azgan 1 860 Opublikowano 15 Kwietnia Autor Opublikowano 15 Kwietnia 11 godzin temu, Jaycob napisał(a): A grałeś w Pragmatę? W Demo
samsung70 374 Opublikowano 16 Kwietnia Opublikowano 16 Kwietnia tylko żeby żaden tam nie myślał nawet o tym, aby porzucić Krymzonka dla tego SCI-FI!!! będę Was tutaj bacznie obserwował. 1
Jaycob 2 745 Opublikowano 16 Kwietnia Opublikowano 16 Kwietnia Już dawno o tym zapomniałem. Jutro wjeżdża Dad Space! 2
Reddzik 3 899 Opublikowano 16 Kwietnia Opublikowano 16 Kwietnia (edytowane) Edytowane 16 Kwietnia przez Reddzik
userKAMIL 1 256 Opublikowano 16 Kwietnia Opublikowano 16 Kwietnia (edytowane) Wziąłem za 29 jurków zobaczymy. To demo co jest na steamie to początek gry? Można później kontynuować? Edytowane 16 Kwietnia przez userKAMIL
Jaycob 2 745 Opublikowano 16 Kwietnia Opublikowano 16 Kwietnia Nie da się kontynuować, bo to oddzielny fragment gry. Zresztą na Steamie twórcy zaznaczyli, że demo może się różnić od pełnej wersji: Some in-game features may differ from the full game. 1
musichunter1x 1 620 Opublikowano 16 Kwietnia Opublikowano 16 Kwietnia (edytowane) Już wyleczyłem się z oglądania tych wielkich recenzji z przeróżnych serwisów. Liczą się tylko samodzielne kanały, które przeważnie nie dostają gry wcześniej, bo nie włażą w dupę. Ongbal nawet zwrócił uwagę na tą grę, a to jakiś koleś co nagrywa popisy tylko w grach z parowaniem, więc może system walki przyciągnie wyjadaczy.... Lub mamy posuche w grach z parowaniem. Edytowane 16 Kwietnia przez musichunter1x 1
Jaycob 2 745 Opublikowano 16 Kwietnia Opublikowano 16 Kwietnia Ja wczoraj obejrzałem ten najnowszy trailer i trochę mi zaspoilerował. Już nic więcej nie oglądam. Ta, widziałem jak gra, ale mu szybko szło to hackowanie. Pewnie niedługo wrzuci jakieś filmik typu All bosses no dmg.
userKAMIL 1 256 Opublikowano 16 Kwietnia Opublikowano 16 Kwietnia Ja praktycznie nic z tego nie widziałem. Nie mam też żadnych oczekiwań nawet średnio lubię takie futurystyczne klimaty. 🤷
Jaycob 2 745 Opublikowano 16 Kwietnia Opublikowano 16 Kwietnia Jak coś Nvidia wypuściła nowe drivery pod tę grę. Cytat This new Game Ready Driver provides the best gaming experience for the latest new games supporting DLSS 4.5 technology including PRAGMATA and NTE (Neverness to Everness) as well as Windrose which supports DLSS 4 features. 1 1
musichunter1x 1 620 Opublikowano 16 Kwietnia Opublikowano 16 Kwietnia Godzinę temu, Jaycob napisał(a): Ta, widziałem jak gra, ale mu szybko szło to hackowanie. Sam zdziwiłem się jak wolno, jsk na niego. Najwidoczniej moje 5 godzin w demie zrobiło swoje.
