Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pierwsze przejście kampanii to jest jeszcze nic, najtrudniejszy boss imo ten końcowy z 3 aktu. Za to przy wyższym poziomie trudności, nagle bossowie którzy byli łatwi zaczynają nas oneshotować, resy spadają (jak w D2) i trzeba już bardziej kombinować z buildem. A za to 3 i 4 progi ascendancji to już jakiś żart, slabo to strasznie zaprojektowane. Ja jeszcze może się przemęcze ale bo gram mercem, ale postacie mele mają przerąbane. A co do legendarek, mi wyleciało już z 10 ale używam jednej a i tak jest do zmiany. Dobry rare wydaje mi się w lepszy niż 95% tych unikatów. 

Opublikowano

Tego triala nie idzie zrobić, to jest quest, muszę ukończyć 10 fal żeby dostać 2pkt ascendancy, coś czuję, że to oleję i najwyżej nie zrobię. Powalone.

Padniesz i zaczynasz od nowa, więc nie ma bata żeby zrobić, na 4 poziomie jest boss ze wszystkimi debuffami na raz.
Bo jak pójdę z głównym zadaniem, zrobię końcowego bossa to przepadnie mi owy Trial i 2pkt do ascendancy. Będzie gorzej i niż było xD
20241212153407_1.thumb.jpg.1cd428de31795dc59b41b83b7640c3dc.jpg

Opublikowano
Godzinę temu, Little Sun napisał(a):

A co do legendarek, mi wyleciało już z 10 ale używam jednej a i tak jest do zmiany. Dobry rare wydaje mi się w lepszy niż 95% tych unikatów. 

A tak, w PoE1 było/jest to samo. Tak z 40/50% była do vendora (bo za niski lvl przedmiotu), ze 30-40% była dla innych postaci i reszta była rzeczywiście przydatna dla danej postaci. Więc większość rzeczy i tak się kupowało w markecie.

Opublikowano
13 minut temu, Gret napisał(a):

nic nie przepada, podleveluj sobie i wróć 

Chodzi o to, że muszę to skończyć zanim ukończę 3 akt i przejdę na 1akt(4akt) To na pewno przepadnie bo będzie inna poziom.

Opublikowano (edytowane)
28 minut temu, Reddzik napisał(a):

Tego triala nie idzie zrobić, to jest quest, muszę ukończyć 10 fal żeby dostać 2pkt ascendancy, coś czuję, że to oleję i najwyżej nie zrobię. Powalone.

Padniesz i zaczynasz od nowa, więc nie ma bata żeby zrobić, na 4 poziomie jest boss ze wszystkimi debuffami na raz.
Bo jak pójdę z głównym zadaniem, zrobię końcowego bossa to przepadnie mi owy Trial i 2pkt do ascendancy. Będzie gorzej i niż było xD

Po tym czwartym bossie będziesz miał ukończony trial i dostaniesz te 2 punkty ascendancy. Po zmianie trudności możesz wracac na normal więc nic nie przepadnie. 

Edytowane przez userkiller
  • Thanks 1
Opublikowano

Dzięki za info. Na razie olałem, polazłem w inne miejsce i tam pobiłem hordę potworów z rasy nieludzkiej!  Wrócę i dam jeszcze szansę to ukończyć, wszystko zależy od farta w losowaniu, ale przedmioty są z góry ustalone, widzę, że non stop te same.

• Upvote 1
Opublikowano (edytowane)
5 godzin temu, Reddzik napisał(a):

Właśnie też to ogarniałem, poszło easy ale mam 47lvl. Raz zginąłem bo mnie mroziły jakieś wieżyczki. 

Ten boss 3 aktu to jakaś popierdółka była :E

Edytowane przez Gret
  • Like 1