Podkręcanie pamięci DDR5 (Wszystkie platformy)
-
Ostatnio przeglądający 1 użytkownik
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez lukadd · Opublikowano
Nie wydaje mi się, po prostu trzeba sprzedawać po cenie rynkowej, a nie puszczać poniżej. Oczywiście okazje się trafiają wszędzie i ktoś kto kupi tanio się cieszy. Nie każdy zna wartość takiej karty obecnie i może myśleć, że mimo lat jest mało warta -
Przez AudRob · Opublikowano
Zgadza się , wczoraj sprawdziliśmy w trybie FHD 480hz, w grze Counter-Strike (CS) no Panie klatki stoją jak wryte, a proc chłodny , wszystko płynne ,,stabilne i obraz jak żyleta . Jak ktoś gra w CS to super sprawa. Ja w to nie gram, ale był u mnie wczoraj gracz co od lat w tego typu gry zasuwa i ocenił na +. -
Przez Lameismyname · Opublikowano
Wszyscy udają mądrych i temat wręcz jest studnią bez dna dla tuberów walczących o wyświetlenia. Nie masz pomysłu na materiał? Udaj, że znalazłeś rozwiązanie na "palący" problem. Skoro sam ASRock stawał na rzęsach aby jakoś biosami to połatać i do dzisiaj im nie wyszło, to ewidentnie przyczyna musi być fizyczna, konstrukcyjna i nie idzie tego przeskoczyć. -
Przez Kyle · Opublikowano
Może masz ustawioną wyższą jasność. Ja do czytania ustawiam jasność na 10. Do gier/filmów dopiero na 57. -
Przez Suchy211 · Opublikowano
Z dwóch powodów. Po pierwsze broń atomową nie jest aż tak potężna aby wykonać to na krajach zagrażających Izraelowi. Po drugie, akurat Izrael jest na tyle mały, że faktycznie dałoby się go zamienić na pokłady szkła przy pomocy bomby atomowej. No i bonusowe po trzecie. Broń atomową to nie jedyna broń basowego rażenia. Gdybym ja był przywódca kraju nie posiadającego atomu, ale zaatakowanego atomem nasrałbym na wszelkie konwencję i w tych poszłyby brudne bomby, gaz musztardowy, sarin, wąglik, wirus wścieklizny, zatrucia ujęć wody pitnej i tak dalej i tym podobne. Broń masowego rażenia czy legalna czy nie, to broń obosieczna.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi