SuLac0 541 Opublikowano 30 Stycznia Opublikowano 30 Stycznia (edytowane) Star Citizen, ta sama Edytowane 30 Stycznia przez SuLac0
SuLac0 541 Opublikowano Poniedziałek o 19:47 Opublikowano Poniedziałek o 19:47 kolejny event zaliczony. troche transportu, troche kopania/rafinacji i troche walki 1
SuLac0 541 Opublikowano Czwartek o 21:08 Opublikowano Czwartek o 21:08 jezeli ktos ma ochote sprawdzic, czy Star Citizen jest dla niego, wlasnie rozpoczal sie Free Fly Event. 12-23.02 https://support.robertsspaceindustries.com/hc/en-us/articles/360037529633-Welcome-to-the-Star-Citizen-Free-Fly-Event "darmowe" statki do przetestowania wystarczy zalozyc darmowe konto i wejsc do gry. a jak ktos ma ochote, moze wykorzystac moj kod referral przy tworzeniu konta STAR-5SGM-XYNM wpadnie dodatkowe 50.000aUEC, na ekwipunek lub wynajem innych statkow instalka zajmuje ok 150GB, wskazane min 32GB RAM no i obowiazkowo SSD ponizej ciekawy filmik wprowadzajacy jak sie odnalezc w tym wszystkim. oczywisce mozna uzyc kodu referral autora filmu STAR-T27Z-MPNF zamiast mojego, aby mu "podziekowac" 2
Kna1st 3 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu (edytowane) Nie ważne, po przelogowaniu się zadziałało wszystko. Hej, pytanko - zarejestrowałem konto, stworzyłem postać, wybrałem startowy system, nawet zrobiłem mniej więcej zalecane w filmiku zakupy. Natomiast nie mogę wybrać żadnego statku. Ani w hangarze (wszystkie statki są jakby nieaktywne, klikając w ten tablet totalnie nic się nie dzieje) ani przez mobiglass (tutaj po rozwinięciu listy mam wszystkie statki z kłódką). Coś jeszcze powinienem zrobić żeby polatać w ten darmowy tydzień? Edytowane 3 godziny temu przez Kna1st
SuLac0 541 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu (edytowane) @Kna1st zakladam, ze klikasz w ikonke "akcji", sa rozne statusu stakow/pojazdow - "skladowany" "mozliwy do dostarczenia" "zniszczony" "nieznany". tylko satus "skladowany" umozliwia dostarczenie statku na platforme. wtedy ikona akcji zmienia sie "Retrieve" czyli mozliwy do odebrania;. w hangarach dedykowanych dla pojazdow , nie mozna przywolac statkow. w hangarach dla statkow, mozna przywolac oba typy - statki i pojazdy w mobiglas mozna edytowac tylko statki w statusie "Stored/skladowany" Edytowane 1 godzinę temu przez SuLac0
Rekomendowane odpowiedzi