Patologia z Social Mediów
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Petru23 · Opublikowano
Sam mówiłeś o kilku latkach to dałem ci zestawienie z PL z 2023. Tam też forda nie widzisz oczywiście. Dałeś ogólnie na markę a mowa o konkretnych modelach. Manipulujesz znowu -
Przez Vulc · Opublikowano
Potwierdzają się więc wcześniejsze obawy, nie zachęca ten nowy gameplay. Konstrukcja poziomów wydaje się ciekawa, ale tak jak wcześniej mieliśmy przenikanie się światów, często dość subtelne, tutaj na dłuższą metę będzie chyba wdzierać się monotonia. Podobnie z potyczkami, nie przekonuje mnie to klepanie melee. Gra na razie ląduje na liście "może kiedyś". -
Przez galakty · Opublikowano
Chłopie dałem Ci statystyki z Polski za 2025 rok, Forda nie ma w TOP10 ale wiadomo że pełno Kug jeździ bo Ty widziałeś!!!!!!! EOT z mojej strony, ostatni. Kuga to prawdopodobnie dobre auto i sam w budżecie 100k bym patrzył, ale nie zmienia to faktu że Forda już praktycznie u nas nie ma. Tak się kończy pakowanie EcoBoostów i diesli które nie wytrzymują próby czasu. -
Przez Petru23 · Opublikowano
Taka widzę rozmowa z wami jak o zachorowaniach Pierwsza Kuga z brzegu, z parkingu gdzie właśnie pisze, szkoda że po drodze nie robiłem zdjęć. Ciekawe jest to, że jak was coś nie dotyczy to nie istnieje. Nie widziałeś, nie zwróciłeś uwagi tzn nie jeżdżą. A ogłoszeń używanych też tylko przecież kilka jest, bo nikt tego nie chce a nawet przecież nie ma, nie istnieją, nie jeżdżą.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi