Path of Exile 2
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez blabla123 · Opublikowano
"bartx" mi kiedyś wykonał customa ala EKWB na 3 kostki do Bloodrage. Nie ma go tu niestety ale może przez stronkę go złapiesz? https://bartxstore.com/contact/ -
Przez sirlukas · Opublikowano
Rozumiem, czyli na lepsze w ogóle nie patrzeć i jakbym zmienił kiedyś na coś na AM5, to też będzie OK? EDIT: No i oczywiście nie może być dłuższa niż około 30cm -
Przez tekkno · Opublikowano
W FM/8 mam 150 aut które mnie interesowały i nie ma tam wielu rarytasów które olałem i nie kupiłem. Mam 22 mln nudzącej się forsy i nie mam ich na co i po co wydawać. Doszedłem do momentu w którym albo będę ustawiał jeden kolor dla nie używanych aut, albo będę je sprzedawał, bo mi się źle wyszukuje w tym niezbyt fajnym systemie listy. Nie zamierzam mieć "kolekcji" bo preferuję jazdę, ustawiam setupy rozwijając samochody i nie mam czasu żeby skupić się na wszystkich. Podchodząc do wszystkich tytułów w ten sam sposób, nigdy nie brakowało mi aut w żadnym simie. Zawsze można znaleźć kilka które mi leżą w jeździe i skupić się na ich rozwoju. Na wyprzedażach można łatwo uzupełniać DLC i posiadać kompletną bazę. I cóż z tego. W AC i ACC używam tylko kilku aut które lubię. Jeździć we wszystko nie ma czasu ani sensu. Tory to już co innego, a też pewnie każdy ma w nich swoje preferowane, które bardziej pasują od innych. To aż nadto żeby na dobrym poziomie poznać je wszystkie. Doprowadzać immersję na wysoki poziom, tak żeby poznawać je wszystkie głębiej. -
Przez Dominix · Opublikowano
Ja jak chce pojeździć to zawsze na kierownicy, chyba że to jest jak FH to może być pad. Ale jakbym nie miał kierownicy to żeby sobie chwilę pograć to bym pewnie grał w coś innego. Ja jak zacząłem grać na kierownicy to już do pada nie wróciłem. W FM jak na kierownicy na początku było słabo to nawet na padzie nie grałem bo już za bardzo do kierownicy jestem przyzwyczajony i to nie jest to. Ale jeszcze jedna kwestia, żeby ustawienia graficzne miały wpływ na działanie ffb to już jakaś nowa magia dla mnie
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi