To jest właśnie ciekawe. W latach 2010-2015 PO miało niemal taką samą władzę jak PiS w latach późniejszych, w sensie parlament i prezydenta. Nikomu wtedy jednak nawet do głowy nie przyszło, że można wziąć sobie jeszcze prokuraturę i sądy, aby móc robić największe przekręty i łajdactwa, wykorzystywać aparat państwowy do utrzymania władzy, a w razie czego mieć obsadzony wymiar sprawiedliwości pionkami ukręcającymi łeb sprawie.
PiS ogólnie nie jest partią europejską, a przeszczepionym na grunt polski wariantem systemu władzy z Rosji czy Białorusi. Fakt, że PO nie potrafi (albo nie ma woli) rozliczyć tego skoku na państwo bardzo źle o nas świadczy.
Ja również nie zawiodłem się nigdy na Bosch. Próbowałem znaleźć tylną wycieraczkę do Tiguana 2023 z końcówki roku ale nigdzie nie ma, zmienili mocowanie na koniec produkcji. Oryginalna hałasuje od nowości taki badziew, przednie ok.
I to chyba jedyna gra z tych bardziej wymagających AAA która ma szansę być dobrą grą
Będzie jeszcze doom, ale mnie już te nowe Doomy nie jarają, do tego to pójdzie nawet na ziemniaku
Mafia może być taki średniak z tego, podobnie Avowed czy Fable bez porywającej oprawy, ale za to z krzywymi mordami bohaterówi postaci Jeszcze drewienko Gothic.
A tak będzie się grało w indory, jrpg i gierki z poprzednich lat z listy do ogrania Może stalkera dadzą radę połatać w 2025 i będzie można ograć
Rekomendowane odpowiedzi