Xbox Series X|S - Oficjalny Temat
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez mmmanuy · Opublikowano
ja cały czas trafiam na jakieś śmieszne zdjęcia, muszę zacząć zapisywać -
Przez LeBomB · Opublikowano
Mediana coraz bardziej odstaje od średniej. Średnia w tym roku przekroczyła już 9000 zł. Problem w tym, że mediana w dużym stopniu przesuwała się głównie dlatego, że najniższe wynagrodzenie goniło pensje innych osób, które zarabiały niewiele ponad najniższą krajową. W ciągu ostatnich 4-5 lat liczba osób zarabiających najniższą krajową wzrosła z około 1,5 miliona osób, do ponad 3 milionów. Zatem polityka jaką prowadzi to jedno, ma wady i jest wiele do zmiany, ale zbieramy też jeszcze żniwo nieuzasadnionego ekonomicznie rozdawnictwa, które jest kontynuowane i sztucznego podnoszenia wynagrodzeń wbrew sytuacji rynkowej. -
Przez Grolshek · Opublikowano
zz Nie mam nawiewu wystarczającego na pamięci więc podchodziły pod 60 stopni a to chyba odrobinę za dużo. Wziąłem się więc za temperaturę i efekt jak na screenach. Jest akcept? -
Przez Lameismyname · Opublikowano
Smutek. Napisałem do Nvidii i PNY może zapodadzą jakiś kodzik. Czemu mam być pokrzywdzony Chyba masz rację. Rzut od góry modelu "PLUS OC" Rzut "non-PLUS OC" Znowu w broszurze non-PLUSa (VCG5070T16TFXPB1-O) (https://www.pny.com/File Library/Company/Support/Product Brochures/GeForce Graphics/English/RTX-5070-Ti-16GB-Triple-Fan-OC-Brochure.pdf) jest przekrój chłodzenia jak w PLUS z komorą parową. Bądź mądry i pisz wiersze. Jeżeli mam zgadywać, to non-PLUS nie ma komory parowej, a to co wrzucili na amazona i w broszurze na stronie PNY to po prostu błąd ludzki.
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi