Cappucino 34 Opublikowano 18 godzin temu Opublikowano 18 godzin temu 22 godziny temu, MiroMK napisał(a): Ciekawe czy grzecznie będzie czekał na dalszy rozwój sytuacji, czy też już w drodze do Dubaju.... Albo do Budda pesztu.
Stjepan 490 Opublikowano 11 godzin temu Opublikowano 11 godzin temu Tutaj akurat się zgadzam, widziałem ten odcinek, ci wystawcy z Opola naprawdę dali dupy, stare produkty podłej jakości za wygórowaną cenę, widziałem też odcinek ze Szczecina, gdzie było praktycznie wszystko dobre w normalnych cenach. 1
ryba 228 Opublikowano 10 godzin temu Opublikowano 10 godzin temu @Stjepan Ale tematy pomyliles Tu o patolce influ, a nie patolce handlowcow Ale tez, ze reszta sprzedawcow na wlasnym przykladzie nie widzi, ze jak ktos ma dobry produkt to ma kolejki, a jak zly, to to nie przejdzie. Normalnie gdyby nie wizyta Ksiazula, to by cos tam zarabiali, a tak wystarczylo jedno nagranie i caly biznes gwizdupizdu i nie ma kasiorki
raven555 3 Opublikowano 10 godzin temu Opublikowano 10 godzin temu A może chcecie poczytać o czymś takim : https://forum.purepc.pl/topic/407142-czy-na-tym-forum-toleruje-się-piractwo/ jak zmieszali mnie z błotem na Purepc jak poruszyłem temat piractwa; oczywiście że usunąłem tam konto i mam to gdzieś że tam też byłem jedyną osobą,która sprawdzłała logi
Camis 869 Opublikowano 7 godzin temu Autor Opublikowano 7 godzin temu Chyba trza zaprosić Gordona do wątku i Hydro #pdk 3
Rekomendowane odpowiedzi