Jaycob 1 934 Opublikowano 5 Czerwca Opublikowano 5 Czerwca To się dopiero okaże! Ale serio, mega fajnie, że w końcu ożyli i pokazali coś konkretnego!
Zas 290 Opublikowano 7 Czerwca Opublikowano 7 Czerwca Byłoby fajne, gdyby nie te japońskie idiotyzmy.... Jak nie dziewczynka-robot, to niemowlę w słoiku... Tyle lat po wojnie, a choroba popromienna dalej zbiera żniwo.
ODIN85 3 503 Opublikowano 27 Czerwca Opublikowano 27 Czerwca (edytowane) Edytowane 27 Czerwca przez ODIN85
Jaycob 1 934 Opublikowano 27 Czerwca Opublikowano 27 Czerwca To odkrywanie słabości przez jakąś minigierkę hakerską wygląda... no dziwnie. Niby fajnie, że coś kombinują, ale na dłuższą metę to może być bardziej upierdliwe niż ciekawe. 1
Isharoth 597 Opublikowano 29 Czerwca Opublikowano 29 Czerwca Obejrzałem gameplay. Cieszę się że eksperymentują, ale ten eksperyment chyba jednak nie dla mnie. Szczególnie z tymi minigierkami z hakowaniem - czuję że to by się szybko przejadło. No i nie ukrywam że nie mam obecnie ochoty na grę w takich klimatach. Może kiedyś na jakiejś promce.
Ryszawy 403 Opublikowano 2 Sierpnia Opublikowano 2 Sierpnia (edytowane) Obejrzane. No cóż, graficznie tyłka nie urywa. Artystycznie bieda. Te zabiegi. neutralne kolorystycznie otoczenie plus wstawki z pomarańczem, niebieskim, to było modne w epoce Mirror’s Edge. I tam zostało to zrobione lepiej. Do tego mini łamigłówki w trakcie strzelania? Ja tego nie czuję. W tym fragmencie nie ma dosłownie nic, co by mogło przekonać mnie do kupienia tego. Edytowane 2 Sierpnia przez Ryszawy
Zas 290 Opublikowano 2 Sierpnia Opublikowano 2 Sierpnia (edytowane) Mnie się artystycznie nawet podoba, mam wrażenie, że mogłaby to być całkiem fajna gra - gdyby nie te japońskie fetysze... Cały czas będzie trzeba biegać z lalką niesioną na barana? No to na PC może to jak dla mnie nigdy nie wychodzić... Edytowane 2 Sierpnia przez Zas
Rekomendowane odpowiedzi