Luki_ 99 Opublikowano 16 Kwietnia Opublikowano 16 Kwietnia (edytowane) Avatar dlc skończony. Zabieram się za pragmate, nie oczekujcie recenzji bo nie będzie . 10 minut temu, musichunter1x napisał(a): Sam zdziwiłem się jak wolno, jsk na niego. Najwidoczniej moje 5 godzin w demie zrobiło swoje. to demo jest na 30-50 minut. 2 godziny temu, musichunter1x napisał(a): Już wyleczyłem się z oglądania tych wielkich recenzji z przeróżnych serwisów. Liczą się tylko samodzielne kanały, które przeważnie nie dostają gry wcześniej, bo nie włażą w dupę. Ongbal nawet zwrócił uwagę na tą grę, a to jakiś koleś co nagrywa popisy tylko w grach z parowaniem, więc może system walki przyciągnie wyjadaczy.... Lub mamy posuche w grach z parowaniem. to samo podejście mam, chyb to przychodzi z wiekiem ze przestajesz być naiwny co do takim recek premier. (: Edytowane 16 Kwietnia przez Luki_
musichunter1x 1 620 Opublikowano 16 Kwietnia Opublikowano 16 Kwietnia 3 minuty temu, Luki_ napisał(a): to demo jest na 30-50 minut. Powtarzam to już setny raz, dobre gry Capcomu są porządnie zaprojektowane pod wielokrotne przejścia przez zabawę systemami, poprawianie swojej efektywności lub stylu, speedruny lub inne wyzwania. Z godzinę to pewnie testowałem ustawienia, aby zobaczyć kiedy przekracza 8gb. 1
Luki_ 99 Opublikowano 16 Kwietnia Opublikowano 16 Kwietnia (edytowane) 6 minut temu, musichunter1x napisał(a): Powtarzam to już setny raz, dobre gry Capcomu są porządnie zaprojektowane pod wielokrotne przejścia przez zabawę systemami, poprawianie swojej efektywności lub stylu, speedruny lub inne wyzwania. Z godzinę to pewnie testowałem ustawienia, aby zobaczyć kiedy przekracza 8gb. Graj jak chcesz mi to nie przeszkadza tylko zdziwiło mnie chyba przesadziłeś z tymi 5h . (: ja lizałem ściany w demie i mi zajęła jakoś właśnie 1h . Nie liczyłem ale tez pewni dodatkową + 30 minut ustawienia testowałem (: ale 5h to rekord low runa chyba (: Co chyba ze ty to przechodziłeś kilka razy to zmienna postać rzeczy. (; Edytowane 16 Kwietnia przez Luki_
Jaycob 2 745 Opublikowano 16 Kwietnia Opublikowano 16 Kwietnia 11 minut temu, Luki_ napisał(a): to demo jest na 30-50 minut. Ja ogarnąłem w 23 min. 1
musichunter1x 1 620 Opublikowano 16 Kwietnia Opublikowano 16 Kwietnia (edytowane) 2 godziny temu, Luki_ napisał(a): ale 5h to rekord low runa chyba (: Co chyba ze ty to przechodziłeś kilka razy to zmienna postać rzeczy. (; Nie zrozumiałeś? Przechodziłem to wielokrotnie i podałem czas ze steam.... Można przejść demo w kilka minut, co też robiłem. Samo demo ma kilka rysunków Diany, które reagują na spełnienie wyzwań lub speedruna. Są bonusowi przeciwnicy na windzie, czwarta broń na uboczu, testowanie speedrunów, w tym pominięcia fragmentów, testowanie mechanik itd. Zszedłem do chyba 5 minut z hakiem. Teraz jak widzę speedrun na 5:51 to zdecydowanie zrobiłem to sprawniej. (Edit. Może nie w całości, bo mój czas to 5:57.) Edit. Może 5 godzin wynika z siedzenia w menu lub coś, ale wracałem do tego w kilku dniach, bo przyjemnie było sobie to szybko przejść. Edytowane 16 Kwietnia przez musichunter1x 1 1
Luki_ 99 Opublikowano 16 Kwietnia Opublikowano 16 Kwietnia (edytowane) Tylko w Dzaponskich tytułach takie cos dostajemy uwielbiam xd Pomarańczowa czapeczka i od razu 10 do col-owości. Dobrze ze nie czerwona Widzę ze ta gra jest dość krótka na ytube 8h maja filmy. Czyli normalne przejście pewnie 16h minimum w sam raz. Edytowane 16 Kwietnia przez Luki_ 1
userKAMIL 1 256 Opublikowano 16 Kwietnia Opublikowano 16 Kwietnia 4 godziny temu, musichunter1x napisał(a): Zszedłem do chyba 5 minut z hakiem. Teraz jak widzę speedrun na 5:51 to zdecydowanie zrobiłem to sprawniej. (Edit. Może nie w całości, bo mój czas to 5:57.) Edit. Może 5 godzin wynika z siedzenia w menu lub coś, ale wracałem do tego w kilku dniach, bo przyjemnie było sobie to szybko przejść I takie zajawki to ja szanuje w tej branży!
Rekomendowane odpowiedzi