Podkręcanie pamięci DDR4 (Wszystkie platformy)
-
Ostatnio przeglądający 1 użytkownik
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Kanzu · Opublikowano
Szkoda, że trzeba było przejść praktycznie całą fabułę, żeby móc z tego korzystać. Dla mnie to było główne urozmaicenie odróżniające od jedynki a dali możliwość latania dopiero pod koniec gry. Jak ktoś pcha wszystko razem z misjami pobocznymi i czyszczeniem mapy to później można sobie tylko okolice pozwiedzać -
Przez Katystopej · Opublikowano
Przecież to jest sroga patologia, ponad 3500kg dmc więc łapią Cię ograniczenia na wielu małych mostkach czy tak jak most cudów Mysłowice-Sosnowiec gdzie jest właśnie 3,5T, już nie wspominając o wjeździe do centrów wielu miast i rozjeżdżaniu dróg tam, gdzie może wjechać. Iveco Daily z dmc 7 ton waży 3,5 -
Przez zdunzdun · Opublikowano
To jest fakt, a przecież dalej mówimy o dość błahych tematach. Dramat dzieje się, kiedy zaczynamy węszyć w grubych sprawach. Daleko mi do bycia spiskowcem i foliarzem, ale pewne rzeczy ciężko zaakceptować. Mam w rodzinie kogoś kto pracował w komórce do rozbijania przestępczości. Słuchając (przecież mocno okrojonych z wiadomych względów) historii to wyłania się obraz państwa dykty. Uwierzycie, że koleś z którym dość dobrze się znałem, mieszkał dosłownie pół kilometra ode mnie (teraz ma wille nieco dalej), wpadł na przemycie ludzi z dość dalekich regionów? Gość wplątał się w jakieś mafijne układy. Dorobił się w ciągu niesamowicie krótkiego okresu bodajże 7 działek, kilku aut ciężarowych, wystawnego domu itp. Myślicie, że poszedł siedzieć? Tak, na bardzo krótko zresztą, uprzednio natychmiastowo "upłynniając" majątek, aby oficjalnie nic nie mieć. Gość dalej żyje jak żył, oczywiście już nie prowadzi "firmy transportowej". Czasami widywany był w okolicy z bardzo podejrzanym typami że wschodnim akcentem. Mógłbym jeszcze coś dodać, ale generalnie ciężko nie odnieść wrażenia, iż w niektórych aspektach to państwo nie działa. -
Przez qpski · Opublikowano
Zmieniałem krzywą na minus 20 i nic się nie zmieniło. Windowsa mam 10 wersję 22H2
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi