grałeś więc kończę tą bezproduktywną dyskusję z Tobą, bo nie masz żadnych godnych argumentów.

• Haha 1
Opublikowano
15 minut temu, PaVLo napisał(a):

Obstawiam, że Twój monitor nie radzi sobie z odwzorowaniem kolorów, bo jedyny masz coś nie tak do tych zrzutów :woot:

Widać od razu, że nigdy nie grałeś więc kończę tą bezproduktywną dyskusję z Tobą, bo nie masz żadnych godnych argumentów.

Widzę że muszę mieć ograną grę, żeby skomentować jakość grafiki na screenach które wkleiłeś, to może pytanie do ludzi czytających ten temat, czy podoba wam się screen poniżej? Czy patrząc na niego powiedzielibyście "wow nic dziwnego że 4090 klęka"?

mIzAFID.jpg

A może wasz monitor też nie radzi sobie z odwzorowaniem kolorów ;)

• Like 1
  • Upvote 1
Opublikowano
9 minut temu, GTM napisał(a):

Czy patrząc na niego powiedzielibyście "wow nic dziwnego że 4090 klęka"?

Nie powiedziałbym ale możliwe jest że mój monitor też nie radzi sobie z odwzorowaniem kolorów :(;)