Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

jezeli ktos ma ochote sprawdzic, czy Star Citizen jest dla niego, wlasnie rozpoczal sie Free Fly Event.  12-23.02

https://support.robertsspaceindustries.com/hc/en-us/articles/360037529633-Welcome-to-the-Star-Citizen-Free-Fly-Event

"darmowe" statki do przetestowania 

image.png.c00e2eead6b98121ef81ded5086df0d4.pngimage.png.a5ca3fa19c70f41779ff4aebba6f7498.png

wystarczy zalozyc darmowe konto i wejsc do gry. a jak ktos ma ochote, moze wykorzystac moj kod referral przy tworzeniu konta 

STAR-5SGM-XYNM 

wpadnie dodatkowe 50.000aUEC, na ekwipunek lub wynajem innych statkow

instalka zajmuje ok 150GB, wskazane min 32GB RAM no i obowiazkowo SSD :)

ponizej ciekawy filmik wprowadzajacy jak sie odnalezc w tym wszystkim. 

oczywisce mozna uzyc kodu referral autora filmu STAR-T27Z-MPNF zamiast mojego, aby mu "podziekowac" 

• Like 2
Opublikowano (edytowane)

Nie ważne, po przelogowaniu się zadziałało wszystko. 

Hej, pytanko -  zarejestrowałem konto, stworzyłem postać, wybrałem startowy system, nawet zrobiłem mniej więcej zalecane w filmiku zakupy. Natomiast nie mogę wybrać żadnego statku. Ani w hangarze (wszystkie statki są jakby nieaktywne, klikając w ten tablet totalnie nic się nie dzieje) ani przez mobiglass (tutaj po rozwinięciu listy mam wszystkie statki z kłódką). Coś jeszcze powinienem zrobić żeby polatać w ten darmowy tydzień?

Edytowane przez Kna1st
Opublikowano (edytowane)

@Kna1st zakladam, ze klikasz w ikonke "akcji", sa rozne statusu stakow/pojazdow - "skladowany"  "mozliwy do dostarczenia" "zniszczony" "nieznany". tylko satus "skladowany" umozliwia dostarczenie statku na platforme. wtedy ikona akcji zmienia sie "Retrieve" czyli mozliwy do odebrania;.

w hangarach dedykowanych dla pojazdow , nie mozna przywolac statkow. w hangarach dla statkow, mozna przywolac oba typy  - statki i pojazdy

image.thumb.png.46fd98d45759f40eba77fe851ca714e9.png

w mobiglas mozna edytowac tylko statki w statusie "Stored/skladowany"

image.png.e64737f96103c5fa24ea86aff01cc92d.png

Edytowane przez SuLac0